1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marielena

Posts by Marielena

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marielena
    • July 1, 2021 at 1:22 PM

Da, i Viro danas optimisti kupuju na 22 kune.

Onda ce se opet prijetiti Dorhom i tako dalje.

Ali nama treba ocajno kvalitetnih novih izdanja. Mozda nova dionica Dlkva to i bude.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 12:58 PM

Ma ovdje je sve neizvjesno. Vidjeti cemo gdje su tek nakon FI za 3Q. Zato cijena niti nije 40 kuna kao prije korone.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 12:45 PM

Je, nisu niti na Dlkv dali...

• Marielena
    • July 1, 2021 at 12:25 PM
    Quote from trial
    Quote from NaBiduAsku

budimo realni nije tako loša godina... bilo je dobrih i biti će još boljih prilika. Nisam swe iopće nadao iole dobroj godini a sasvim je dobra u mom slučaju.

Da, da, sljedeća dobra prilika iza DLKV-a će biti Đuro i Varteks. Sve super.

:( X/ :rolleyes:

Pa kada kupujete firme pred stecajem...

• Marielena
    • July 1, 2021 at 11:38 AM
    Quote from Parica
    Quote from Marielena

Znaci nema novih info :)

Kolegice, kad (ako) dodju nove info vec je kasno...

Iako smo potpuno neefikasno trziste ipak vrijedi "buy the rumors sell the news"...

Pravilo je kupuj kada se drugi boje, kupuj kada su drugi pohlepni.

Moguce da je Dlkv povukao cijelu burzu za sobom.

Vijesti nema nekih posebnih. Osim najava cetvrtog vala na jesen, sto ja vise vidim kao strasenje ljudi da ih se motivira na cijepljenje.

Cini mi se da je netko veci prodao. Cak se ne bih niti cudila da neki fond skuplja 10 mil kuna za dokap Dlkv-a. Odavno iracionalno trziste.

Stvarne vijesti koje pratim su pozitivne. Mjere se olabavljuju, turisti stizu. A tek je pocela sezona.

• Marielena
    • July 1, 2021 at 10:47 AM
    Quote from abbadon

na prvu bih rekao strah od širenja delta virusa i mogućnosti da se sezona prekine zbog ulaska u crvenu zonu ranije nego što si itko od nas zamišlja.

PS nemam dionice Valamara

Znaci nema novih info :)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 10:34 AM

Zbog cega ova rasprodaja danas? Neka losa info?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 10:32 AM
    Quote from BudFox
    Quote from Marielena

Meni je ovdje najzanimljivije pitanje tko je Dlkv doveo u ovo stanje. Koliko se sjecam prije godinu dana oni su isporucivali pozitivna kvartalna izvjesca. Sirili su se na zapadnu Europu. Netko je namjerno doveo firmu do ovog stanja. To je posao za DORH.

Kolegice, dok su drugi širili optimizam sa izvješćima ovdje jer su EBITDA pozitivna, ja

sam upozoravao da Dalekovod sa svojim poslovnim modelom generira samo gubitke,

pa sam dobivao minuse...ali pojeo vuk magare....šteta potrošenog novca i ušteđevina...

Već dvije godine je bježanija radne snage iz Dalekovoda, što provjereno znam, a neka

i kolega maratonac potvrdi ako se sjeća da sam mu isto govorio na privat

i da firma neće dobro završiti. Žao mi je jer je kolega sudjelovao i u zadnjem dokapu, koliko

se sjećam.

Display More

Ma ja sam svoje dionice prodala po 7.20 kuna cim sam procitala da fond do 1.7 mora(mora!) prodati svoje dionice. Cijena je jos dosla do 8.50 kuna poslije.

Jos uvijek stojim kod napisanog. Ovo nije trebalo biti ovakvo. Netko je namjerno koristio taj "poslovni model".

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 10:23 AM

Meni je ovdje najzanimljivije pitanje tko je Dlkv doveo u ovo stanje. Koliko se sjecam prije godinu dana oni su isporucivali pozitivna kvartalna izvjesca. Sirili su se na zapadnu Europu. Netko je namjerno doveo firmu do ovog stanja. To je posao za DORH.

Quote from NaBiduAsku
    Quote from Marielena

Mozda je ipak bolje kupovati novu dionicu Dlkv po 10 kuna.

slažem se... ali eto kupci na 0.50 imali su priliku prodati 20% skuplje... Govorim o trejdu.

Ma da, ali i oni sto su kupvali na 1.30 su mogli prodati po 1.50 kuna.

Ali ja niti to ne kuzim. Prosli mjesec ste mogli istrejdati to na Atpl 20 puta uz bitno manji rizik.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 10:20 AM

Mozda je ipak bolje kupovati novu dionicu Dlkv po 10 kuna.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 10:14 AM
    Quote from tin

Meni samo nije jasno tko kupuje 500% skuplje od cijne u dokapu...a pogotovo mi nije bilo jasno tko je kupovao nakon obavijesti po 2 ili 3 kn...ja očigledno ne kužim tu matematiku....

To su vam ovi koji vjeruju u cudo.

I Belje i Vijadukt su kupovani po 2 kune dan prije stecaja.

Ali promet je nikakav, ocito nitko niti kupuje, niti prodaje.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 10:06 AM

A sto je sa kosuljasima i kravatasima iz AZ fonda? Nisu li oni sudjelovali u dokapu po 250 kuna pa prije godinu rasprodavali na 3.8 kune? Sada im je i 0.10 kuna dobro?

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 9:59 AM

Sve je ovo kriminal koji jos vuce korijene iz devedesetih. Nadam se da je jedan od zadnjih. I oni koji su jucer uhapseni u Zagrebu, su isto mislili da su nedodirljivi.

Ja sam samo zalosna da ovdje jos dugo nece biti stranog kapitala. Sa ovakvom ekipom nece.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • July 1, 2021 at 7:44 AM

U nekoj normalnoj drzavi ovdje bi bile podnesene i kaznene prijave.

Ako je firma stvarno u takvom stanju, treba proglasiti stecaj. U suprotnom, nema opravdanja za to.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • June 30, 2021 at 10:00 PM

Tuzno. Mali Agrokor.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Marielena
    • June 30, 2021 at 7:03 PM

Meni se odavno cini da se ovdje par tipova zaigralo i da su pokusali dobiti potencijalno vrijednu firmu za nista, ali mislim da je vrijeme kupovine tvornica za 1 kunu proslo. Danas su pocela neka uhicenja u Zagrebu i mislim da je to dobro.

P.S. Nemam vise dionice Dlkv. Odavno prodane po 7.2 kune.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Marielena
    • June 25, 2021 at 9:03 AM

Je li tko crtao graf Crobexa? Hoce li probiti 2000 bodova ovaj put?

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Marielena
    • June 22, 2021 at 5:02 PM
    Quote from Marin83

Evo sam izračunao nakon prodaje svega, gubitak na petrici mi je -18.1%....ovo mi je najveći fail od 3 mjesec 2020,ovo se dogodi kad ne poštuješ svoja pravila i postaneš previše siguran u sebe. :(

Kolega, ocito ste ulazili nakon svakog veceg pada, ali onda ste trebali izaci van na tehnickom odbijancu.

Iako ja se ne igram sa padajucim nozevima. Mogli ste trejdati sa dionicama u up trendu.

• Marielena
    • June 16, 2021 at 8:15 PM
    Quote from havi
    Quote from Marielena

Kazu da Rimac Automobili 2022 izlazi na ZSE.

Zse? Mislim da ce ipak preko grane, i bilo bi fora da bude na zse. Bilo bi prometa

Da, nasa Tesla :D

• Marielena
    • June 16, 2021 at 7:59 PM

Kazu da Rimac Automobili 2022 izlazi na ZSE.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt