140% u jednom danu.. koliko bi to anualizirano bilo
Posts by Kivi
-
-
Mitko bi trebao imati investment account da se možemo povezati na njegove trejdove.. uz pravičnu naknadu.. da svi skupa omastimo brk ovako to izgleda isuviše lagano
-
ja nisam pravnik.. ali ovako čistom logikom ne vidim šta tu pravno ne štima? nemojte mi spominjati Dorh i slične.. jer kupac i prodavatelj dogovaraju cijenu i tu je taj toliko spominjani tromjesečni prosjek.. ako UG ne plati ni jednu dionicu više od toga prosjeka čini mi se da se cijela priča može okačiti mačku o rep.. ne mislim da je ovo još do kraja jasno.. jel nije jasno zašto je paket od AH otpušten po cijeni po kojoj je - ali u u suštini ako je to neko preplatio i izgubio novce to je njegov problem.. a dokazivanje povlaštenih informacija teško prolazi i na uređenim tržištima.. jedino ako postoji neka pravna caka da član NO ne može to prodavati u tako kasnoj fazi proces prodaje.. ali pobogu ona je pravnica i valjda zna mjerodavne zakone.. to je isto ko da vi preplatite stan ili auto ili ga premalo naplatite.. odgovornost je na onome tko je na to pristao.. vidjet ćemo kako će se raspetljati ovo do kraja ali za sada nema indikacija da ćemo dobiti neku premiju / odnosno da će dionice ići preko 3mj prosjeka..
-
S ovom brzinom doći će do 25% za 86 radnih dana, ili 4 mj.
200k komada/dan.
tko bu došao do 25% ?
-
eto i ovo se bliži kraju.. ispada da smo ovdje neke više cijene očekivali ali ispao je mačak u vreći.. iako ako se gleda Opte sa odmakom od koju godinu i ako je ulaz bio dosta niži moglo se i ovdje fino zaraditi.. čini mi se da je ovdje više napravljen valuacijski hype na forumu nego što je ona stvarno vrijedila (pa se spominjale cijene preko 10, 15, 20kn) - nepostojeći kapital, veliki dugovi, opadajuća baza korisnika.. i bez obzira na to mislio sam da će HT i ZABA tražiti i dobiti više - ali nisu?? Pa vjerojatno nisu jel su se naplatili već na neke druge načine, a i odnos HT-a i UG-a će i dalje postojati u budućnosti i neke klauzule su sigurno dogovorene koje će definirati kako i na koji način će se taj tržišni kolač dalje dijeliti i HT će svoju premiju u ovoj prodaji sigurno naplatiti.. a UG je dobio bazu korisnika ono što je njima u ovom trenutku najvažnije.. a di su mali dioničari? Ako regulatorno sve prođe kako treba, imamo 3mj prosjek, a nekim čudom i više - makar to meni nema logike da su oni kupili paket od AH i samim time si uvećali otkupnu cijenu.. a već imaju kontrolni paket.. no vidjet ćemo kako će se to do kraja odigrati..
-
-opte sa transakcijama kojima sam u plusu koje sam kupovao ispod 5.
Dojadilo više.. možda bude ogranka pa predajemo 5.5 ☺️😁
pa valjda se gledaju one koje su prve kupovane.. a ne kako nam paše
-
Koliko bi trebao biti (nakon dokapitakizacije) ROE? 100% da održi trenutnu cijenu dionice?
A zašto svi razmišljaju u terminima očekivanog?
Da li je moguće da se dogodi neki korak koji nije predviđen modelom dokapitalizacije?
to se i meni vrti po glavi kad gledam kupnju.. ili po običaju nemamo sve informacije odnosno tko zna kakva je igranka opet ovdje..
-
pa kaj vi očekujete da bu se kaj promjenilo u srpnju i kolovozu.. ipak naši zastupnici moraju ići na "zasluženi" odmor.. umorilo ih ovo oko korone i rada od kuće..
-
Maloprije sreo prijatelja, doša s broda.Kaže posla ko u priči, da su in digli plaće, da će opet ići za 15 dana...a nije radio skoro 2godine...
na kojem brodu radi? kruzeru, atlanskoj, barci u marini? hvala
-
Jest da je promet smiješan, ali nije mi jasno tko ovo kupuje po 70 lipa uz rast cijene kad se zna da ovo vrijedi točno 7 puta manje.
ovdje neko nekog hebe u zdrav... nije bilo jasno šta se dešava u zadnje vrijeme, znalo se da prijete kosturi iz ormara ali da će se organizirati bjelosvetska pljačka to su znali samo odabrani.. zanimljivo je da to netko kupuje - ali nebi se čudio da je i to dio obmane koja se ovdje radi.. ali s obzirom da razinu netransparentnosti diranje ove dionice na ovakvim razinama je čista kocka pa čak i za višesatni trade.. nije nagovor na ništa i nemam ove dionice..
-
ništa sad kad Šokre ima siguran posao u Hanfi - i vjerojatno tonu slobodnog vremena.. neka slobodno otvori profil ovdje pa se krene dopisivat sa nama.. da smiri umorne dioničare od raznih teorija zavjere.. od kojih će jedna sigurno biti točna
-
Kako to, kako to? (raste) Nije nam jasno.. tralalala
-
KRALJICA je jedna 😍😍
-
treba par miliončića da pogura cijenu preko 400..
-
Evo jedna molba / prijedlog / mala anketa da vidimo kakvo raspoloženje vlada među nama dioničarima.
Tko od vas misli da će se Opte prodati do 10.07.2021. godine?
Ja mislim da nema šanse da se proda do 10.07.2021.
ja mislim da nema šanse.. oko 6mj iza toga roka.. a samu transakciju ćemo još onda čekati
-
sad kad je 4.77 hoćemo li u stečaj ili prema 25?
šta kažu dežurni ekstremni ulagatelji?
ide big short i nuliranje.. srećom Billu Ackmanu smo van fokusa
-
apsolutno se ne sprdam sa tobom.. jel su i moji novci na stolu.. razumljivo je da nas sve zanima na koji način će to biti riješeno.. mislim da ne treba ići iz krajnosti u krajnost - ne znam koja bi bila poanta bankrota a da se ne nađe model refinanciranja.. svi sad pušemo na hladno kad vidimo šta se dešava na ovoj lop.. burzi.. di je pravna nesigurnost velika.. po meni nema šanse da ovaj dio priče neće biti upakiran u buduću prodaju
-
dobra fora.. HT preuzeo upravljanje nad Optimom da je postavi na noge i da društvo ne defaulta.. i onda po isteku roka upravljanja je zabiju u bankrot.. svakakvih teorija se ovdje može čuti
-
ja bi uzeo zaradu
i imao miran dan
-
e kaj da je KK fakat prodal ovo iz špekulativnih razloga i danas kupovao jeftinije.. jel bi to bilo legit ?
Nitko tko ima love i tko je izložen javnosti ne bi tako odigrao, pa nije ni Kopsejak.
Čovjek je prodao na burzi, razlozi su poznati samo njemu, nije dužan nikome polagati račune.
Pratio sam svojedobno postupanje vjerske sljedbe Nenada Bakića koji je bio puno medijski jači igrač od Kopsejaka.
Uspaničili se svi kad je prodao AD Plastik po 130 kn i prodavali, a ja ga dokupiljivao. Gdje je sada AD Plastik?
a ni ja ne vjerujem da bi čovjek to radio na ovaj način.. vidjet ćemo dali je uopće njegova rasprodaja stala.. a sa Bakićem je ekipa fino mogla polomiti zube.. recimo na ĐĐ kad je bio skoro na 50 kuna.. AD plastik ste super pogodili.. i ja sam ga kupovao početkom covida i ispada da je tajming ulaska bio odličan..