1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kivi

Posts by Kivi

• OPTE prodaja - kladionica

• Kivi
    • November 24, 2020 at 3:21 PM

Obračun kod O.K. Coralla !! :D

• Kivi
    • November 17, 2020 at 4:36 PM

kak je neko uvijek prema kraju trgovine lupa na niže.. ali neka preživila je opte od 1,6 pa do 9 pa na 3.5 pa na higher high?? :)

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Kivi
    • November 16, 2020 at 3:01 PM

napad na 9.5 :D

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Kivi
    • November 12, 2020 at 3:48 PM

evo na ATGR se moglo fino zatrejdati od 1200 do 1300 u svega par dana.. reklo bi se easy money..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kivi
    • November 10, 2020 at 9:10 AM

pa okej taj bloger Sovka rezonira na svoj način.. i kao i mi raspolaže sa javno dostupnim informacijama.. ništa posebno u ovim njegovim objavama ne piše

• Kivi
    • November 6, 2020 at 2:38 PM
    Quote from BudFox
    Quote from toluen

Na ZSE je svaki petak Black Friday

Baš gledam, svi mi nalozi prošli, sad da li je to dobro ili loše ne znam :-)))

Možda bolje da pričekamo ponedjeljak i Trump/Biden-oforiju :-)))

jeste malo i DLKV uboli

ja danas prodavao dio holdinga bitcoina.. ispalo je da nominalno najrizicnija imovina ove godine spašava stvar sa covidom i našom burzom.. da mi je netko reko da će mi to biti najveći hedge protiv naše burze prije koje godine nebi mu vjerovao..

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Kivi
    • November 5, 2020 at 2:22 PM

da zanimljivo je to što je on RIVP prodavao još na 48, i dosta debelo iznad 40 kuna.. s obzirom di je cijena sada tamo a koliki je ulazak on tamo imao.. ispada da je vjerojatno manje ovdje izgubio nego što bi mu vrijednost portfelja vrijedila da ima još uvijek istu količinu RIVP-a.. nakon svega IB je zaradio ozbiljne novce tamo, a i ovdje u nekom roku od par godina bi mogao opet biti u ozbiljnom plusu..

• Kivi
    • November 5, 2020 at 11:22 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Kivi

Ostaje za vidjeti dali će IB zaradu od RIVP-a uvećati ovdje ili spaliti.. a i ostali dionici skupa sa njime.. ova obavijest samo pokazuje da ona njegova otpuštanja su imale veze isključivo sa zalogom na dionicama.. i da nije realno očekivati da bu dioničar br.1. prodavao kad prva veća oluja na oceanu (korona) dođe..

Ali zalogom je na prvom mjestu te iste dionice i dizao gore da bi ih na kraju bio primoran vratiti odakle je i poceo jer ocito prvenstveni plan ne ide kako je zamislio 8)

Slažem se.. ali on koliko god je studiozno razradio ulazak ovdje.. corona je pomela i njega i sve.. i to ne samo na ATPL.. pogotovo on sa takvim značajnim ulogom ne može nikako van.. a s obzirom da je ušao u direktno upravljanje kompanijom očito će biti ovdje long term.

• Kivi
    • November 5, 2020 at 9:49 AM

Ostaje za vidjeti dali će IB zaradu od RIVP-a uvećati ovdje ili spaliti.. a i ostali dionici skupa sa njime.. ova obavijest samo pokazuje da ona njegova otpuštanja su imale veze isključivo sa zalogom na dionicama.. i da nije realno očekivati da bu dioničar br.1. prodavao kad prva veća oluja na oceanu (korona) dođe..

• Američki predsjednički izbori 2020

• Kivi
    • November 4, 2020 at 1:54 PM

Ispada da će Michigan donijeti pobjednika, tko tamo pobijedi vrlo vjerojatno uzima izbore.. znači da Biden još uvijek može pobijediti

• Kivi
    • November 4, 2020 at 9:45 AM

da situacija je za sad takva da izgleda da Trump pobjeđuje.. dobro ili loše nemam pojma.. kako tržišta ne vole promjene - vjerojatno dobro.. za daljnju degradaciju demokracije u US vjerojatno loše..

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Kivi
    • November 4, 2020 at 9:42 AM
    Quote from abc1
    Quote from Ivan1902

Kakve to veze ima sa pranjem novca? Pa ne pricamo ovdje o laziranju izvjesca ili necem slicnom, ovdje se radi o protokolima i procesima unutar same banke...

Ono sto je ovdje bitno, sa ovim je rjesen samo prekrsajni dio, ostaje jos kazneni dio, ne znamo hoce li netko i kazneno odgovarati...

Ima veze u toliko da nitko ne vidi da postoji pranje novca.

I ne samo unutar same banke. To ti pogrešno tumačiš. Niti vanjski revizor, a za što je onda plaćen???, a niti kontrola HNB.

Od HR svi samo nikada ništa nisu vidjeli, pa tako niti u bankama.

P ako je to sve SAMO unutar same banke, tko je odgovoran?

Display More

Vidiš ovdje si malo promašio tezu, vanjski revizor utvrđuje da su FI fer prezentirani, i da nema nekih materijalnih činjenica koje nisu prikazane u istima. Oni rade temeljen uzoraka i revizorskim postupcima

utvrđuju da nešto nije iskazano. To što je prolazilo po računu nije njihova odgovornost, tu prvenstveno unutarnja kontrola i uprava snose odgovornost a na kraju HNB-ov nadzor je utvrdio nepravilnosti

• Kivi
    • November 3, 2020 at 3:06 PM

DDJH vlakić ujutro vozio nizbrdo pa krenuo malo uzbrdo

• Kivi
    • November 3, 2020 at 3:00 PM
    Quote from rambo_5

LJudi, izbori su večeras. Ako pobjedi Senilac, sutra idu burze 30% dolje, a onda još dolje u danima i mjesecima nakon. Ako pobjedi Narančasti, idu 10% gore i luda vožnja se nastavlja dok god ima goriva, a onda isto tako crash nazad. Šanse su 50:50. Živimo u ludim vremenima...

haha ako pobijedi senilac sutra burze neće postojati

• Kivi
    • November 3, 2020 at 2:08 PM
    Quote from prdekalo

evo TELE 2 od sad TELEMACH HRVATSKA

Izmedju ostalog piše:

Telemach Hrvatska uskoro će omogućiti najbolju kvalitetu mobilne mreže i nove mobilne usluge zajedno s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj

pise "s najboljom fiksnom mrežom dostupnom u Hrvatskoj"..koliko znam United u Hr nema jos fiksnu mrežu..jel možda misli akvizirat nekog fiksnog operatera...možda OPTIMA? Ili? im li ko ideju sta je UG tija rec

https://www.seebiz.eu/tvrtke/tele2-p…una-eura/244385

Display More

počeli su puštat teasere na veliko.. nadamo se da se nešto dobro valja iza brda

• Kivi
    • November 3, 2020 at 2:06 PM
    Quote from Parica
    Quote from fajrvol

Pa ti sad kupi nešto i nadaj se da te neće pomesti vlakić u krivom smjeru. :/

Pa zasto se vozite vlakicima???...ima i drugih prijevoznika...

vlakići su privlačni.. srečom me zdravi razum razuvjerio od Viro vlakića prije blokade.. pa makar i propustio koji vlakić prema gore

• CORONA virus

• Kivi
    • November 3, 2020 at 2:01 PM

kad već pričamo o simptomima.. ja znam 10 ljudi koji su imali ili imaju još uvijek.. jedna preko 50 nema nikakve simptome, 3-4 u 30ima nemaju okus, par u 40 su imali jedan dan temp, par u 50 imali jaču temp i bolove mišića i kosti.. znači jako individualno..

sve u svemu upala pluća je gora, a gripa je tu negdje.. ali ovo se širi asimptomatskim putem i relativno lako, pa su ljudi slabijeg imuniteta i oni kronično bolesni puno izloženiji od gore navedenih bolesti...

• Kivi
    • November 3, 2020 at 10:58 AM
    Quote from st-brajo

majstore, dođi na ZSE

https://www.index.hr/mobile/clanak.…port&id=2227102

#saveCrobex

Dođi Mesute Ozile da te očerupamo ko patku.. brzo bi taj utekao :D:D

• Plaćanje poreza na zaradu od tečajnih razlika

• Kivi
    • November 3, 2020 at 10:56 AM
    Quote from dionicar

st-brajo : pa ja sam jedne godine početkom kolovoza kupio funte preko PBZ mobilne aplikacije. I početkom rujna vratio te funte u KN i zaradio čistih 1% bez ikakvih naknada u mjesec dana. Zar sam trebao platiti porez ? :P;):D

kolega nemojte samo u pržunu završiti.. Marić će osobno doći po vas 8o

• Kivi
    • November 3, 2020 at 10:33 AM

pa nije ZSE osnovna ili srednja škola.. ovo je u najmanju ruku faks ili magisterij - ako si uspio izvući živu glavu i da si još zaradio ili dobro zaradio onda si fakat doktor..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt