1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marielena

Posts by Marielena

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Marielena
    • August 31, 2020 at 9:11 PM

Ma nista ovdje nije crno. Tvrtka vraca dugove, ugovara nove poslove, samo treba vremena da se to vidi. Za dugorocne dionicare nema zime.

Samo je sada dionica divljala u 2 dana na cisto spekulantskoj osnovi. Ocekujem samo korekciju na trenutno realnu cijenu i onda zdravi postepeni rast.

P.S. nemam vise igh

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marielena
    • August 31, 2020 at 9:02 PM

Korona je postalo ludilo, a steta od mjera je postala gora od virusa.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marielena
    • August 31, 2020 at 7:45 PM
    Quote from naim

Eh, sto reci.... koju posluku porati....

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…a-rubu-15016320

Mislim da bi uprava trebala reagirati i nekako pomoći ovom čovjeku. Zamjenom, moralno, a i financijski.

Tuzna ljudska prica. Samo sto je sada uprava Atpl izmislila koronu ili sto?

Ako se ovakvim pricama pokusava srusiti cijena, znaci da nema nista novoga za crnjacenje?

Da nije tuzna prica, bilo bi smijesno.

• INGR (INGRA d.d.)

• Marielena
    • August 31, 2020 at 7:20 PM
    Quote from harpun

Na Glavnoj skupštini su donesene sljedeće odluke:
    - gubitak po završnom računu za 2019. godinu iznosi 32.982.545 kn (slovima: trideset dva milijuna devetsto osamdeset dvije tisuće petsto četrdeset pet kuna) te će se u cijelosti prenijeti u naredno razdoblje;

A dionica je narasla za vise od 100 posto zbog cega?

• Što smo danas tržili

• Marielena
    • August 31, 2020 at 4:04 PM

+Atpl po 207 kuna,

+Opte po 4.93 kune

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marielena
    • August 31, 2020 at 2:15 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from maratonac

Sad van iz IGH i trpaj u DLKV.

Realno od 3 prestala gradjevinara nije realno bas da sva 3 procvijetaju odjednom, vjerovatnost je da ce samo jedan od njih opravdat svoj rast, po meni DLKV ima najrealnije sanse za to, potreban je jos jedan push u vidu neke pozitivne vijesti da se stvari otkljucaju.

Quote from dionicar

kolega, opcenito pitanje? kako se zna koliko ce drazba trajati? ovo traje vec preko pola sata ?

kojih pola sata traje od jutros

Za razliku od Ingre i Igh, Dlkv na vrijeme isporuci FI takvi kakvi jesu.

Quote from BudFox
    Quote from deny_09

Ovo na igh će danas završiti gore nego na Đuri, prošli tjedan.

Ja sam valjda imao više sreće nego pameti da sam prodao IGH na 165... ne znam ni sam zašto...kada je nastavilo poslije rasti čak mi je bilo i žao...

Ja sam prodala Igh na 127 kuna jos prije vlakica jer sam ocekivala los 2Q.

U vlakicu nisam ni sudjelovala jer nikada ne trcim za cijenom.

• Marielena
    • August 31, 2020 at 1:29 PM

Bome su tu insideri, i opet, dobro nasamarili trejdere.

Izgleda da je tu opet samo Neo u petak zaradio, ako mu je za vjerovati.

Imala sam neki stari nalog dosta nisko ali sam ga ujutro maknula da me slucajno ne poklopi, to mi se desilo prosli tjedan na Tpng.

• Marielena
    • August 31, 2020 at 1:18 PM
    Quote from BSOD
    Quote from deny_09

Idemo sad brzo natrag u OPTE.

Ili Viro npr.

Opet nula fundamenti. Samo da je vlakic😂

• Marielena
    • August 31, 2020 at 1:08 PM
    Quote from dionicar

1 850 000 kn za tekuce razdoblje DOBIT.. slabo u odnosu na broj zaposlenih...

cemu onda raso od 70% i vise u par mjeseci.. ?!!

A cemu rast na Djurici?

• Birtija

• Marielena
    • August 31, 2020 at 11:47 AM

Kada cijena probije 10 kuna, necete ju vise stici.

• Marielena
    • August 31, 2020 at 10:14 AM
    Quote from Moller
    Quote from Mrcash

Pozdrav svima koji su u petak prodali igija, adio mare odo ja u njemačku...

prodao sam i ja dio, sve zbog toga neobjavljivanja izvješća, a petkovni sindrom je dodatno utjecao na raspoloženje, ali eto, ne možeš uvijek sve ovce i novce držati do najvišeg brda

Potpisujem. Izvjesce za 2Q cemo tek citati.

• Marielena
    • August 31, 2020 at 10:01 AM
    Quote from zlocesti

Kauboji i Indijanci na Optimi, ili lovice i skrivača

Već se nekoliko dana izmjenju nalozi od 4444 komada, ili na asku, ili na bidu...

Netko ili ima fetiš, ili se igramo Enigme

Nista novo na ovoj dionici.

• Best buy

• Marielena
    • August 29, 2020 at 11:19 AM
    Quote from rambo_5
    Quote from abbadon

bilo bi interesantno vidjeti IPO HS produkta na ZSE.... vjerujem da bi podigli mrtvilo nelikvidnosti ako ništa drugo....

E, to je firma u koju bi uložio, a ne Đuro... Naravno, ovisi o cijeni dionice, ali ta ekipa zna svoj posao...

Mislim da u Djuro nitko ne ulaze. Tu idu prigodno vlakici po principu tko zadnji magarac. Ok, jedino je NB tu "investirao".

• Marielena
    • August 28, 2020 at 5:11 PM

Kupovati na burzi stecajuse koje imaju realnu sansu postati prave firme je cesto najprofitabilnije na burzi. Naravno i rizik.

Mogu se kupovati i zdave firme i živjeti od dividendi. Razlicite perspektive.

• Marielena
    • August 28, 2020 at 4:21 PM

Kolega, iz vlakica se i izlazi prije topa😀

Tesko da cete pogoditi sam top.

Veca je vjerojatnost da cete ostati zarobljeni.

A najvece greske su mi bile kao pocetniku trcanje za cijenom. Zato sada ni ne ulazim u vlakice. Nego ulazim nakon vece korekcije kada nema guzve na kupnji.

• Marielena
    • August 28, 2020 at 4:06 PM
    Quote from naim

Samo im je dospjelo odnsono dospjet će 350 milijuna kuna kratkoročnog duga ove godine, ako ga u međuvremenu nisu uspjeli refinancirati.

Opet su objavili godišnje, a polugodišnje ostavili za kasnije. Nadam se da neće biti pila naopako.

Meni se cini da ove vlakice ni ne pogone neke stvarno objektivne vijesti(na Djuro da nije konverzija prihvacena i sada je to valjda dobra firma, na IGH izvjestaj za proslu godinu, za ovu a kraj je 8., nismo jos nista vidjeli), vec iskljucivo motiv trejdera da ulaze bas u tu dionicu.

• Marielena
    • August 28, 2020 at 4:00 PM
    Quote from Sinner99

Činjenica je da ti vlakići funkcioniraju, samo treba ući i izaći na pravoj stanici. Ovi šta su ušli u DDJH na 4,7 neznam šta su očekivali.

Ali to funkcionira jedino dok ima prevarenih. Tko bi zaradio da nitko nije htio uci na 4.7?

• Marielena
    • August 28, 2020 at 3:52 PM

Za ozbiljno, sve to trgovanje mi ne izgleda realno. Bojim se da pad neci biti i zesci od euforije. Naravno da nema smisla usporedjivati razlicite dionice kao Djuro, Dlkv, Igh, Viro i sl, ali cini mi se da ovi euforicni skokovi su povezani iskljucivo sa necijom spekulacijom u koju su onda uvuceni brzo i novi i novi trejderi. Naravno oni koji udju zadnji tu su nasamareni.

Ne mogu se oteti dojmu da postoji, pogotovo na drugom forumu, ekipa koja prvo kupi dionice pa onda pise da ce one jako narasti(iako nema puno objektivnih razloga za rast, hint Djuro), kada krenu vlakici, oni vec prodaju. Na ovom nelikvidnom trzistu, svatko sa nekom vecom kolicinom kapitala, moze formirati vlakice.

U realnom gospodarstvu trenutno nema puno razloga za optimizam.

P.S. malo je ovdje na burzi stvarnih investitora koji imaju viziju sto zele kao gdin Pilapila, uspio on na kraju ili ne.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Marielena
    • August 28, 2020 at 3:36 PM
    Quote from Sinner99

Mitkko kolega dragi, dali se da šta iscrtati za HPB, fundamenti su odlični, hvala. Ovako nitko nije htio ni KOEI pa uzletila lijepih 50%.

Kolega, firme sa fundamentima izgleda nisu u fokusu. Sada su moderni vlakici na stecajusama😂

• Marielena
    • August 28, 2020 at 3:34 PM

Vlakic prelazi u Viro😂

1. Privacy Policy
  2. Kontakt