Pa iz priloženog se ne bi reklo da je posve izvjesno.
Neodlučno.
Posljednje dvije candles imaju impresivan wick
Pa iz priloženog se ne bi reklo da je posve izvjesno.
Neodlučno.
Posljednje dvije candles imaju impresivan wick
Marketwatch, današnje izdanje
-What’s driving the market?
Futures started rallying late Monday after President Donald Trump said in a White House news conference that he would seek payroll tax relief and other measures to help businesses amid the coronavirus outbreak. Trump said he would announce more details Tuesday, and discuss “a possible payroll tax cut or relief, substantial relief, very substantial relief, that’s big, that’s a big number,” the Associated Press reported. “We’re also going to be talking about hourly wage earners getting help so that they can be in a position where they’re not going to ever miss a paycheck.”
Čitam marketwatch.
Piše da ovo nisu vidjeli posljednjih 30 godina. Od 1991. godine
Evo zašto je Buffet sjedio na bilijunima casha posljednjih sada već i koliko, šest kvartala?
Nude se i savjeti kako preživjeti pad tržišta, psihoterapija on line
Oni su svezane vreće u svojim 401 planovima, za povlačenje casha kazna.
Nama je lakše, zdrpi i briši.
A kažu i da se gore od ovog tek očekuje
A ovako to izgleda kod nas.
Trebao je padobran, nije se otvorio.
Dobro Lulu kaže, oprezno sa kupovinom.
Kako tko.
Na RIVPu 25,40% minusa.
Dugoročnui ulagači su se i ovdje lijepo proveli.
Ode prinos kroz posljednje četiri godine
Ajooj...Ameri pali skoro 9% danas.
Ovako smo reagirali na karantenu u Italiji i cijenu nafte.
Ako se situacija ne smiri, kako li ćemo tek reagirati na uvođenje karantene kod nas ?
Tresla se brda, miševi poiskakali
Sutra bussines as usual.
Ameri drže suport na 24500
Dugoročno smo svi mrtvi, kratkoročno vrijeme je za zlato
No, danas smo free willy
Marketmaker uzeo day off
Danas možemo raditi što nas je volja 🙃
Sucker, ne mogu razumjeti one koji su pobacali ht po 163 kn. A još ide i dividenda.
Kada je forum zašutio, znači da je gadno.
Svih nas je ovo zateklo , desilo se naprečac, u par trgovinskih dana.
Što je, tu je.
Zatvoriti sve pozicije, ili ostati u papiru, pitanje je sada koje muči većinu
Obzirom da nas doživljavaju kao ezoteriju, smijem reći da sam sanjala opte na 5,20..ufff, noćna mora 🙃, ali vidim na grafu wedge i vidim mogući break na 6,05 kn. Pa gore.
Grah ili graf ili kristalna kugla, ovo će sve svima biti dobro. Tako ja to mislim i stavila sam pare na stol.
Čitav ovaj proces nadzire i nekakva Europska komisija
Ima života i izvan Burze. Valjda 🙃
- Iskustvo je nešto što steknemo kada prođe prilika kada nam je trebalo. -
Često sam znala pomisliti - da mi je ova pamet 2008. godine bila - ...a sada sve češće mislim da ću imati priliku za drugu priliku.
Možda je vrijeme za cash. Mirno sjesti na cash i čekati.
The trend is your friend, until the end when it bends.
Jutros u Jutarnjem.
Italija " zatvara" 11 pokrajina. Zatvaraju se vrtići, škole, fakulteti. Restorani, izložbe, muzeji, otkazuju vjenčanja i pogrebi.
Savjetovano je da se u regije ne ulazi bez dobrog razloga.
Opozvani su godišnji odmori za osoblje u zdravstvu, a planiraju zaposliti 20 tisuća dodatnih.
Problem je i što ih neće naći ?
Ja to ništa ne kužim, ni kope ni špade, tako kažu kod nas.
Ali vidim da su zakoni iz prošlog stoljeća, doba monopola, napravljeni po mjeri nečijih interesa
Čitavu ovu transakciju nadzire i nekakva Europska komisija...
Na stranu sitne interese malog dioničara, stvarno bih rado da se riješimo monopola Ht I A1
Čini mi se da u našem okruženju svi gledaju sadržajnije cjenovno dostupnije televizijske pakete
Trenutno su nam računi koje plaćamo HT hefty. A u osnovnom paketu nema se što pogledati
To je sve prilično suludo, u doba kada gledamo Amazon Prime i što god.
Zakon nekima ide na ruku, oduvijek, nadam se ne zauvijek
A što je sa Ht i Max TV?
Problem je što UG proizvodi TV program u TV Novoj ?
Dokupila sam Opte
Trading economics
Premarket ?
Opte --Da sam trgovala po crtkarijama, a ne hodala za mrkvom na dugom štapu zvanom preuzimanje, prošla bih još bolje
Svi smo ovdje dobro prošli.
Da nije u pitanju preuzimanje iz ovog se papira trebalo maknuti negdje na 7,80 kada je ispala iz trend linije.
Mislim da je dno iza nas, retestirano na 5,40
No, čekamo
Vani se ne nazire kraj, Ameri otvorli sa gapom, trenutno su na 25520, 2,3% minusa.
Da me ne bi krivo shvatili, da zazivam doom jer sam u cashu.
Opte mi je jedina pozicija. Nakon nje zlato.
Pa sucker, sucker 🙂
I ovo nije nagovor na ništa. Moje viđenje koje dijelim sa vama. Rado bih čula i što drugi misle
Razgovaramo o nevažnom, ali skoro sam potpuno sigurna da je gosp. Hanžeković dobar dio kupio na burzi
Molimo dakle one koji se bolje sjećaju da podijele sa nama
I ovo mislim da je dobra vijest za papir.
Netko zatvara long poziciju, netko prodaje kupljeno na 5,40, neko prodaje nalik shortu, u očekivanju daljnjeg pada. Razloga za prodaju je stotinu, a za za kupnju uvijek samo jedan- zarada.
Ima dakle nekih koji na 6 kn misle da je to dobra kupnja i voljni su kupiti sve ponuđeno