Najgore od svega što je dr. Ljubo predavač na ekonomiji i prenosi svoje gluposti na mlade naraštaje
Posts by plavi05
-
-
Individualni računi su namijenjeni za investicijske i mirovinske fondove, moj broker me je ohrabrijo da oni nikad nisu imali takvih problema sa zajedničkim računima, ali ni bankarski brokeraji nisu sigurniji jer i banka može propasti, a država ne osigurava takve račune. Zna li tko na forumu da li je koja brokersku kuća u RH imala problem da su oštetili svoje klijente kroz zajednički račun.
-
A četvrti kvartal?, a dividenda
-
Davanje religijama javni prostor za propagandu jako je opasno i štetno za svako društvo pa tako i hrvatsko, i zato palac dolje za Vladu Andrea Plenkovića.
-
Tako je i vani, samo što se brže nađe novi broker koji će održavati likvidnost, još jedan ekskluzivna info, čim u RH EURO postane valuta plaćanja otvorit će se mogućnost direktnog ulaganja na LJSE bez obveze otvaranja skrbničkog računa.
-
Na ovo gore navedeno pitanje dobio sam odgovor od brokera. Ulaganje u ETF je rizičnije od ulaganja u pojedinačne dionice jer propadanjem brokerske kuće vi svoje dionice evidentirane kod SKDD prenosite kod drugog brokera preko kojega želite trgovati. Ukolilo propadne Interkapital vi ste i dalje vlasnici ETF slo ili CRO ali više nema tko održavati likvidnost ETF i on se povlači sa ZSE i dolazi do problema kome prodati udjele. Naravno da se može javiti novi broker koji bi održavao likvidnost preko ZSE ali to bi zasigurno potrajalo s obzirom na brzinu stečajnih postupaka ili likvidacije u RH. Ovaj rizik svakako treba uzeti u obzir kod ulaganja u ETF SLO7 ili CRO79
-
Od KGB obavještajaca se ne treba očekivati razum samo želja za moći dominaciji, ucjenjujući gdje stigne. Da mu je bilo do ekonomskog prosperiteta to bi se i vidjelo u ovih više od 20 godina vladavine. Neka se ekonomski usporedi sa Kinom, SAD ili EU po će te vidjeti veliko nazadovanje ruskog društva
-
EDUKATIVAN porez na gubitak, prijedlog vladi tko je za?
-
Ovo je dobro za onoga tko na TK ima uložen 5 do 6 milijuna kuna, mali trebaju izdvojiti dvije najviše tri dionice iz svoga iskustva kad god sam širio portfelj uvijek sam manje zarađivao
-
-
Najbolji način ući na stranice kompanije i pogledati potražnju za radnicima koji rade visoko profitabilne poslove, pogledati dobit u protekla tri kvartala, pogledati kratkotrajnu imovini u bilanci i da se izvući zaključak.
-
Ako recimo Interkapital propadne što se događa sa ETF SLO7
-
Kada su mogli malim dioničarima ukrasti Ledo i nazvati ga Ledo+, tako bi trebao premijer ukinuti onaj stari HDZ i osnovati ovaj novi HDZ+
-
Nakon 30 godina valjda je jasno da se bolja budućnost naše zemlje ne može desiti kroz redovno funkcioniranje demokracije. Naše sve demokratske institucije su duboko korumpirane i time otete građanima, a oteli su nam državu i institucije oni koji iz osobnih sitnih i krupnih interesa glasaju za kriminalnu stranku HDZ to je čak i ustanovio i naš sud.
-
Na stranicama kompanije u posljednjih mjesec dana potražnja za radnicima na različitim pozicijama, za rad u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Mostaru iznosi ukupno 163 radnika
-
Vidim potsmjesi, a u ponedjeljak ERNT raspisao natječaj za 60 radnih mjesta za rad Zagreb, Osijek i Split
-
7SLO da li je ovo papir sa najvećim potencijalom visine dividende u 2022. godini i to bez poreza. Sve kompanije sastavnice super poslovala u 2021.
-
Igor prodaje 14.200 dionica, a na skupštini odlučili da ne prikažu pravu vrijednost imovine. Koliko je ovom odlukom prodavač dionica, koji ima i znatna glasačka prava izgubio. Ovdje ima i nekih skrivenih igara, sliči mi Adrisu i Kukurinovu prodaju svojih dionica?
-
Trenutna visoka potražnja za novim radnicima govori da pred ERNT stoje mjeseci i godine kada se očekuje veliki obujam novih poslova i uvećavanje dobiti. Dividendi prinos slijedeće godine mogao bi obradovati dioničare.
-
Nakon dvije godine pandemije, 50 umrlih dnevno, da li mislite da je bojkot cijepljenja odgovorno ponašanje puno ljetnog građanina RH.