Pa ne radi se tu u tome.. nisu tehničari mađioničari.. ali je normalno da se cijena ohladi nakon što jako naraste.. a na brodarima je bio veliki upside potencijal (kada je bila ispod 200) jel su dugo stajali na mjestu dok su vani bordari odradili već lijepi rast i kada se praćka nategnula prema gore normalno da ni jedna TA to neće popratiti.. a sada se cijena konsolidira i korigira prema dolje.. Izvještaj će definirati daljnji smjer i koliko je ispunio očekivanja
Posts by Kivi
-
-
e sad ili je cerp.. ili netko koristi priliku dok još nije izvještaj izašao.. jer možda nije onako dobar kako se očekuje.. sve u svemu Mittkov graf se ipak ispunjava.. sve u svemu ovo i dalje izgleda bullish a sa ovakvim zaradama koje su za treći kvartal još veće u budućnosti dobit može biti samo veća
-
eto i dividenda je sjela!
-
ne znam dal da kupim, na 60 kn mi piše da je dijonica rasla 7400% mislite li da je ovo dobra prilika za ulaz?
vrhunska kolega!! ovo nije savjet za kupnju ili prodaju
-
danas ono šti vrijedi 76 kuna (100 kom) će se pretvoriti u 1 dionicu.. koliku onda cijenu možemo očekivati kada se spajanje odvije.. million dolar questio
danas ono šti vrijedi 76 kuna (100 kom) će se pretvoriti u 1 dionicu.. koliku onda cijenu možemo očekivati kada se spajanje odvije.. million dolar question
10 kn u startu 28.07.2021
da to je.. ali pitanje je koliki će biti dokap i koliko će se te dionice onda razvodniti
-
danas ono šti vrijedi 76 kuna (100 kom) će se pretvoriti u 1 dionicu.. koliku onda cijenu možemo očekivati kada se spajanje odvije.. million dolar question
-
Nisam pratio, što se zbiva kada netko ima manje od 100komada? Npr. 49 komada i ne želi dokupiti do 100? Znači li to da mu Društvo mora isplatiti 49x10=490kn, jer dioničar ne želi uplatiti 51x10_510kn
"Dioničarima kojima nakon obračuna prava na računima vrijednosnih papira neće biti upisan
cijeli broj dionica, pripadajući broj dionica će se zaokružiti na prvi manji cijeli broj dionica, dok
će u odnosu na dijelove postojećih dionica, koji preostanu nakon spajanja biti zasnovano
suvlasništvo na novim dionicama razmjerno dijelovima postojećih dionica pojedinog dioničara."šta imaš 49 ostane ti nula
-
140% u jednom danu.. koliko bi to anualizirano bilo
To treba izračunati general budućnosti
general zavrtio na brodarima.. i sad ga neće biti tko zna koliko.. fino zaronio btc a i sve drugo.. ja malo gricnuo danas za long
-
140% u jednom danu.. koliko bi to anualizirano bilo
-
Mitko bi trebao imati investment account da se možemo povezati na njegove trejdove.. uz pravičnu naknadu.. da svi skupa omastimo brk
ovako to izgleda isuviše lagano
-
ja nisam pravnik.. ali ovako čistom logikom ne vidim šta tu pravno ne štima? nemojte mi spominjati Dorh i slične.. jer kupac i prodavatelj dogovaraju cijenu i tu je taj toliko spominjani tromjesečni prosjek.. ako UG ne plati ni jednu dionicu više od toga prosjeka čini mi se da se cijela priča može okačiti mačku o rep.. ne mislim da je ovo još do kraja jasno.. jel nije jasno zašto je paket od AH otpušten po cijeni po kojoj je - ali u u suštini ako je to neko preplatio i izgubio novce to je njegov problem.. a dokazivanje povlaštenih informacija teško prolazi i na uređenim tržištima.. jedino ako postoji neka pravna caka da član NO ne može to prodavati u tako kasnoj fazi proces prodaje.. ali pobogu ona je pravnica i valjda zna mjerodavne zakone.. to je isto ko da vi preplatite stan ili auto ili ga premalo naplatite.. odgovornost je na onome tko je na to pristao.. vidjet ćemo kako će se raspetljati ovo do kraja ali za sada nema indikacija da ćemo dobiti neku premiju / odnosno da će dionice ići preko 3mj prosjeka..
-
S ovom brzinom doći će do 25% za 86 radnih dana, ili 4 mj.
200k komada/dan.
tko bu došao do 25% ?
-
eto i ovo se bliži kraju.. ispada da smo ovdje neke više cijene očekivali ali ispao je mačak u vreći.. iako ako se gleda Opte sa odmakom od koju godinu i ako je ulaz bio dosta niži moglo se i ovdje fino zaraditi.. čini mi se da je ovdje više napravljen valuacijski hype na forumu nego što je ona stvarno vrijedila (pa se spominjale cijene preko 10, 15, 20kn) - nepostojeći kapital, veliki dugovi, opadajuća baza korisnika.. i bez obzira na to mislio sam da će HT i ZABA tražiti i dobiti više - ali nisu?? Pa vjerojatno nisu jel su se naplatili već na neke druge načine, a i odnos HT-a i UG-a će i dalje postojati u budućnosti i neke klauzule su sigurno dogovorene koje će definirati kako i na koji način će se taj tržišni kolač dalje dijeliti i HT će svoju premiju u ovoj prodaji sigurno naplatiti.. a UG je dobio bazu korisnika ono što je njima u ovom trenutku najvažnije.. a di su mali dioničari? Ako regulatorno sve prođe kako treba, imamo 3mj prosjek, a nekim čudom i više - makar to meni nema logike da su oni kupili paket od AH i samim time si uvećali otkupnu cijenu.. a već imaju kontrolni paket.. no vidjet ćemo kako će se to do kraja odigrati..
-
-opte sa transakcijama kojima sam u plusu koje sam kupovao ispod 5.
Dojadilo više.. možda bude ogranka pa predajemo 5.5 ☺️😁
pa valjda se gledaju one koje su prve kupovane.. a ne kako nam paše
-
Koliko bi trebao biti (nakon dokapitakizacije) ROE? 100% da održi trenutnu cijenu dionice?
A zašto svi razmišljaju u terminima očekivanog?
Da li je moguće da se dogodi neki korak koji nije predviđen modelom dokapitalizacije?
to se i meni vrti po glavi kad gledam kupnju.. ili po običaju nemamo sve informacije odnosno tko zna kakva je igranka opet ovdje..
-
pa kaj vi očekujete da bu se kaj promjenilo u srpnju i kolovozu.. ipak naši zastupnici moraju ići na "zasluženi" odmor.. umorilo ih ovo oko korone i rada od kuće..
-
Maloprije sreo prijatelja, doša s broda.Kaže posla ko u priči, da su in digli plaće, da će opet ići za 15 dana...a nije radio skoro 2godine...
na kojem brodu radi? kruzeru, atlanskoj, barci u marini? hvala
-
Jest da je promet smiješan, ali nije mi jasno tko ovo kupuje po 70 lipa uz rast cijene kad se zna da ovo vrijedi točno 7 puta manje.
ovdje neko nekog hebe u zdrav... nije bilo jasno šta se dešava u zadnje vrijeme, znalo se da prijete kosturi iz ormara ali da će se organizirati bjelosvetska pljačka to su znali samo odabrani.. zanimljivo je da to netko kupuje - ali nebi se čudio da je i to dio obmane koja se ovdje radi.. ali s obzirom da razinu netransparentnosti diranje ove dionice na ovakvim razinama je čista kocka pa čak i za višesatni trade.. nije nagovor na ništa i nemam ove dionice..
-
ništa sad kad Šokre ima siguran posao u Hanfi - i vjerojatno tonu slobodnog vremena.. neka slobodno otvori profil ovdje pa se krene dopisivat sa nama.. da smiri umorne dioničare od raznih teorija zavjere.. od kojih će jedna sigurno biti točna
-
Kako to, kako to? (raste) Nije nam jasno.. tralalala