Vidjeti cemo hoce li izvjesca za 3Q nesto pokrenuti u nekom smjeru?
Posts by Marielena
-
-
Zanimljivo je da ne znamo tko je kupac onih 10k komada od CO. Nije iz top 10. Po meni, to je mozda i najzanimljivije pitanje ovdje trenutno. Tko je taj koji misli da ovdje treba biti u narednom periodu? I slobodan dogovoriti 10k preko OTC.
Da kolega. A i taj netko misli da je 224 kune dobar ulaz.
A ja ljuta na sebe da mi je prosjek 200 kuna😂
-
Zloćka se ne ljuti, ona se žafrkava. Bude se mitkko pojavio u neka doba
TA na ZSE stvarno ne vrijedi puno, čudi me da još nemam gaće na štapu
Za dlkv ne vidim gdje će...a kada ne znam , ne trgujem
Nova moda
Da, ne znam koliko vrijedi TA na niskolikvidnoj dionici. Upravo veliki brojevi smanjuju vjerojatnost pogreske. O inside trgovanju na nelikvidnim izdannima da ne pricam.
-
Vani porcijaško crven dan i budućnost, konačno bi kataklizmičari mogli doći na svoje.
Čak je i "moraš ga gledat u krizi" Netflix podbacio.
Ozračje razočaranja. Ozračje nemoći. Cjepivo se zaboravilo.
Ma vazno da secer i nafta rastu😅
-
Prosli put je nakon jako loseg izvjesca cijena dionice narasla.
Prosli put je netko gurao cijenu i pruzao podrsku radi transakcija na 224 i 213.
Da, netko je kupio po tim cijenama dionica za 5 milijuna kuna.
-
Na ATPL će ključnu ulogu za daljni razvoj događaja odigrati izvješće.
Prosli put je nakon jako loseg izvjesca cijena dionice narasla.
-
Ja nisam prodala pa ne prodaje se Atpl na ovim cijenama. O tome i govorim.
vi slobodno sačekajte rezultate izvješća bez para na računu i nadajte se najboljem, ovaj puta barem neće kasniti,
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…bc2c1360a8e.pdf
meni je dobar signal da je santa leda ispred nas ovaj dio da je netko to vidio prije svih nas malih u potpalublju i iskoristio za izlaz, naravno da nije vrijeme za prodaju, jer se kupuje budućnost, ali nepovjerenje prema upravi koja taji stanje je bilo jače
Pa i to mi je indikativno. Ovdje stalno kasne sa izvjestajem. Onaj losi u 1Q su odgadjali objaviti dok god su mogli. A cijena je onda dosta i porasla nakon FI. Luda kuca.
Meni je ova blokada racuna zbog komunalne naknade znak neodgovornosti uprave.
-
Kolega Mittko. Lijepo ste sve objasnili. Ja kazem da TA bez fundamentalne analize puno toga previdi.
Ne znam kakve inside informacije su imali oni koji su jucer I danas prodavali. Mislim da su napravili los posao. Insideri ako za to ima ozbiljnih razloga su mogli rasprodavati sa IB na 215 kuna. Kakav je to pravi igrac koji de facto rasprodaje na 164 kune. I ja ocekujem rast vozarina u iducim tjednima a onda znamo kretanje dionice. Ona je I pala do ovdje zbog pada BDIa pocetkom godine.
Za Dlkv, ja ovdje ocekujem odlican izvjestaj i prije toga ne prodajem. Tesko je TA predvidjeti na niskolikvidnoj dionici.
-
Ja nisam prodala pa ne prodaje se Atpl na ovim cijenama. O tome i govorim.
-
Svaka cast za hrabrost. Ja trenutno nemam hrabrosti za USA trziste.
Kolega Moller i meni tesko kada gledam cijenu secera, a Viro blokiran vec mjesec dana😓
-
Situacija ovdje nije dobra. Stanje u sektoru nije dobro jos od 2016, ali ono sto primjecujem promatrajuci trgovanje zadnjih 2 godine je da se ovdje mali skidaju do gaca na razinama od 100 do 150 kuna pa se tim istima prodaje na 220, 300 i 400 kuna i to u ciklusima. Prateci komentare ovdje vidim kako mali ulagaci ne znaju ni kada uci a niti kada treba izaci.
-
-atpl sve do kraja, od danas više ne podržavam ove nakaradne blokade a ni izvješću se ne radujem, čim nema para na računu ne može to biti dobro za nas male dioničare, ne kažem da nisu zaradili para, ali ih na računu nema
Jos vam je Viro ostao za rijesiti od blokirusa😂
-
Mogla sam misliti da ste Vi po bidu ko' galeb deset tisuća komada u šusu
Kupila kolegica Zlocesti
-
Joj, joj, ovo je cista nemar od uprave!
Za to vrijeme dionicari bacaju papire. Treba ih po riti namlatiti!
Nitko tako lako ne blokira ovako velike firme. Sigurno je bilo više poziva na plaćanje.
U ovom trenutku od drzavnih i gradskih firmi bih bas to ocekivala😠
-
Jel`jos uvijek vrijedi dokup, dokup i samo dokup ?
Nitko ni da zucne....
A gdje su nam tehničari ?zuc, zuc, uključen, čak me i zafatilo malo
Da nije zaboravljeni nalog😂
-
Počelo je bacanje pijeska u oci....
A tko koga tu konkretno mulja ili je smuljao?
Na Djuri je dionica srusena na 1.50 vijestima da bi moglo biti nulovanja pa je kasnije pustena vijest o preuzimanju da bi narasla do 5.
Opte je rusena sa 6 na 4.5 sa vijesti, koja je ocito krivo protumacena, objavljenom u petak u 15.00 sati.
Na ovom trzistu gdje obicno nema nikakve likvidnosti pravi prometi se jedino rade ovakvim vijestima.
Sto se tice Atlantske ovo se moze tumaciti kao to nije nista to je samo komunalna naknada ili oni su gotovi, nemaju niti za komunalnu naknadu.
Ja se samo nadam da necemo i ovdje gledati scenarij opisan u primjerima gore.
-
Pa problema u firmi ima odavno nije to tajna.
A kako se sada cini Bilbija za ozbiljno izlazi. Tko ulazi se ne zna.
A vozarine za njihove brodove su trenutno sasvim solidne. Sigurno nisu za stecaj!
Tako da bi i ovo mogla biti muljaza vec vidjena na ZSE 🙈
-
Jucer je istekao moratorij na ovrhe i ovrseno je 300000 gradjana. Da je drzavni i gradski proracuni u bankrotu, nam je jasno. Samo je pitanje da li sada ovrsuju sve po redu i bez pitanja. Kada je u pitanju nasa drzava, sve ocekujem.
Sto se tice uprave, ovo je jako neozbiljno i neodgovorno. Kao i redovito kasnjenje FI i sl. Nadam se da ovo samo nisu neke igrice gdje ce se netko jeftino potrpati dionicama, male uplasene potjerati a onda se ide gore. To smo ljetos gledali na Opte i na Djuri pa na Viro itd.
-
Komunalna naknada? Svasta covjek dozivi na ZSE.
-
Kolega Moller to je nelikvidnost ZSE. Ovdje se sa imalo vecom kolicinom dionica mozete "zakopati".