Potpuno sam svjestan stanja.
Da li ste svjesni account da predbacujete davanje prognoza, a onda u nastavku tvrdite da zrakoplovi neće letjeti 2 godine. Otkud vi znate kada će zrakoplovi poletjeti
Kritizirate mene koji iznosim točne podatke, umjesto one koji trolaju, ali nije me baš puno briga to je vaš stav.
Nitko ne može točno znati što će biti, ali ovdje je većina trejdera prognozirala cijenu od 5 kn, i nisu bili u pravu. Cijenu od 24 kn smatram predstečajnom cijenom ukalkuliranom bez 1 kn prihoda 2020., a raspon od 25 do 30 kn predviđam do otvaranja hotela iz razloga koje sam prije naveo da se ne ponavljam uprava, Vlada, mirovinci, posl.partneri. Povoljna vijest za RIVP danas je da država
1. sve radnike neće plaćati 3.250 kn nego 4.000 kn. Dakle, manji trošak za RIVP i druge poslodavce. To su milijuni.
2. osim 4.000 kn država će pokriti i doprinose na plaću.
Osim toga idu promjene turističkih zakona sve in favorem RIVP. Zar je toliko teško shvatiti da ne znamo do kada će ovo trajati, ali turizam će ne opstati nego upravo Hrvatska, a u Hrvatskoj Valamar jer je najbolji i najveći ima veliku šansu uvelike u dugom roku nametnuti se kao ekskluzivna i poželjna turistička destinacija. Zbog sigurnosti zemlje, kvalitete usluga, blizine autom i radi zdravstvene sigurnosti i stabilnosti.
Kada sam objavio da Valamar ima pola milijarde kn gotovine doživio sam praktički uvrede, što je žalosno ali tako je. Toj gotovini treba dodati dividendu koja je zadržana. Valamar je financijski stabilan.