KODT se kupuje po asku, a na redovnoj dionici vrlo male količine u prodaji 😏, sad nek čovjek bude pametan
Posts by Barikb
-
-
tako da je moguće da će Vlada i reterirati
-
Porez je potpuno nebitan dugoročno.
Izračunajte radije dobit po dionici, a predviđanja za dalje su sjajna. Nadam se da će platiti i više poreza na dobit od planiranog.
-
Moguće da je gotovina trenutno, pa unaprijed 1 do 2 godine najbolja opcija, ali držim da je upravo suprotno. I konverzija može lagano pomoći oporavku nekih cijena, ali to je vjerojatno zanemarivo (a možda i nije). Od ovih dionica koje ste pobrojali, odabrao sam Čakovečke mlinove obzirom da očekujem daljni rast stabilan rast i da će isplatiti pozamašnu dividendu. Općenito, predlažem Vam dividenduše. Oko 4% imovine imam u dionicama na ZSE, jer je to vrlo zaostalo, podmuklo i opasno tržište za poštene investitore. Nisam KODT slučajno odabrao, budućnost je u struji. Kod nas Vlada časti građane jeftinom strujom pa se to slabo ili uopće ne percipira...Neće se pitati za cijenu kod novih transformatora. Pratite me za više savjeta 🤣
-
Počeo sam si davati oduška ovdje, prazniti čarape. Razlog je što očekujem da će ove razine cijene ubrzo biti prošlost. Kao u koroni 1.000 kn za KODT.
Cijene sirovina u dužem roku će padati i stabilizirati se...međutim potražnja za ovom robom će postati sumanuto visoka. Cijene će rasti prvo zbog kompletne
1. Elektrifikacije
2. Potražnje kada stane rat
Cijena struje je tu gdje je i zato KODT. Cijena transformatora će biti takva sa se za cijenu NEĆE PITATI.
Na burzi sam dobrih 15 godina preživio svašta, zarađivao, gubio,opstao, prošao emocije i hladnokrvno stiskao naloge, unovčavao preuzimanja. Bio na burzi, odlazio. E da ovo nije ZSE koliko bi koštao kodt. Bolje KODT nego CASH pod teretom inflacije. -
nema razloga da je R redovna puno skulja od P povlaštene po meni. Za 20 kn eventualno
-
best buy, ima li bolja dionica na rok recimo 2-3 godine od KODT
Obnova Ukrajine nije ni počela...već sada zarađuju sve više. Branša propulzivna. Potražnja raste. Dividende će isto vjerujem.
Na rok od 2 godine razmišljam, da pročitam Vaša mišljenja ?
-
Dakle optužujete Ukrajinu i Amerikance u biti u većoj mjeri. Ne, kriva je Merkelica i njezina politika, i nadasve europska politika, njemačka, britanska, francuska, koju su KGB ovci jučer danas mafijaši podmitili kupili i na kraju prevarili. Ukrajina je u nezavidnom položaju ovisna. Nadam se da će proći u ratu bolje nego Hrvatska koja je praktički uništavana punih 5 godina od jugoslavenske vojske. Ekvivalent bi bio 160.000 mrtvih i preko 400.000 ranjenih na veličinu Ukrajine, tako je prošla Hrvatska i ipak pobjedila. Naravno da svi susjedi Rusije znaju što je Rusija, komunistička i teroristička. Kina čeka trenutak da ih pregazi i krene na dalje na zapad. Srećom dok Kinezi dođu do Mađarske neću biti živ. ZSE samo može rasti, posebno dividendne dionice. Razumijem da je kod nas mentalni sklop i dalje ljevičarski orjentiran pa ne voli Ameriku, ali rad u RH i BIH je zaustavila Amerika i ozbiljna Hrvatska vojska tada. Jugoslavija je imala preko 500 aviona, a RH nabavlja tek 12 pa jugonostalgičari ne žele platiti. JNA imala 5.000 tenkova to je sve pretežbk Hrvatska plaćala i Slovenija. Dakle treba naručit 2 eskadrile po 12. Rafale i najnovijih F-35 USA ako bi htjeli prodat.
-
lagano ponestaje KODT po black friday cijenama ?
zar nitko nije spreman otpustiti 20-ak komada, nudim gotovinu već danima
-
za očekivat je pojeftinjenje dionica, obzirom na širenje ruske agresije prema EU
-
ja čekam, a vremena imam
plaćati skuplje nije opcija
-
I ovdje politički forum. Čestitam, jer, daleko će dogurati.
-
kakve veze ima recesija ili rast sa ZSE ?
HR +6% najmanje
-
stavio sam fažoleti kuhat i čitam vijesti.
-
K O D T - P +
-
upravo tako...ne samo da je dobra likvidnost HT obzirom na ZSE nego je i raspon cijena (kupovne i prodajne) vrlo povoljan tj. mali. Promet od 50.000 kn dnevno je rjetkost. Pratite me za više savjeta. Hvala
-
tražio kombi vrancuski. nema ih ne na lageru, nego ni na početku proizvodne trake trenutno
-
preko 50.000 kn prometa na HT u 15:27 sati
-
dobitni listić Eurođekpota
-
Nema smisla da burza radi od 9.30 do 16.
dovoljno bi bilo dvokratno od 9.30 do 11 i od 15 do 16 za one koji dobro zarađuju na burzi, ali duže spavaju. Prometi su sada manji nego u špecerajima. Čestitke ZB i Hanfi na prvom mjestu. Učinili su puno za tržište kapitala i ekonomiju rh.