1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Aladin

Posts by Aladin

• Best buy

• Aladin
    • March 16, 2020 at 6:14 PM
    Quote from Neo

za neke dionice, turiste, auto industriju, brodare mislim da stado odradjuje pravi smijer.

Al Podr, Sapn, Ht, Viro...pa tu je definitivno krivi smijer. Isti bi trebali narasti na ATH.

Ocelujem preokret na istima.

Ma ja, to zato što ih nemaš pa ti brodari odrađuju krivi smjer.. pa sadašnje vozarine za panamaxe im omogućuju pozitivno poslovanje, TC ugovori pogotovo.. ubijeni su svi brodari,,, sad dali će još -50% zašto ne, no ako se može još spustiti zašto ne spustiti ... možda vozarine roknu na -50%, a možda i prije +200% za par mjeseci kad se sve stabilizira, jer će trebati svima sve.. šta se potrošilo za ovo vrijeme stajanja..

ovdje je sve izgubilo vezu sa razumom, ali sve je to dio trzista kapitala i izazov :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Aladin
    • March 16, 2020 at 5:20 PM

https://www.hellenicshippingnews.com/category/repor…rter-estimates/

TC rastu i dalje omogucavaju uredno pozitivno poslovanje 8)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Aladin
    • March 16, 2020 at 5:16 PM
    Quote from calypso

Moze li meni neukom netko objasniti ovo sa slike... DDJH u plusu 8%, sve ostalo roni li ga roni...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Od kolege koji se bavi lijekovima sam dobio sljedece info - Kaletra (lijek za HIV), klorokin (antimalarik) i remdesivir (lijek za Ebolu) imaju pozitivne rezultate u borbi sa Covid-19... Remdesivir nije registriran u EU, vec samo u USA i eksperimentalan je... Nase bolnice imaju navedene lijekove, tako da bojazni nema...

I dalje stojim pri tome da je u RH organizirana jedna od najboljih obrana od Covid-19 u svijetu, sto i rezultati potvrdjuju - u okolnim zemljama Covid-19 se siri po par desetina/stotina/tisuca zarazenih dnevno, kod nas imamo brojke koje su ispod 10 dnevno... Plus, mi vec imamo 3 potvrdjena ozdravljena, od kojih je jedan prosao i kroz upalu pluca...

Pa čuj sad je došlo vrijeme, da ono šta najviše vrijedi i najviše pada, i obratno :D

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Aladin
    • March 16, 2020 at 5:13 PM
    Quote from kupoprodajnik

Sasvim je moguce i to. Mada nije to neka para za njih.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kohlberg_Kravis_Roberts

Upravljaju sa 153 mlrd USD.

Dali postoji na svjetskoj razini registar stvarnih vlasnika? firmi, popis dioničara.. Ako nema stvarnih vlasnika, zašto uopće onda investirati pod vlastitim imenom u dionice.. a ne preko skrbnickih racuna,,, fondova, firmi gdje se ne vidi tko je iza te firme ??

• Aladin
    • March 16, 2020 at 2:15 PM

Ja sa 6% kesa cekam jos... ali mogu se kladit svi ovi koji preporucuju da se ne ulazi... kad se okrene.. ce reci.. da mi smo usli bas po onim minimalnim vrijednostima 🤣🤣🤣

• CORONA virus

• Aladin
    • March 16, 2020 at 9:18 AM
    Quote from kupoprodajnik

Coronavirus ce proci, ali ostavit ce iza sebe pustos. Pricaju mi prijatelji da imaju firme, poslovi staju, mjesecima sad vec vjerovatno, imaju ljude na placi, nema prihoda, nicega... Ekonomske stete ce biti stravicne, idemo u takav minus da ako se izvucemo do 2025 bit ce gladi bradu.

Jos jedno izgubljeno desetljece...

zato su centralne banke počele pumpati lovu.. jer drugo ne preostaje..

zato više nisi ni pametan jel dobro da su trzista kapitala otvorena u ovom trenutku ili je bolje sve malo zatvoriti dok se sve ne smiri i sagledaju posljedice... sve ima svoje +/-

• Turističke dionice i perspektive

• Aladin
    • March 14, 2020 at 8:38 AM
    Quote from plavi01

amerika je na rubu ulaska u medvjeđe tržište/trump će poduzeti sve da do toga ne dođe a isto tako i europa i italija.

ako bude lijepo vrijeme do kraja godine turisti će se-hoteli izvući i uspješno završiti i ovu godinu.

Po meni sada sve ovisi o prognozi vremena do kraja godine.

Vise neznas sta da mislis... i ja sam mislio da ce se sve smiriti sa toplijim vremenom, kroz tjedan, dva.. ili mjesec, dva..., jer gripe nema po ljeti uglavnom... ali u Australiji je sada ljeto, tj. kraj ljeta i imaju vise zarazenih od nas... tako ce biti cupavo... tako da ne ovisi o prognozi vremena nego o necemu totalno desetom... a sta je iza svega ovoga, budemo vidjeli ??

• Aladin
    • March 13, 2020 at 9:12 PM

Odose ameri nazad skoro koliko su jucer pali.... mozes misliti sta imaju korekciju od ATH .... nek dođu kod nas da vide kako se to radi 😎

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Aladin
    • March 13, 2020 at 12:50 PM

a trebali bi koliko % u odnosu na cijelu godinu izvjestiti to nosi.. ovako -50% samo za 3. mjesec ne znači puno

• Aladin
    • March 13, 2020 at 11:39 AM
    Quote from ico8888

Danas to ide u zeleno ali nisam jos uvijek siguran da bih krenuo u kupnju mislim da ce tu biti jos panike,ubacio sam svjezi cash i cekam.

vidim svi čekamo, više neznaš jel to sve neka zahebancija ili stvarna prijetnja.. ali sve se zatvara i otkazuje,

• Turističke dionice i perspektive

• Aladin
    • March 13, 2020 at 11:28 AM

A ovaj put nas izrazita sezonalnost možda i može spasiti, ako se sve smiri za mjesec, dva..

• Aladin
    • March 13, 2020 at 11:17 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from my moon

Eto, i jel to bilo tako strašno, mislim, otvoriti burzu. Rivp se vrti oko nule, napr.....

Danas je mirno jucer da su ostavili sigurno bi bilo veselo eto iztgleda da je pomoglo da ljudi malo prespavaju

Ajmo vidjeti kroz tjedan dana kad naprave karantenu u njemačkoj, francuskoj , americi !!! dali će biti strašno ili ne

• Aladin
    • March 11, 2020 at 5:08 PM

vecina kapitulirala izgleda i cekaju sta ce se desit za dan, tjedan?...

• Aladin
    • March 11, 2020 at 3:45 PM

hm, sve mi se čini da će u jednom trenutku i kompanije koje imaju keša početi kupovati vlastite dionice... sad je samo pitanje u kojem to trenutku, kao i ostali kojima je još ostalo keša na računima

• Aladin
    • March 11, 2020 at 2:40 PM
    Quote from todor

Odjednom su svi u keš poziciji..

da, nitko ne gubi, svi super zarađuju :) klasične ribičke ili lovačke priče.. evo i ja spremio 5% novog keša nek bude pri ruci kad procjenim da je trenutak

• CORONA virus

• Aladin
    • March 11, 2020 at 7:47 AM

Budemo vidjeli rezultate aktivnosti oko nove godine 😎

• Aladin
    • March 10, 2020 at 9:10 PM
    Quote from zlocesti

https://tradingeconomics.com/croatia/stock-market

Duboko zabrinuta

Virnula u povijest Crobexa

Grafu sa linka se dadu urediti postavke da pokaže sve godine za Crobex

Početak je bio davne 1998 godine, na 440 bodova

Nakon vrha 2008. dno u 02.2009. 1330 bodova

Ono što me najviše zaprepastilo je uzak raspon u kojem se indeks od onda kretao gore - dolje, od 2300 bodova do 1600 bodova. Koliko je Dow narastao, 400% ?

Ajme..........

Danas smo 1665 bodova, kao i u veljači 2016. Ode četverogodišnji prinos.

Ako se povijest ponavlja.......... moguće dno je na 1330 bodova. Ima još prostora za pad , koliko god nemoguće izgledalo.

Iznenadila nas je silina pada i brzina pada, pišu da to nije viđeno od 1991. godine.

Black Monday.

Display More

Kolega taj izracun indexa, nije relevantan danasnjem, ina ga je digla... ako i drugaciji sastav sada :)... realno on je i jos manji, uostalom, pogledajte malo presjek dionica 2008. I danas

• Prognoza cijena

• Aladin
    • March 10, 2020 at 2:32 PM

Baci ga u lonac i skuhaj maneštru, očito ne daje rezultate 🤣🤣

• Aladin
    • March 10, 2020 at 10:18 AM
    Quote from st-brajo

unaprijed čestitke onima koji će danas istrgovati RIVP

tamo odakle im dolaze gosti Corona gori, a oni + 10%

da,i inače nam sezona ovisi o talijanima u 3. mjesecu :/... za mjesec dva ćemo se smijati ovoj histeriji

• Aladin
    • March 10, 2020 at 9:42 AM

Heh.. ma svi ce brzo otici nazad, kad se sve smiri.. kao sto su napravili i 2008. Jedino ZSE ostaje u blatu po obicaju 😒

1. Privacy Policy
  2. Kontakt