Usns Trenton dolazi veljaca, pa onda u ozujku Usns Carson City i Uss Hershel W. Williams koliko ima procitat u clanku. Lijepi period samo od us navy.
opa bit će para
Usns Trenton dolazi veljaca, pa onda u ozujku Usns Carson City i Uss Hershel W. Williams koliko ima procitat u clanku. Lijepi period samo od us navy.
opa bit će para
ja imam malo konzervativniji izračun 11,04 kn.. plus možebitna premija
Display More1.Ingra(dugoročno)
2.Atpl(cisto trejd, prodati kad uskoro naraste 10-20%)
3. Valamar(dugoročno)
3.IGH (dugoročno)
Posjedujem dionice pod brojem 2 i 3
Jesi pokrio sve stečajuše ili???
fali đurica i virica
jel ima naznaka bijelog dima iz sabora, da je novi zakon izmijenjen..
Display More+ Opte
+ Opte
+ Opte
+ Opte
Pale sam na svijetu.
koliko komada korespondira s jednim +?
to na ovoj temi nikad nismo definirali
Cetri plusa znaci 4 dionice.. 24kn plus brokerska naknada 🤣
Još ništa.
Što bih kupila ko da je od suhog zlata.
Što bih prodala ko da je od blata.
🤣
izgleda da je uvijek ta precepcija.. meni je najjače kad neki papir duže mjerkam, pomalo mi bježi.. i onda kad ga napokon kupim počne padat
ovaj tjedan ide na 8..
Za to bi nam trebalo fantastična vijest ili barem kapitalac među nama sa barem 100k € viška za kockanje
slažem se.. makar mislim da za takav proboj bi trebao promet od par miljuna kuna.. al kako je ovo kladionica smijemo maštat
ovaj tjedan ide na 8..
a ne znam jel pokušaj rušenja ili dizanja ako smo preživjeli sa 8,9 na 3 i nešto ovo sve drugo je .... ajde možda i dođe neka lijepa vijest..
tko bi reko da netko nešto već zna
malo ojačao promet danas.. i većina po asku.. nice
Kopsejak ko i mi lovi u mutnom
Kolege ...rasprave su vam odlične ...mene je opako iskustvo naučilo da negativne kritike i postove ne doživljavam loše ...dapače ..opreza nikad dovoljno
najgore su ipak euforične najave rastova bez osnova ...atpl realno od trenutka kad je IB prestao kupovati onih 680 kuna ( gdje sam i sam opako zaradio )
pada i loše stoji ...ali od 2007 sam nutra -van i u ciklusima se dalo opako zaraditi ... samo ne oni koji su kupili na 3400 :-))....
dakle respekt prema svima ..kak got pisali ...već vrijeme koje trošite na pisanje je vredno vaše pažnje ...
Da, opaka dionica za zaraditi ali i izgubiti lovu.
zato i je predmet interesa šarolike ekipe.. ja na ovoj dionici i fino zaradio i fino popušio.. al ak ništa dosta i naučio..
Display MoreDisplay MorePostoje analitičari i ANALITIĆARI, i naravno postoje ONI koji misle i znaju da su dobri ANALITIČARI.
Samo ću reći ovo kada ne ide drugačije vjerodostojnost vlastitog piskaranja podupire se prosipankem po bidu vrlog institucionalca u privatne svrhe. Zvuči nemoguće, o da itekako je moguće.
Npr transparentno prebaciš 10.000 dionica sa skrbnivkog računa na vlastiti ispod top 10 pa onda istovaruješ po bidu čim se stvari ne odvijaji kako si duuuuuuuuugoročno planirao.
Arsenal presušuje, a nervoza je ogromna.
p.s. Inače nije mean nego median, a u konkretnom slučaju ne mijenjq ništa bitno. Razlika je enormna
mnogi su te slusali na 475kn pa su pogubili ogromne novce. I ti se sad imas obraza javljati i jos uvijek drobis o nekakvim prodajama itd. I strasno i zalosno. Sta sad zelis uvaliti dodatne dionice ekipi pa si se vratio? ahahahaha. Dakle, da ukratko mi ispricamo nasu povijest, pa da ljudi znaju o cemu raspravljamo. Gigic i ekipa su na cijeni od 465kn govorili da to nikad nece ici ispod i da ce ljudi izgubiti lovu ako ne kupe sto prije. Njih 10 su se kao i ovdje tako napisivali i uzivali u rastu dionice. Onda sam ja dosao i rekao ekipi da proda jer da bi uskoro trebale dionice krenuti padati. Htio pomoci ljudima. Oni su nabacivali ovakve analize, a ja ispravljao i objasnjavo zasto ce to ici dole. To je bilo prije godinu i pol. Sad mozete vidjeti tko je bio u pravu
Da dobro se sjecam kako je to bilo.. skupila se ekipa ko i sada i mjesecima drobila o nekakvom velebnom rastu i probijanju 4znamenke.. kad ono bara presusila.. kolega Alias samo vi nastavite pisati i vase analize su korisne ovdje.. pa neka svatko moze jos malo dublje uci u tematiku brodarstva.. koja je iznimno kompleksna.. a o gigicu, migri i ostalima nema smisla pricati.. nadam se da ce se forum vratiti u okvire razmjene informacija a ne cistog drukanja..
kivi@
samo ti je novčanik ostao šupalj ili šupljiji nego je mogao biti.
a moguće da te novac ne zanima pa stavi na ignore ili nemoj čitat.
bio bi jako šupalj da prije korone sa većim dijelom nisam izašao.. a da sam slušao tebe i takve ko ti.. koji samo znaju puno pisati a malo potkrjepiti sa brojevima vjerojatno bi stvarno bio šupalj.. nadam se samo da nitko na ATPL ili na bilo kojoj drugoj dionici svoj investment ne temelji na tvojim romanima..
eth za dva tjedna sou
može pojašnjenje?
heretici prosipaju po bidu a true beliversi lupaju po asku.. moram priznat da mi postovi od kolege migre nisu falili.. a tog preljevanja iz š u p je bilo jako puno prije na poslovnom.. i šteta da je opet ovdje krenulo..
https://mediadaily.biz/2021/01/04/cit…la-rupu-zakonu/ netko vidio ovo?
to je navlakuša da platimo članak
pa sve što vi kažete i pro i contra stoji.. ja bitcoin pratim od kad je bio ispod 1k USD.. počeo sam ga kupovat prodavat svašta.. ispada normalno da bi najviše zaradio da sam ga hodl-ao.. ali time se ne zamaram jel ko što je neko reko da si ga kupio za dolar prodao bi ga za 5.. ovo je jedna od priča di sam najviše zaradio.. znam dva lika koji su dizali kredite tamo negdje 2015 za crypto.. obojica ne moraju raditi više ozbiljan posao.. možete vi pisati o tulipanima ali ja sam oduvijek vidio veliki potencijal u digitalnoj valuti i platformi na kojoj je napravljena.. i ne vidim da joj regulator može nauditi da je nulira (oscilacije su uvijek moguće i poželjne).. najveći je rizik po meni da hackeri naprave sistemsku provalu u ključeve..
Ja prvi puta ušao prije 45 dana na 19k.
Nije mi žao
pa nije kolega sad na 5k da bi vam trebalo biti žao