1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Barikb

Posts by Barikb

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Barikb
    • March 19, 2020 at 10:07 AM
    Quote from cvarkozder
    Quote from Barikb

Allianz kupio dodatnih 803.650,00 :Pkomada dionica

Ja sam u AZ-u i nimalo mi nije drago što se i mojim novcem hvata padajuće noževe.

Imate izbor više fondova pa ga možete promjeniti. Provjerite top ulaganja prije. Ja smatram da je kupnja RIVP po smješnih 20ak kn odličan potez za dugoročni mirovinski fond i da će sjajno zaraditi na tome od dana kada hoteli opet budu pre(puni). Očito da kupuju veće količine.

• Barikb
    • March 18, 2020 at 10:18 PM

Allianz kupio dodatnih 803.650,00 :Pkomada dionica

• Barikb
    • March 17, 2020 at 9:18 PM

Allianz se zasladio sa novih 180.000,00 komada po akcijskim cijenama.

Iz top i dalje nitko ne prodaje samo AZ fond kupuje.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Barikb
    • March 17, 2020 at 8:04 PM

Dow Jones +4%.

Nizozemska se priključila Engleskoj i neće poduzimati nikakve mjere protiv virusa. Virus ide u slobodnu cirkulaciju.

Zaključak o UK i Nizozemskoj izvedite sami. Najnaprednije države svijeta

Tim više što je N. samo srce E.U.

Ja se nadam punim hotelima iza 01. lipnja...

• Barikb
    • March 17, 2020 at 3:59 PM

Fino se krca Valamar za bolja vremene i masnu zaradu kada se otvore hoteli.

• Barikb
    • March 17, 2020 at 1:09 PM

Vojska na ulicama po Europi. PR trik, na kraju ćemo konstatirati da je korona virus u medijima tako pozicioniran da se burze sruše i jeftino kupe top dionice u pola cijene:?:

Brojke umrlih u svijetu su smješno male. U Hrvatskoj nitko.

• Barikb
    • March 17, 2020 at 12:52 PM

Trezor miruje nije kupio niti jednu dionicu od početka burzovne korončice za sada unatoč vrlo niskoj cijeni. Očito je da Valamar vode odlični financijaši. Mislim da će se uključiti po potrebi ili ako krene potpuni oporavak (nadam se vrlo brzo mjesec ili dva) ili ako dodatno padne cijena. Ne zamaram se onime na što ne mogu utjecati. Glavni čovjek Kukurin je kupovao i poslao poruku. Ja sam strpljiv, ali ako bude nešto niža cijena i ako trezor krene kupovat ću. Žao mi je onih koji su prisiljeni ili će tek biti prisiljeni prodavati. Danas opet veliki paket dionica u jednoj transakciji. Valamar vrijedi 300 milijuna eura na burzi jedan godišnji prihod, uloženo je 800 mil. eura plus zemljišta, hoteli, kampovi. Smješno mala cijena, vidjet ćemo gdje će dalje. Rasti, padati ili stagnirati. U sadašnju cijenu 8)je uračunato godinu i pol bez ijednog gosta.

• Barikb
    • March 17, 2020 at 9:45 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from fond300

jel danas ronimo ispod 20kn???

barikbb ako se do 5-6 mjeseca ne smiri situacija samo si postavi pitanje da li bi vodio obitelj na more???

penzioneri ostaju doma ove godine tog si svijestan valjda

Danas teško. Do 20 kn je ogromna količina naloga na kupnji... za proboj 20 očito će trebati neki užas od vijesti da li o koroni ili o recesiji...

Je li vam baba Vanga u srodstvu ? Katastrofa i pad od 50 i više % se već dogodio.

Pitanje je gdje će cijena biti kada se napuni 50.000 mjesta u hotelima i kampovima koje Valamar ima i kada će to biti.

• Barikb
    • March 17, 2020 at 8:19 AM

trgovan je blok RIVP od 801 tisuću komada po 21.50 kn

• Barikb
    • March 17, 2020 at 7:48 AM

Današnji kupac dobiva i dividendu 6% na sadašnju cijenu 1.20 kn po dionici i smanjeni rizik:rolleyes:. Zakuhalo se jako brzo i nadam se da će brzo biti gotovo ovo ludilo i nametanje straha. Kada hoteli i kampovi otvore vrata i napune se opet kad bi mogao znati kolika će cijena tada biti:/.

• Barikb
    • March 17, 2020 at 7:25 AM

Meni je target 50 kn kad ovo prođe naravno + 20ak % premije na tu cijenu kod buduće prodaje. Blizu 50 kn je već bila ali danas ni blizu. Mali dioničari i u panici rasprodaju i dalje nitko iz prvih 10 ne prodaje. Sada će fondovi i dalje vrlo jeftino kupovati. Apsurdno stanje ali tako je, neopravano i da je 1000 mrtvih u Hrvatskoj. Smješno male brojke i u svijetu. Preživjet ćemo naravno. Promjenio sam dio eura HRK.

• Turističke dionice i perspektive

• Barikb
    • March 16, 2020 at 2:04 PM

slažem se sa vama. no brojke umrlih su zbilja smješne 6 ili 7 tisuca u svijetu. U Hrvatskoj kada dosegnemo 10 do 15 tisuca zaraženih sustav zdravstva to može 90% odraditi. Rade se velike drame veliki eksperiment, nijedno dijete nije umrlo u svijetu. Korona virusi nisu nepoznati virusi. Problem je ozbiljan ali svakako višestruko predimenzioniran. Engleska dozvoljavava normalno kretanje virusa. Sad će Macron i njegova baka proglasiti karantenu.

• Barikb
    • March 16, 2020 at 1:50 PM

Moj target je 50 kn nakon stabilizacije. Kina je već rješila problem. U slučaju prodaje premija na 50 kn barem 20 do 25%. Vidjet ćemo. Trenutno je mali promet. CEO uprava kupuje a nitko ne baca novac bez veze.

• Barikb
    • March 16, 2020 at 1:36 PM

evo dionice nadomak 20 kn. Za to vrijeme predsj. uprave kupuje. toliko vrijedi samo zemljište. hoteli i sva oprema idu gratis kupcima. Trik je da milijun kn prometa ruši cijelu firmu:thumbup::sleeping:

• Barikb
    • March 16, 2020 at 1:19 PM

Predsjednik uprave Valamara kupio još 3.000 komada RIVP, 10.000 papira ukupno prošli tjedan.

• Barikb
    • March 16, 2020 at 10:04 AM

Jači igrači zalažu dionice! Idu u kupnju ?

Krdo se teško kontrolira, mnogi odlaze nesvjesno u provaliju prodajući sada.

Dolazimo do situacije kada će jedna dvije ili 10 dionica sa malim prometom od 10 ili 20 tisuća kn rušiti cijenu Valamara, AD Plastika, Atlantica, Adrisa, HT-a ili Podravke 10 ili više posto. Radi se o manipulaciji tržištem i nužno je obustaviti trgovanje radi zaštite ulagača ali HANFA to ne želi učiniti.

Što se korona virusa tiče brojke umrlih većinom.iznad 80 godina su smješno male, ide vrhunac pa kraj epidemije. Očito da će bogati kupiti dionice jeftino od šokiranih ulagača koji svakim.danom.gube sposobnost normalnog rasuđivanja pod teretom medijskog pritiska.

• Barikb
    • March 15, 2020 at 10:06 PM

Vjerujem da će se osoblje nakon odmora i zatvaranja hotela na 15 dana, vraćati na posao sa entuzijazmom i optimizmom. Obzirom da Valamar plaća više od drugih hotelskib kuća, problema sa radnom snagom neće biti. Kampovi se završno uređuju.

U Hrvatskoj za sada 49 oboljelih. Moja je procjena da neće biti više od 10.000 ljudi moguće i znatno manje. Ako 90 % nema značajnih problema a 5% ima to znači da je sasvim dovoljno 500 respiratora a ima ih i do 800 kom od vojske, mobilnih itd.

Mjere su primjerene, Vlada donosi neke ekonomske mjere u utorak. Hotelijeri će dobiti maksimalnu pomoć vjerujem, međutim najvaznije će biti da do glavne sezone stanje bude takvo da se život i putovanja vrate u normalu.

• CORONA virus

• Barikb
    • March 15, 2020 at 8:24 PM

U Italiji Milanu ne u Španjolskoj, pardon

• CORONA virus

• Barikb
    • March 15, 2020 at 8:18 PM

umro najpoznatiji arhitekt u Španjolskoj od korona virusa. u 93. godini.

• Barikb
    • March 15, 2020 at 2:20 PM
    Quote from user35

Dajte recite prosle godine Tamaris all inclusiv 100 eura nocenje? :/

Prosle godine Eva i Makarska najeftinije 90 eura, hoteli sa 2*.

Mislite trebali su marketinski lukavo napisati da je snizeno 50%?

Nije istina. Nema all inclusive Tamaris za 100 eura, nego je najjeftinije od 351 euro (navodim cijene srpnja 2020 za 2 odr. + 2 male djece) do 998 eura dnevno za Luxury vilu unutara resorta 4*

Rab ide ovako: 1. Padova 302 eura dnevno, 2. Lopar sunny 202 eura dnevno, 3. Eva 2* apartman 82 eura dnevno ( app sa namještajem starim bez hrane naravno )

1. Privacy Policy
  2. Kontakt