naš mali bid odjednom postao šupalj.. fino se tu cijedi..
Posts by Kivi
-
-
ja sam dokupio na negdje 97, da smanjim prosjek od nekih 170-180.. bila su to luda vremena tih dana..
-
mislim da je lijepo da smo napokon srušili otpor na 6,4 onong što je svjetlucao sa onom ogormnom količinom.. trebalo je milja kuna prometa i sada je imamo
Taj je maknuo sa aska nekih cca 60 000. Nije prodao.Nalog je bio 73 ili 74 tisuće u na prošlo je samo 12450kom.
misliš da ga nije pojelo ako ga je malo povlačio.. a u biti ko zna.. sve u svemu da je ostao bio bi pojeden
nečeš ti junaka
-
kolegica Zločka je još možda jednom preokrenula čarapice naglavačke i lupila po asku njene Opte perjanice ..
-
Decki, sve je to skola i iskustvo za dalje. Samo naprijed
mlada ekipa .. naučit će
-
mislim da je lijepo da smo napokon srušili otpor na 6,4 onong što je svjetlucao sa onom ogormnom količinom.. trebalo je milja kuna prometa i sada je imamo
-
Meni ovo izgleda kao hrvatski GameStop.
i ovdje će ekipa koja je shortala najeziti B)
-
čitali smo to za amere već prije.. al kako bi se reklo : "Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!"
-
Usns Trenton dolazi veljaca, pa onda u ozujku Usns Carson City i Uss Hershel W. Williams koliko ima procitat u clanku. Lijepi period samo od us navy.
opa bit će para
-
ja imam malo konzervativniji izračun 11,04 kn.. plus možebitna premija
-
1.Ingra(dugoročno)
2.Atpl(cisto trejd, prodati kad uskoro naraste 10-20%)
3. Valamar(dugoročno)
3.IGH (dugoročno)
Posjedujem dionice pod brojem 2 i 3
Jesi pokrio sve stečajuše ili???
fali đurica i virica
-
jel ima naznaka bijelog dima iz sabora, da je novi zakon izmijenjen..
-
+ Opte
+ Opte
+ Opte
+ Opte
Pale sam na svijetu.
koliko komada korespondira s jednim +?
to na ovoj temi nikad nismo definirali
Cetri plusa znaci 4 dionice.. 24kn plus brokerska naknada 🤣
-
Još ništa.
Što bih kupila ko da je od suhog zlata.
Što bih prodala ko da je od blata.
🤣
izgleda da je uvijek ta precepcija.. meni je najjače kad neki papir duže mjerkam, pomalo mi bježi.. i onda kad ga napokon kupim počne padat
-
ovaj tjedan ide na 8..
Za to bi nam trebalo fantastična vijest ili barem kapitalac među nama sa barem 100k € viška za kockanje
slažem se.. makar mislim da za takav proboj bi trebao promet od par miljuna kuna.. al kako je ovo kladionica smijemo maštat
-
ovaj tjedan ide na 8..
-
a ne znam jel pokušaj rušenja ili dizanja
ako smo preživjeli sa 8,9 na 3 i nešto ovo sve drugo je .... ajde možda i dođe neka lijepa vijest..
tko bi reko da netko nešto već zna
-
malo ojačao promet danas.. i većina po asku.. nice
-
Kopsejak ko i mi lovi u mutnom
-
Kolege ...rasprave su vam odlične ...mene je opako iskustvo naučilo da negativne kritike i postove ne doživljavam loše ...dapače ..opreza nikad dovoljno
najgore su ipak euforične najave rastova bez osnova ...atpl realno od trenutka kad je IB prestao kupovati onih 680 kuna ( gdje sam i sam opako zaradio )
pada i loše stoji ...ali od 2007 sam nutra -van i u ciklusima se dalo opako zaraditi ... samo ne oni koji su kupili na 3400 :-))....
dakle respekt prema svima ..kak got pisali ...već vrijeme koje trošite na pisanje je vredno vaše pažnje ...
Da, opaka dionica za zaraditi ali i izgubiti lovu.
zato i je predmet interesa šarolike ekipe.. ja na ovoj dionici i fino zaradio i fino popušio.. al ak ništa dosta i naučio..