Prva zemlja koja je izgubila vlastiti teritorij nakon 2.svjetskog rata je Srbija, a druga će biti Ukrajina, što će biti dalje strah me razmišljati
Posts by plavi05
-
-
Kažu u HSU da moraju pomladiti članstvo kako bi strankom priključaka svježa krv s novim idejama, možda bi Joe Biden bila super akvizicija za HSU, i dobar koalicijski potencijal za A.P.😃
-
Najveći problem sa najstarijim zanatom na svijetu je taj što je najteže izići iz tog posla i prešaltati se na neki moderniji zanat
-
Sjećam se razgovora sa ekipicom mladih gostiju iz ruskog grada Perma prije desetak godina kada mi se ženski dio društva požalio kako mnoštvo mladih besciljno luta Permom i jedino što znaju utapati tugu u hektolitrima alkohola, zaista mnogi se nisu snašli u novom post socijalističkom vremenu, i otuda ta njihova otupljenost na rat i prihvaćanje mobilizacije i mnoštvo poginulih u njihovim ofenzivama i bez osjećajnost obitelji za nepotrebno stradale mlade.
-
A realna predviđanja su da će 2025 krenuti u opsežnu rekonstrukciju i preuređenje hotela u Rovinju, povećanjem luksuza sa 5 na 5+ zvjezdica, tako vam je to kod ulaganja u najkvalitetniju ponudu, ne mora značiti i najprofitabilniji.
-
neznam tko je autor
Može biti svatko tko zna računati od djeteta od 7 godina pa nadalje dok ga razum služi
-
Za sve ljude na kugli Zemaljskoj, nepostoji ni jedna država na Svijetu koja je vrijedna ni jednog ljudskog života, stoga narode spusti te puške i obračunajte se sa vlastitim režimima koji vas nagovaraju i tjeraju na nasilje protiv vama nepoznatim ljudima. Na ovom Svijetu smo zbog ljubavi i gradnje boljeg života, a ne zbog nasilja, rušenja i destrukcije, shvatimo već jednom svi ovu poruku, vrijeme je.
-
Cijene bakra i aluminija bile su dosta promjenjive ali nisu divljale kao u prvoj polovici prošle godine tako da nebi smjele negativno djelovati na profitabilnost.
-
Već odavno u našoj zemlji sve je posloženo naopako, pa tako umijesto da građani ulažu u hrvatsko gospodarstvo oni ulažu u ne racionalnu državu
-
Nakon 7 godina ulaganja u vrlo neprofitabilna AZ profit i uz poticaje moja zarada je 14% dakle 2% godišnje uz to da ću svoja sredstva dobivati u ratama u roku 5 godina i to iz Obvezničkog fonda AZ Benefit, pa sada vidite koje sam ja benefite izvukao iz poslovanja sa tim velikim mirovinskim menadžerima i državom dok mi je moja glavna uzdanica KODT u navedenom periodu narasla 150%
-
Što to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote...
-
Zar je ovo ista Hrvatska koju su sanjali branitelji koji su išli u borbu sa idealima samo da se riješimo Srba i za pet godina kada uredimo zemlju biti ćemo najmanje ko Austrija. Neka ministar Medved pobroji dragovoljce i ratne časnike HV koji danas stvaraju i rade u Zapadnim uređenim državama što oni misle o današnjoj Hrvatskoj, jeli to ista ona država za koju su bili spremni posložiti živote
-
Čovjek je čovjek gdje god živio na ovoj planeti, a države i režimi su ti koji se mijenjaju, zato poistovjetiti se s nekim vlastima potpuno je krivo, reče meštar iz brijačnice uvik sam u svojoj brijačnice a 7 država sam promijenio s tim vam je sve rečeno, pametnom dosta
-
Javlja vam se pjesnik koji vam kaže: zamislite da ste dijete od 12 ili 13 godina i gladno luta ulicama Kinšase ili da imate sreću da vas posvoji par iz Hrvatske živite u Zagrebu i pohađati šesti ili sedmi razred OŠ i u slobodno vrijeme trenirate neki sport ili idete na satove robotika ili satove violine❤️
-
Ukoliko se radi o dobrovoljnom odustajanju od roditeljstva, svaki posvojitelj djeteta napravio je najhumanije i najljudskije djelo spašavajući jedno dijete od gladi i omogućujući normalno odrastanje i obrazovanje od jednog djeteta napraviti odgovornog i poštenog čovjeka i zato veliko hvala svim parovima koji želi posvojiti dijete i posveti mu roditeljsku pažnju i obiteljski dom, hvala svim Hrvatima koji razumiju roditeljstvo i obaveze i ljubav koje nosi.
-
Zavezao sam keš u DMF i sad kad trebaju isplatiti to mi rade kroz pet godina mjesečnim ratama iz mojih novaca koje su prebacili u obveznički fond, i tako čovjek u životu propusti prilike za ulaganja koja se ukazuju, pa isplativije je biti u slobodnom kešu i čekati prilike
-
Za obične građane najbolje je imati 10000 Eura u kešu za crni fond, izvanredne troškove i slično, sve ostalo uložiti u dionice ili dioničke indekse fondove i sl. U obveznicu vežeš svoja likvidna sredstva dobiješ 4% kamata i izgubiš 2% na glavnici i čekaš dvije godine.
-
Danas je stvarno bio dan D a sutra bi mogli kroz Ardensku šumu završiti ravno u Njemačkoj😃
-
-
https://www.index.hr/mobile/vijesti…ica_najnovije_m
Ovdje se radi o sutkinji Trgovačkog suda, dakle osobi koja sutra može odlučivati o vašim pravima i obvezama kao dioničara. Koji stupanj se može imati u integritetu i nepristrasnosti te osobe koja krade jeftinu robu po diskontnim trgovinama? Kako ova saznanja utječu na sve presude koje je dosad donijela?
SRAMOTA!
Od disciplinskih mjera odlučili su da će sjediti doma i primati plaću, nemojte tako grubo, molim vas.... Predsjednik suda dogovara kako da pokrije kolegicu umjesto da pokrene stegovni postupak. Hoće li neka druga osoba koja je za to ovlaštena skupiti hrabrosti pokrenuti postupak pred DSV pa da vidimo je li sustav jednak svima?
Kada traže čistačicu trgovačkog suda obavezno dostaviti potvrdu o nekažnjavanju
Kada traže čistačicu trgovačkog suda obavezno dostaviti potvrdu o nekažnjavanju