1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Marielena

Posts by Marielena

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Marielena
    • October 20, 2020 at 3:34 PM

Pa meni se cini da je ovdje cijena dugo kontrolirana i da ce to potrajati dok ne zavrsi preuzimanje.

Cijene za pnmx i supre su tako tako cijelo vrijeme. Ne ocekujem bajni izvjestaj, ali biti ce bolji od prve polovine godine.

• Marielena
    • October 20, 2020 at 3:25 PM

Ovdje je u tijeku preuzimanje jos od ljeta. Vidjeti cemo uskoro tko je prodao, a nadam se i uskoro tko to kupuje.

• Marielena
    • October 20, 2020 at 3:09 PM

Mozda je to Bilbija 🤔

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marielena
    • October 20, 2020 at 10:27 AM
    Quote from zlocesti

Za naše jadne prilike u posljedne vrijeme, impresivan promet u prvih pola sata .

Jesus.

Kako ja kažem, to sam mogla sama :S

Znala sam i ja tako potegnuti prvih pola sata pa ostati u papiru🙃

Ah, nasa burza😅

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Marielena
    • October 20, 2020 at 8:11 AM

Pa Ameri su vec dugo na ATH, a i ekonomija im se odavno temelji na dugu. Da ce se to sve urusiti se govori odavno i meni to realno zvuci pa su i dalje samo rasli. Kuda ide ne znam.

Sto se tice nas mi smo stalno u ekonomskoj krizi, a dionice su nam jako daleko od ATH. Neke cak i na drugoj strani spektra rekla bih🙃

E sada tko bi znao sto buducnost donosi bio bi bogat covjek.

• Marielena
    • October 19, 2020 at 9:34 PM

Kolegice, katastroficari stalno pisu isto, a jednom ce biti u pravu ;)

Hoce li to biti ove ili iduce godine ili nece ne znamo.

• Marielena
    • October 13, 2020 at 10:08 PM

Ima li neki tehnicar graf za DLKV? Hvala.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Marielena
    • October 13, 2020 at 9:09 PM

Sve ok kolega Naim samo ste vremenske rokove izostavili.

• Marielena
    • October 13, 2020 at 9:06 PM

Nisam strucnjak za tehnicku analizu dionice analiziram drugacije. I ja sam kupila Atpl. I ja ocekujem rast panamaxa u iducim tjednima. Zasto? Ovo je doba godine kada oni sezonalno rastu. Rast prvo pokrenu Capeovi, a zatim slijeda pnmx.

Sada u ovim uvjetima ocekujem povecanu potraznju Kine. Sada je malo zaustavljena zbog praznika. Da li je to zbog oporavka nakon korone da nadoknade propusteno ili da stvore zalihe u neizvjesnosti ne znam. Smatram da ce povecana potraznja pozitivno utjecati na vozarine.

Mozda sam u krivu. A nista, onda cu u veljaci nadokupljivati na dnu🙃

Quote from emil

Mitko se vratio doma!!! skuhala mu .... pastasutu :)

E da nam se i kolega Neo vrati gdje ces vece srece :)

• Marielena
    • October 13, 2020 at 6:39 PM

Kolega Naim jos samo da citirate zakon kada i pod kojim uvjetima se proglasava stecaj :)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Marielena
    • October 13, 2020 at 4:41 PM

Kolega Parica imam nesto malo Atpl prosjek sve skupa 200 kuna. Sto se mene tice moze up i down. Pa ce se nadokupiti.

Samo su mi smijesni. Kada sam ja pisala na 240 da vozarine za panamaxe nisu bajne su mi se rugali I rekli da hocu kupiti jeftinije.

Kada krene rast za Panamaxe se budu valjda plakali analogno tome?

A neka uzivaju...

• Marielena
    • October 13, 2020 at 3:56 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marielena

Jedino ne kuzim kaj je kolegama smijesno u padu BDIa, koji je volatilna vrijednost?

🤔

pa izašli su iznad 200, pa se smiju ovima što plaču ^^

Je samo su oni kupovali cca 225 koliko se sjecam i rugali se onima koji ne kupuju.

Pa nek se rugaju nama koji smo kupovali kada je vec palo ispod 200 mozda bas od njih ;)

Pa rast BDIa je prije svega rastao zahvaljujuci capeovima koje Atpl nema. Panamaxi jos nisu ni bili na nekim razinama za slavlje.

Btw, jesmo saznali tko je vlasnik Bilbijinih dionica?

• Marielena
    • October 13, 2020 at 3:39 PM

Jedino ne kuzim kaj je kolegama smijesno u padu BDIa, koji je volatilna vrijednost?

🤔

• Marielena
    • October 13, 2020 at 3:37 PM
    Quote from Moller
    Quote from SIMKE

Kaže fininfo da je u blokadi od 16.09. i to od 3 Banke, Erste , OTP, Zaba..

to su ove ljute, jer je HBOR preuzeo kreditiranje HIŠa

Sjecam se jednog tipa kojem je osiguranje stavilo blokadu na kucu. Pitali su ga da zasto to ne plati. Rekao je imam ja novce, ali ih drzim u poslu jer mi se tako vise isplati a ovi neka cekaju. Isplatio ih je dan prije datuma za drazbu.

Znam da usporedba privatne osobe ne stoji sa firmom, ali mi se cini da je tu neka slicna logika.

• Marielena
    • October 12, 2020 at 2:42 PM

Ima li pad BDIa kakve veze sa Zlatnim tjednom u Kini?

• Marielena
    • October 12, 2020 at 12:47 PM

Secer vec jedno vrijeme stabilno raste na svjetskom trzistu. Ima netko saznanja zbog cega? Moze i link neki.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Marielena
    • October 11, 2020 at 3:35 PM

Eh, da nam se vrati gKlemenc, a sada smo spali na dosadnog Naima, a sto ces.

Ja cu reci iskreno. Imam Atpl. Prosjek mi je 200 kuna. Sto ocekujem pa da se malo ogrebem na valu rasta vozarina pa out, pa opet in. Trejder sam. Necu se ispricavati nikome.

A za ovo oko cega se kolege svade cu reci iskreno da ne znam i da mislim da je to jako neozbiljno prognozirati. To sve ovisi o ovom koronagateu i sto ce biti. Trenutno postoji velika potraznja na strani Kine. Je li to znak oporavka ili stvaranje zaliha prije novog lockdowna? Ne znam. Trenutno je sve oko korone ludo i nepredvidljivo. Ne usudim se pogadjati nista.

• Marielena
    • October 9, 2020 at 3:11 PM

Kolega Parica. Smijesi nam se novi lockdown ali ja kazem jesti se mora. Zato prehrambena industrija nece propasti, a netko hranu mora i prevoziti ;)

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• Marielena
    • October 8, 2020 at 9:35 PM

Ovo je jako nelikvidna dionica. Tesko je nesto kupiti.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Marielena
    • October 7, 2020 at 10:56 PM
    Quote from Jubito
    Quote from Marielena

Pa ne cekaju li takvo preuzimanje dionicari Opte?

Da, veliki broj onih koji smo u Opte čekamo dan kada će doći do ponude za preuzimanje, nadam se da ćemo ga i dočekati.

A velik je broj i onih koji će na samu objavu cijene izaći jer će se s tom objavom rasplamsati trgovina prema razini objavljene cijene, kako to već uvijek bude.

Ali mislim da si ti pobrkala preuzimanje i istiskivanje. To su ti dva potpuno različita pojma.

Nisam. Bez prezimanja buducnost firme nije svijetla.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt