otvoreno na Ibleru u Zgu
Posts by Kivi
-
-
Logično je bilo očekivati da Bakić to neće dozvoliti..
-
Prevrtljivica malo dol malo gor... Bid se konsolidirao malo..
-
pozitivnih ishoda je nekoliko.. negativnih isto tako.. ova dionica je nudila lijepi risk/reward ratio ali tamo negdje od 1.6, koliko cemo dugo cekati da vidimo rasplet ove price ostaje da vidimo.. da sam All in unutra nebi mi bilo svejedno, ni ovako mi nije
-
Jubito slazem se ne smije ostati samo na rijecima
-
trebalo bi zatrpati aztn sa svim ovim pitanjima.. raditi pritisak na njih.. rastavit ih na proste faktore
-
ja sam i dalje siguran da ponuda A1 i UG postoji, HT je tu dozvoljena prevelika sloboda odlucivanja po kriterijima koji nisu general publicu jasno komunicirani.. ako odbijes valjanu ponudu iz hira da oduzis prodaju u normalnoj zemlji bi za to netko trebao odgovarati.. bilo bi zanimljivo vidjeti na koji nacin su regulirani odnosi HT i Zabe. ovaj dio dali ce ponude trebati ici ponovo odnosno biti mijenjane za investicijsku banku ne razumijem..
-
Jedino ne razumijem zasto su svi iznenadjeni ovakvim raspletom, rizici su znani.. i nakon ovog jos nista nije se znacajno promjenilo.. ako otpadne prodaja onda jest.. prodaja za sada ide dalje.. jadno je od strane aztn i svih koji sudjeluju u ovome a busaju se transparentnoscu da je to ovoliko netransparentno postalo.. bas jadno.. a svi koji misle da je lako zaradit 10,50,100,200posto u nekom longer runu nek ne ulazu vise..
-
defacto ako do prodaje nebi doslo.. Zaba preuzima upravljacka prava i dionice HT i njihova prava prelaze na njih.. oke normalno ne i materijalna.. i kaj bu Zaba sa tim.. prosirila poslovanje na telekomunikacije ne budite smjesni
s druge strane Zabin share nije mala kolicina para koja ce im bas fino leci da povecaju dobit i putem divke nahrane gladnu mamu u Italiji. Talijani ce to pustit samo tako??
UG i A1 padaju bez ispaljenog metka..??
i jedino HT profitira.. ??
ovaj scenarij mi se ne cini vjerojatan..
puno je tu pohlepnih managera u igri i biti ce da ruka ruku mije.. prodaja opte je win win za sve, Zabu, Ht, kupca optime, optimu
Odo gledat ligu prvaka
-
Sokre se krcao do 6, lako moguce da je podebljao.. biti ce zanimljivo vidjet jel top 10 kupovao ili prodavao
-
ZABA nije investicijska banka.
-
slazem se Statusquo da nista nije sigurno.. ni na ovoj dionici ni na bilo kojoj drugoj..
-
ako investicijska banka to preuzima.. oni ce po meni odraditi posao.. ZABA ce sigurno biti namirena HT isto.. HT igra prljavo - ali ovo je biznis i tu nema sentimenta - normalno da gledaju svoje interese i da kupuju vrijeme da sto vise baze u okviru dozvoljenog prebace sebi.. jos su alfa telekom u ovoj nasoj lepoj, umrezeni na svim nivoima ......
-
evo ja sam prije koji dan govorio da bi se moglo desiti da proces preuzme investicijska banka.. pa me kolega opovrgavao bez ikakvih adekvatnih argumenata. Kao da nismo citali istu dokumentaciju.. ocito HT ovo zeli razgulit sto duze moze. 6mj je izgubljeno ali ujedno i samo to po mom misljenju.. prodaja ce se desiti jer Optima sigurno ima svoju vrijednost..
-
Mislio sam pod time da ponude ne budu objektivno prihvatljive.. ja sam siguran da ponuda ima.. ali nisam siguran ko vi da ce iste i biti prihvacene od strane HT-a.. ja samo kazem da ukoliko nisu prihvacene prodaju preuzima investicijska banka.. a ovo o cemu pricam ne pobija ovaj tender koji ste vi stavili..
-
sve u svemu.. ja to tumacim tako..
1) ima ponuda i HT nastavlja prodaju
2) HT je ponude proglasio nezadovoljavajucim i proces preuzima investicijska banka..
U slucaju br 2 nisam siguran da je AZTN duzan obavijestiti javnost.. jer proces prodaje se nastavlja
-
brine se Uprava da njima ostane više.. smiješno je da oni sve rade u smjeru toga da oni ostanu fino namireni.. a na uštrb svih ostalih dionika..
-
INGRA po cijeni prestigla Optimu, vrijeme je da joj OPTE uzvrati udarac
-
Nije nakon , to je ZSE , stavlja naloge 🤪
po narukvici bih rekao da nije obična brokerica nego šefica
pa kolko je nadokupila Optime i je šefica
-
Danas se ne trguje Optimom?
uspavana ljepotica spava