Nemam nista protiv da u par dana odleti duplo gore 😀 zasto bi svi polako jeftino kupovali 🤗
Posts by D'artagnan
-
-
Ćini se izvjesnim da će vani biti korekcije.
Tko zna da li ćemo mi slijediti i u kojem razmjeru
O kupovnoj moći... ima već nekoliko mjeseci , o dlockdowna čini mi se, kako razmišljam da valjda ne znam sa novcem. Samo od plaće do plaće, a za ništa u stavri. Običan mali život.
Godina mršavih krava
Pa tu vani korekciju cekamo odavno... a mi smo... ma znamo svi gdje smo mi zadnjih 10-12 godina...
-
Korona se zarazila Trampom, bude brzo shvatila kakav je to zaheb
Pa to bi trebao biti plus a ne minus . Možda, ali samo možda dobiju nekog normalnijeg predsjednika a ne ovog klauna
-
Sve je to prilično mučno, milijun ovdje, milijun tuda, u gepecima i kojekuda.... Agrokor, Izvrtanje na Pevecu, Badel, Kaba, Slatinska, PIK Rijeka, tko se nije skrio magarac je bio
Po tromjesečnom, po elaboratu, po babi i stričevima.
mali ne trebaju ulagati kaže ugledana profesorica influenserica EFZG prestižnog Zagrebačkog svemučilišta, ova pitanja i Zakoni po kojima se to odvija očito ju ne zanimaju
A zato nam i je kako je kad na ekonomskom faksu predaje ekipa koja pojma nema kako funkcionira gospodarstvo ...
Ono završiš ekonomski faks i nisi u stanju napraviti neki projekt, prezentirati ga javnosti i potencijalnim investitorima, te ako je ideja i projekt dobar i privući sredstva investitora, dioničara... za odraditi to do kraja...
-
Ma sve 5, glavno da su TC vozarine stabilne i rastu .... u ovom ludom korona vremenu, nek ostane ovako i dobro
https://www.hellenicshippingnews.com/category/repor…rter-estimates/
-
vijest o Trumpu, pa prijelomna vijest da ... azijske burze pale 0,4% 🤣🤣🤣 hebate pa nama bi to svaki dan bila prijelomna vijest .... a to bi im trebala biti dobra vijest da odlete 10% gore 😂
-
A gdje radis ujutro, kad imas vremena stalno visit na ZSE i trejdat ??
-
Eh da porezna radi svoj posao pa pročešlja sve nesrazmjere prihoda i imovine političara, nebi ni trebala ova komplicirana procedura koju su ovdje ti isti političari smislili, a da ni neznaju šta su smislili... u biti znaju, da zaposle ekipu iz porezne da oni mogu u klubu dijeliti i brojati $$$$ a da ih nitko ne pita, okle to
-
Pratim od vrha prije dva i po tjedna kad su bili na 29200 bodova. I tad sam zaključio da ide korekcija i sve prodao. I napisao na forumu. "Pogodio" sam u dan.
Od vrha ... ajde onda izračunaj koliko bi crobi bio da je tako od vrha pao 10% ..
Bojim se i staviti tako vrijdednosti na pozicije koje imam, da su tako 10-20% manje od ATH, bojim se da bi me srce, iako sam dobrog zdravlja i u dobroj kondiciji
-
To je to od prometa, da vas nema sa burek kupnjom/prodajom, nebi ni bilo nikakvog prometa 😀
-
Jutro. Zagrebačka banka. Ide preko Saxo brokera. Ima na mobu. 15 eura po nalogu za njemačku npr. Sastavni dio ZB dinamične lepeze za 60 kn mjesečno. Koliko sam shvatio u paketu i trgovanje na ZSE. Jesam li dogovorio na pitanje ?
da li global trader mora biti u sklopu lepeze ili može zasebno? mislim da nemam ništa drugo u zagrebačkoj banci? također,zanima me samo mobilno trgovanje znači isključivo mobitel? na njihovim službenim stranicama to nikako ne mogu dokučiti?
A zagrebacka je po meni ok ako ces jednom kupiti i biti na miru, tj. Neces trejdat ...
ako ces biti aktivan, bolje direkt saxo.com ...otvori demo account pa pogledaj sve sta te zanima
-
Zna li netko da li se prilikom kupnje ili prodaje ETF-ova obračunava trenutna cijena ili zaključna cjena dana?
Pa imaš kupnju/prodaju kao i na dionicama, bar tamo koje ja imam .... nije klasični fond izračun kao kod nas u bankama
-
Baltic Capesize-indeks + 7,1 prosent til 17.229 dollar
A zasto nam je zanimljiv capesize index ovdje ?
Pa znas i sam zasto je zanimljiv 😎
-
- ADPL (1/3) po 132,68
- ERNT po 1317
- ADRS2 po 373
- ATGR 1250
- PODR (2/3) po 428
+ ATPL
+ DLKV
+ IGH
Hvala fondovima...na ovakav dan prodavat na ovim cijenama...neprocjenjivo
Keš 43%
Svaka čast na hrabrosti!
Jer ja da imam keša kupovao bi ove koje vi prodajete (ne znaš koja mi se više sviđa).
Dok ove koje ste vi kupili ja ne bi ni štapom dirao.
Na muci se poznaju junaci 😀, zato ce kolega brojati fine prinose $$$ kroz koju godinu kad se stabilizira
-
Kako se ti skrbnicki vode? Jer prije 7-10 godina se trebalo maknuti sa skrbnickog, jer se sjecam da sam dobio dopis od banke da treba se maknuti, tj. Staviti na svoje ima u SKDDu?
-
Prodao sve prije 2 tjedna. Očekivano sve za onoga tko je 17 godina na burzi. Imaoci dionica hrabro očekuju da se izvana neće preliti na nas. 2008 . smo čak mi bili koji smo prije počeli padati nego vani i to puno jače.
A šta ima interesantno, niš posebno, mi smo pali od 2008. i ostali dolje na dnu, možemo i dalje pasti ali budući da smo na dnu, ni ne možemo daleko
-
A je istina, tesko je sve zelje uskladiti, ovaj bi ovako, ovaj onako.... a nista onda platite stan duplo pa ste na miru 😂
-
Koliko je realno cijena materijala i rada? Recimo da ides napravit kucu sa 3 stana po cca 80-90 kvadrata... koliko bi te dosao kvadrat bez terena?
Vjerujem daleko od tih 2000 eura... to je skoro 500k eura !!! Inace imam rjeseno stambeno pitanje, ali se cudim da ekipa se ne dogovori i njih 3-4 zajedno ne naprave po svom gustu u pola te cijene
-
Da li je itko pogledao trgovanje vani ?
Da jos su na ATH
Da bar mi tako padnemo kao oni, moze i duplo ... sa ATH 😎
-
A hbga, ako niste do sada shvatili cemu sluze fondovi onima koji njima upravljaju, ni necete nikad 🤨