Ameri luduju. Hocemo napokon krenut pratit?
Znam da smo bananistan, ali bar malo
Necemo, mi ih pratimo samo kad se pada, valjda si to naucio ako si na ZSE 😀, jer svima je u interesu da bude sto losije 🤣🤣
Ameri luduju. Hocemo napokon krenut pratit?
Znam da smo bananistan, ali bar malo
Necemo, mi ih pratimo samo kad se pada, valjda si to naucio ako si na ZSE 😀, jer svima je u interesu da bude sto losije 🤣🤣
Prodaj, pa kupi ?? Ahahahha dobar savjet...
pa jednostavno, otvoris racun kod brokera kojeg zelis i prebacis dionice preko SKDDa, odregistriras sa starim i registriras ih kod novog, ili ostavis nesto tu, nesto tamo
kad se pokupe ove free dionice onda će biti zanimljivo gdje će se složiti cijena
Opa imaju viska kesa, pa poceli kupovati svoje dionice 😎👌
Koja je ovo sprdačina od države, fondova, potpora ahahahahah
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…tvoren-15016587
Dakle, ako nisi odmah uletio u sustav i logirao se, ćaoooo .... pa hebem vas glu.e, dajte pokupite sve koji bi aplicirali za potpore.. ako recimo dijelite 200 mil. kn.... i kad vidite koliko ih ima prijavljeno .... podjelite iznos na sve. Pa ako je malo prijavljeno neka dobiju po 50-60%,,, ako ih se prijavi pun K.. nek svatko dobije obavijest na mail da mu pripada X %... i ima 5 dana da se izjasni dali prihvaća tih X %,, ako ne prihvaća, nakon 5 dana se radi nova podjela i nakon ovih šta su odustali se podjeli sa ovima koji su prihvatili i tih manje %, 5, 10, 20% .... Šta je to teško napraviti? Pa dajte više počnite raditi nešto pametno i logično, koristite mozak !!!!
A da, ako je talijanima bilo dobro po 9-10kn, onda nama koji su usli zadnju godinu, dvije i ovima koji sada koriste jos priliku je jos bolje od talijana 🤗
Display MoreTrenutni book je -40 mil.Kn.
Da bi se opravdala trenutna cijena na tržištu (155 kn po dionici), book bi trebao biti +95 mil.Kn
Ovih cca 1.5 mil. Kn dobiti je 2.44 Kn po dionici.
Prema tome da bi ovim tempom opravdali trenutnu cijenu na tržištu, trebat će nam u prosjeku 90 ovakvih kvartala (22.5 godina).
Naravno ako se dogodi kako optimisti ovdje predviđaju pa se trend poslovanja preokrene, možda i kraće, ali sigurno ne u sljedećih 10 godina, JAKO POZITIVNOG poslovanja. Znači bar 10 mil.Kn dobiti godišnje, što nije malo.
Plus mora to poslovanje biti transparentno da bi mali dioničari imali išta od toga.
Nije baš malo za očekivati od kroničnog gubitaša sa katastrofalnom povjesti odnosa prema vanjskima da postane pozitivac u svakom pogledu i to ODMAH...
Mislim da ste se malo prenaglili sa ovim vlakićem i svojim očekivanjima...
Kao da je to bitno koliko će im godina trebati.. koliko će godina trebati recimo amerima da dostignu cijene po kojima se oni trenutno trže ??? po tome nitko ništa nebi uzeo, dok ne dođu na ove vrijednsti na kojima su većina naših na ZSE... koji su ubijeni
Novinari su ince top klasa 🤣🤣🤣
A jesen, proljeće, ne proljeće... vidite i sami sta se sprema, imate TC vozarine 😉😀
Bitno je samo da se iduce godine pomakne potraznja naspram ponude za 5%, sto hoce, jer oporavak ide, a orderbook je ispraznjen.
Tada ni 4 znamenke nisu nemoguce.
I zato uopce ne vjerujem u slucajnosti kod ovih vlasnickih preslagivanja.
Sasvim je svejedno tko ulazi, ako jos porastu vozarine usljed porasta potraznje .. iako i ove TC su vec 👌👌👌🤗🍻,,, i ja jucer usao jos malo, iako sam rekao da necu jer mi je bilo dosta 2016. Ali pogled na sadasnje vozarine i na sljedece godine + neovisnost od HR ekonomije uljeva mi povjerenje.. pa bumo vidili
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2208364
BDP q2 -15.1%
A na burzi samo optimizam😅
Pa koliko je ZSE pala YTD ? samo 15% ?
S tim da je već i na početku godine bilo poprilično zabijena nisko, od 2007-8 miljama daleko ... dok su svi drugi ganjali nove rekorde vani
@jugh
Ja ne vidim nikakvu trakavicu. Dionica je najmanje tri puta skuplja nego prije godinu dana. Tko je na vrijeme ušao nema problema sa trakaviicom. To jedino ti imaš stalnih problema, al mislim da su tvoji problemi osobne naravi i nemaju veze sa Optimom.
Pa koliko su investitori u posljednje tri godine (ili godinu dana) zaradili na ATPL? To naravno nećeš postaviti pitanje niti pokusati izračunati?
A u 4. ? Koliko su zaradili , mislim virtualno, tek kat prodas mozes podvuci crtu.
Iako realno mislim da je jakooo malo ekipe kupovalo po 90-130 osim IB.... ja kad sam 2016. uzimao sam gledao jesam li lud kad cmoji i nitko ne kupuje
A vrag tu zna iako bi ja cekao petak tj. Kad budu objavili pad BDPa, jer ce onda biti prilike otic u shoping 😀... ovako samo promatram i cekam da prođe 2 godina u veljaci da nema poreza na zaradu 🤗
5+14k to je skoro za ulazak u top 10
Sa ovakvim kolicinama definitivno mozes dionicu dignuti/spustiti na vrijednost koju zelis
I Mene poklopilo po 213.. a nisam uzimao od razina 100-130 jer
Očito je ovime zelio poslati neku poruku. Ta sigurno nije nemam novaca. Netko s toliko kapitala nije nikada 99,9% investiran.
A ništa, valjda će se nešto vidjeti ili “čuti”.
Kolega nisam mislila da nema za kruh i mlijeko pa prodaje dionice.
Vec da nema vise dovoljno kapitala da uspjesno vodi visoko zaduzenu kompaniju.
Opcenito, mislim da se sveukupno ovdje nije usrecio.
Mislis da se nije usrecio ? Pa preko 100% u 3-4 godine, nije loše za 5.000 komada 👌
Ali budemo vidjeli tko je uzeo 😎
Na kupnji 25 000 komada iznad 200 kn
Didn't see that coming
big bang, za strpljive
Steta da nista sa obnovom zeljeznice ne rade... toliko toga iz kontaktne mreze, signalizacije i nisu u tom điru ???
Mamicu im, a tamo imam onaj obavezni mirovinski... fino se brinu o mirovini, prodaju kad je na dnu, a kupovat ce kad ode na 50 😒 ili po 240 kao erste kad su analiticari davali preporuke ekipi da to to odlicna cijena kad je palo sa 1.700 tamo daleke 2008.
Konzervatini target dlkv je 6,70
Mitkko ga je crtao nedavno
kakav target?? pa dokapitalizirali su po 10, sve ispod toga je heh...
Ima tko noviju knjigu hartijaša (dioničara)?
Može na pp...
Slabo na zse ekipa ima knjige dionicara.. ako nabavis novije, imam ti ja starije, ako ces uspoređivati sa sadasnjim
Netko je bio nestrpljiv jutros, a mogalo je polako skupiti od ovih što bi prodali jeftino