1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. plavi05

Posts by plavi05

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• plavi05
    • December 23, 2022 at 2:44 PM

Savjetujem HDZovom komitetu za gospodarstvo pokretanje Obrovačke Glinice, te tako mogu svake godine spaljivati novac poreznih obveznika, a uz to zaposliti još svojih sluga od povjerenja

Savjetujem HDZovom komitetu za gospodarstvo pokretanje Obrovačke Glinice kako bi mogli svake godine spaljivati novac poreznih obveznika, a uz to namiriti još svojih slugu od povjerenja.

• Što smo danas tržili

• plavi05
    • December 22, 2022 at 12:39 PM

Znam da je najniža cijena KOEI bila 460-470kn, a KODT je rastao i rastao, početkom korone bio je na 930 kn ali prihodi i dobit su također rastao i rastao a i marže također, dobit po dionici pogledajte najbolje GFI unazad 5 godina

• Što smo danas tržili

• plavi05
    • December 22, 2022 at 11:59 AM

KODT je jako bitan za KOEI jer čini dvadesetak posto prihoda a dobiti još i više, a narudžbe su u porastu 60% a KOEI 20%

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• plavi05
    • December 17, 2022 at 1:51 PM
    Quote from Barikb

Najveći problem je sezonalnost turizma. Ipak je ljetni dio predominantan, koliko god se trudili sa adventima, uskrsnim danima, produženje, CRO karticama 🫣 i sličnim trikovima teško je sa 3-4 mjeseca izvrsne popunjenosti pokriti ENORMNE troškove radne snage, energenata, održavanja, ulaganja itd. Turističke kuće to dobro znaju i zate je u 95% hotela ključ u bravi i radi gubitak koje se pokriva kasnije.

Možda je zbog toga bolje ulagati u kampove, navedeni troškovi su znatno manji, a i radnika treba puno manje

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• plavi05
    • December 17, 2022 at 10:54 AM
    Quote from nik07aos

Zločinački režim Andreja Plenkovića jučer je doživio jedan mali, ali bolni udarac. Hrvatska je uspjela na kratko sačuvati obraz i pokazati (onima koje to zanima) da se ipak ne slažu baš svi sa političkom podrškom kompromitiranim režimom Zelenskog, koji je uzgred budi rečeno kriv za lansiranje naoružane letjelice na Hrvatsku i raketiranje Poljske.

Slažem se da je ovo velika stvar za Hrvatsku demokraciju čiji i jest smisao onemogućiti jednoumlje i jednog čovjeka da tlači cijeli narod, a sve u svom osobnom interesu i interesu jedne skupine koja se okružila oko njega, danas Plenkija, jučer Sanadera, u budućnosti nekog drugog egoističnog lika.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• plavi05
    • December 16, 2022 at 4:16 PM

Kada radnički sindikati traže veće poreze, da li time brane one radnike koji su mali dioničari ili imaju sredstva u mirovinskom dioničkom fondu, stoga tražiti ukidanje prvog stupa mirovinskog fonda, a ojačati treći stup.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• plavi05
    • December 16, 2022 at 10:29 AM

Donijeti zakon o političkim i stručnim funkcijama. Npr. Ministar politička funkcija, sve ispod struka, ravnatelj bolnice struka menadžer, direktori javnih i državnih poduzeća stručna funkcija, načelnik općine politička itd.

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• plavi05
    • December 15, 2022 at 11:31 PM

U slučaju nuklearnog rata "bežite" avionima JATa😃

• Porez na ekstraprofit i utjecaj na tržište kapitala

• plavi05
    • December 15, 2022 at 11:19 PM

I onda moraš prisilno biti solidarna sa onima koji u životu nikad nisu uložili u biznis da se ne osjete manje vrijednima. E to ti je kapitalizam u nas

• Ulaganje u solarne elektrane

• plavi05
    • December 15, 2022 at 11:42 AM

Predlažem tražiti od mjerenje.hep podatke o potrošnji i proizvodnji struje, sve možete odraditi emailom, tako sam ja radio

• plavi05
    • December 14, 2022 at 11:04 PM

Meni su priznali proizvodnju po 0,12 kn/kWh, pa sam tražio da me vrate u samoopskrbu

• plavi05
    • December 14, 2022 at 5:59 PM

Znam sve, upoznat sam sa situacijom u HR i HEPu ali ovo napisano je bio moj sarkazam zbog toga što moramo živjeti po neprirodnim standardima izmišljeni u nečijim bolesnim glavama

• Nekretnine opcenito u HR

• plavi05
    • December 14, 2022 at 5:17 PM
    Quote from KultLicnosti

Svi agenti rade na tome da "normalan radni narod" ne može doći do nekretnina i da se rasproda strancima sve što vrijedi, prosto ko pasulj.

Da nastavim vaše mišljenje, plansko udaljavanje tržišta rada od običnih radnih ljudi, a prilagođavanje tržišta rada za imigrante iz Indije, Nepala, Filipina, Ukrajne i sl. Stvara se najnormalnije stanje da naši ljudi odlaze pronaći posao u ostalim članicama EU.

• plavi05
    • December 14, 2022 at 5:07 PM

Zašto bi se energija poklanjala, ja ne očekujem da mi netko poklanja euro dizel na pumpi, koliko socijalizma od ljudi koji su povlašteni u ovom društvu sa prihodima 20000 kn i više

• Birtija

• plavi05
    • December 14, 2022 at 8:00 AM

Ova ekipa se čvrsto okupila oko Luke i on je glavni pokretač, a Zlatka bih volio vidjeti u ulozi Igora Tudora, Slavena Bilića ili Nike Kovača kojeg su u repki kao trenera sabotirali jer valjda je bio prestroga, a jedno je igrati cjelogodišnje prvenstvo, a drugo kup u kojoj odlučuje jedna tekma

• Birtija

• plavi05
    • December 13, 2022 at 11:37 PM

Volio bih vidjeti trenera Dalića u nekom velikanu iz lige petice pa da stvarno vidimo njegovu vrijednost

• plavi05
    • December 13, 2022 at 11:23 PM

Neznam zašto je problem da građanin proizvede višak energije, naprotiv to bi trebalo poticati, svi kukaju da fali struje, plina, nafte, pa kad netko ima višak treba ga kazniti

• World politics

• plavi05
    • December 13, 2022 at 7:18 AM

Vidi se da je cilj podijeliti Ukrajnu na Zapadnu koja će biti integrirana u NATO i EU i Istočnu koja će kao Bjelorusija ostati pod ruskom dominacijom

• World politics

• plavi05
    • December 12, 2022 at 10:41 PM

Za ovu situaciju najviše je odgovoran diktator Putin, ali veliki dio odgovornosti je i na korumpiranim europskim političarima koji su za m3 ruskog plina po povlaštenoj cijeni spremni prodati i vlastitu zemlju.

• plavi05
    • December 12, 2022 at 10:31 PM
    Quote from D_artagnan

https://www.jutarnji.hr/native/u-kopri…struje-15285418

To je put kojim prakticno sve kompanije koje imaju pogone trebaju ici..

Točno, ali koje koristi za malog ulagača-dioničara kad neki zaštićeni medvjed može kupiti dionice po 50% vrijednosti od tržišne cijene.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt