Ja se nadam da na kraju od eura ne bude nista.
Posts by Marielena
-
-
Indija je vec zabranila izvoz zitarica.
-
BDI je pregrijan RSI na 88...................... Slijedi malo hlađenje..............
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Graf je bullish jako.
Ja predvidjam malo hladjenje, a onda do 4000.
-
Danas opet zalopojke. A dionica se trguje u rasponu 520-530 kuna. Kada ce dalje? Kada ju prestanete prodavati na ovim razinama.
-
Preko bare opet raspašoj EGLE opet preko 70 usd i ide prema novom vrhu GNK danas +8% DSX na 5,7 usd a mi i dalje ni makac.
Bas sam pratila zatvaranje.
Netko se trudio dati Atpl jeftinije😂
-
Što se tiče tog grafa od Vira, neki bi mogli pomisliti da je pitanje dana kako će se riješiti situacija.
Ali treba imati na umu da se trokut formirao preko godinu i pol dana.
Koliko se sjecam, a mene sjecanje sluzi. Cijena se bila formirala na raspon oko 44 kune. Tada je dosao PSN i cijena je pala na 30 kuna. Znala je pasti i do 20 kuna, ali bi se vracala na 30 kuna. Tako je vec na jesen ce biti 2 godine.
Ocito da je tih 30 kuna PSN cijena.
A onda ce ili gore ili dolje😂 kako sudac odsvira.
-
Dečko ajde oladi,
ionako ih nemaš, ili ih imaš/nemaš, nakratko!
1. Nauči se razgovarat!
2.Hipotestko razmišljanje kako bi se dokap proveo, ponukan nedavnim dokapom Dalekovada i Đure, neće ugroziti tvojih tisućicu dionica i nešto sitno dionica.
3. U kojem to svijetu se na temi od Jadroplovu ne bih trebalo komentirati Jadroplov. Uzim lijepo pauzu, zapali cigaru i bit ćeš ko nov. Stres je đava pa ti neću uzeti za zlo!
Razlika je u tome sto su Djuro i Dlkv nizali gubitke.
Jdpl sada zaradjuje.
-
Netko je na kraju prodao svoje. Ima miran vikend
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Naletio kao ćorava koka.
Brod junak spasitelj Split, ulazi u Riječku luku.❤
Al ga je lijepo vidjeti
-
i što je još bitnije manje ćeš izgubiti
i ostaješ dugoročni preko vikenda, preko 60 sati neizvjesnosti
Strašno, ne znam kako ću preživit vikend....ovo je sigurica za prodat na 31kn
EDIT:Pomalo kolega, ovo bi se moglo okrenit odma danas, ovo Mladen izlazi.
Tko je Mladen?
Zasto prodaje? Dugovi?
-
Je li ovo trenutno izgleda kao bježanija na asku!?
Lijepo!
Imaju oni materijala. Bez brige.
-
GOLDEN OCEAN GROUP OSLO BØRSBMG396372051 - STOCKNOK 156.00 20/05/2022 - 09:18 CET Since Open +2.60 (+1.69%) Since Previous Close +7.10 (+4.77%)
Kad se ubroji dividenda GOGL je trenutno na nekih +70% od prošlogodišnjeg vrha...eto što znači dobra dividenda....kad bi to imputirali na naše bulkere to bi izgledalo ovako:
ATPL 975 kn
JDPL 136 kn
ULPL 261 kn
A nemože ništa rasti po duhu svetom. Mora početi netko kupovati. A trejderi nikako da dočekaju da to skoči 15-20% da prodaju to odmah
Nema kod nas friskog kapitala. Ovo samo burek trejderi okrecu. Svi su u plusu. Ne znam tko gubi onda?
-
kako nije,još 2020
Paštetu u đžep i plahtu pod ruku….
Česi će se jedini snalaziti
Ja uz to jos i rajcica uzmem
-
Da mi je znati što radi onaj egzibicionist sa 16 tisuća komada u jednom nalogu na asku na Rivijeri
Neki mirovinski fond.
Kupuje na bidu!
Imamo jednog slicnog i na Muljaniku.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Taj se do kraja dana mozda i na Djuru prebaci.
-
Nominalna vrijednost, dakle iznos naznačen na samoj dionici je prvenstveno računovodstvena kategorija. Ona označava knjigovodstvenu vrijednost dionice u trenutku njenog izdavanja. Prema nominalnoj vrijednosti dionica, računa se udjel pojedinog dioničara i broj glasova koje ima. Cijena dionice nije , međutim, njena nominalna vrijednost nego njena tržišna vrijednost . Tržišna vrijednost nastaje odnosom ponude i potražnje na burzi, ne utvrđuje se jednom zauvijek, već se upravo suprotno, uvijek iznova određuje. Ukoliko veliki broj ljudi želi kupiti baš vašu dionicu, njoj će tržišna cijena rasti bez obzira na nominalnu (knjigovodstvenu) vrijednost. Vrijedi naravno i obrnuto. Ako je slab interes za kupnju vaše dionice, bez obzira na knjigovodstvenu vrijednost, njena će tržišna cijena stagnirati ili padati. Na ponudu i potražnju utječu razni domaći i međunarodni faktori, prije svega sadašnje poslovanje dioničkog društva i očekivanja o budućem poslovanju.
Čuvajte Vaše papiriće, budite strpljivi.
kolega
jako lijepo ste prepisali definiciju koju svi znamo. ali ničim niste pojasnili na kaj vi osobno mislite kad pišete .... ne zaboravite da je nominala 700 kn. kao da netko napiše da je nominala kod ernt 100 kn, a kod adrisa 10 kn!
Nerado se mijesam. Ne pratim vise Igu jer ju nemam vise.
Ali zar book nije negativan?
Za svaku je dobru vožnju potreban i vlakovođa.
Ha ?
Dalekovod od 3 kn do 8 kn je vozio Maestro, reklo bi se
Ovdje imamo vagone na sporednom kolosjeku
Morala bih kupiti Knjigu da vidim tko kome mjeru uzima, al' frankly, imam premalenu količinu da bi me baš jako zanimalo.
Igu imam iz sentimentalnih razloga.
Sve je to, štrumfovi moji, škandaloznooooo
Tako ja i Atpl. Svojedobno sam popusila kao pocetnik sa 400 na 150 kuna😂
Pa ju sada stalno imam😅
-
nije valjda baš svaki puta želja, možda je nekada i nužda
Velika nužda ili ti ......
Mozda je bolji naziv pusiona.
-
aj imaj me u vidu idući tjedan tamo oko 495, ako već nisi prodao, a mogao si, samo mi je čudno da još nisi objavio
+ATPL 520 kn
Nema prodaje ovo držim.........do barem +10%
Eh, ovo je dugorocno
-
https://finance.yahoo.com/news/gogl-firs…-060000613.html
GOGL za Q1 2022 isplaćuje 0,5 usd po dionici ili ti duplo više nego u Q1 2021....danas kad ameri otvore idu vrlo vjerojatno na novi vrh.
GOLDEN OCEAN GROUP
NOK 148,50
19.05.2022 10:06 CETSiden åpning
+1,80 (+1,23%)
Siden forrige sluttkurs
+0,30 (+0,20%)Idemo i mi na Atpl na novo dno😂
-
Ova ZSE je tragedija.
-
Kolika je trenutna trzisna kapitalizacija Dlkv?