još malo pa da vidimo jel i danas u zadnjim minutama idu nasilno po bidu
Posts by Kivi
-
-
prodao je i na 5,15 100 hiljada dionica prije nego je poteglo na 8,9 jedan veliki dioničar - nama koji smo tu duže dobro znan.. tako da te priče da netko nešto zna pa "pametno prodaje" ne drže vodu.. svatko zna koliki mu je prihvatljivi rizik
-
pa isplatiti dividendu u uvjetima u kojima uzimaš potporu od države bi bilo izvan svake pameti.. tako da ne znam o kakvoj se dividendi uopće ovdje može pričati
-
kaj opet ne radi burza.. ?
-
ja znam jednu curu koja ima 10 dionica.. to je ona kupila kad je bila najskuplja moguća cijena i od onda je i zaboravila da ih ima
-
kolega Stana hvala na informaciji.. znači knjiga kaže daljnji hodl plus lagana akumulacija
-
-ADPL po 152 - kompletno out
-
- ADPL - uspio sam sa trejdom sa 98 kuna anulirati prethodni pad i uči u zonu plusa.. vidit ćemo kaj dalje
-
pa piše da je prebacivao između svojih računa.. pa nije on panic seller.. sigurno da nije mogo predvidjet koronu.. ali o dolasku krize i prekidu najdužeg bull marketa se priča već dosta dugo (ovaj put je ista zakuhana u kineskim labaratorijima).. tako da je Bilbija sigurno i na ovaj scenarij bio spreman.. njemu je prosjek znatno viši od ovih razina.. sjećam se da je kupovao veliki paket od CO na negdje 260-270 kn ak se dobro sjećam
-
sličan pattern trgovanja kao jučer.. unutra je velik broj tradera čije dionice veliki kupac/kupci uzimaju.. čini mi se da se nakrcavaju dionicama po njima dobrom risk/reward ratio-u.. traderima dobro - kupcima dobro.. samo što se ovdje nikad ne zna kad idemo leg higher..
-
nešto je procurilo.. a kaj nemam pojma.. ali da je lepo vidjeti jest :))
-
pa ta info je izasla na zse iza 11h.. a ne u 16
-
kolega Dioničar, ovo ipak neće biti aukcija / cjenkanje ko na hreliću
-
kako nedaju da ode gore.. čim neko malo jače lupi po asku odmah neko hladi po bidu..
-
Cijena Optime koja je na burzi nema veze sa realnom vrijednošću firme.. dosta se ekipe ovdje već pozicioniralo i sad ostaje da
vidimo rasplet.. ovdje cijena može stagnirati.. rasti - padati još mjesecima.. dok ne dođe neka materijalna činjenica.. a onda ukoliko će cijena biti veća
što svi koji smo u dionici očekujemo cijena bi se mogla u sekundi nivelirati na taj nivo.. tako da ovdje će trebati još dosta strpljenja da bi se vidjela prava vrijednost i što budući vlasnik stvarno misli platiti..
-
-ZABA
-ADPL
-ATPL
sve trade držao od ponedjeljka.. ovo što imam od prije i dalje držim.. uspio 12-13% povećat cash poziciju..
-
sa ovolikom dozom crnačenja potpisao bi sve što je iznad 10kuna.. u neka sretnija vremena rekao bi 12-15kn
-
ne vidim smisao nekog drukanja posebno na ovoj dionici koja fala bogu ima sasvim lijepu likvidnost i na kojoj se bez većeg problema izlazi ili ulazi kad se želi.. osim toga prometi su veliki - kupuju prodaju fondovi, mali veliki ulagači.. ko je na kojoj strani tko bi ga znao.. tako da od nekakvog pisanja po forumu na ovoj dionici sigurno se ne donose poslovne odluke investiranja..
ja sam nisam mislio da će ovo ikad ići ispod 25.. ali eto tržište nas demantira.. u long termu ovo je vjerojatno i dalje dobra prilika
-
po cijeni bi se reklo da nema nekih novih infa
-
tovarish nisam mislio da nema za A1 poslovnog smisla preuzeti Optimu.. sa stanovišta AZTN nema smisla jer onda se i dalje sve svodi na duopol.. tako da se te strane bi A1 trebao biti zadnji koji će se dočepati Optime