1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kivi

Posts by Kivi

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kivi
    • March 11, 2020 at 2:05 PM

ma dobro to što Drvo kupuje ili ne to je stvarno nebitno.. ne znači sa ako netko veći kupuje da je to nužno dobro ili loše.. već je puno pisano o tome da svi veći dioničari ovdje ne prodaju.. osim par skrbničkih koji su nešto kupovali ili nešto prodavali.. možda prebacivali tko to zna..

ovdje i dalje su dva rizika, jedan da stvarno ne bude ponuda a drugi neke daljnje pravne zavrzlame..

po mom mišljenju prodaja će ići.. a jasno je šta to znači za cijenu.. o valuacijama smo već puno pisali..

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Kivi
    • March 9, 2020 at 11:47 AM

šta se ovdje svega nisam nagledao.. probijanje 30-ke pa rast do 48, pa pad prema 40, pa prema 33 pa rast skoro do 40, i sad pad skoro na 25.. ovo sad pokazuje kako je turizam uistinu jako volatilan i osjetljiv.. sve u svemu nisam mislio da ćemo 25 ikad više vidjeti.. ali treba reći da je ovo išlo na jako malim prometima pa za sad nije za brinuti se.. ne vidim razlog da firma izgubi 30% vrijednosti.. jedino ako ovaj virus nebu tu bio cijelu godinu onda je ovo realno..

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Kivi
    • March 6, 2020 at 10:35 AM

Ma nema tu nekog velikog optimizma kolega.. ja sam dokupljivao na nešto preko 330 ne uzimajući u obzir do kraja ozbiljnost priče o koroni.. nakon što se je počela dizati panika rasprodao sam taj dio koji sam kupio i dobro da jesam jer do sada bi bio u dobrom minusu.. meni se ne žuri za ponovnim ulaskom.. kad se situacija raščisti neće mi biti žao i skidati po asku ako treba.. a ovdje će dosta ekipe postat long term investori htjeli ne htjeli - ili će izlaziti sa minusima

1. Privacy Policy
  2. Kontakt