Posts by zlocesti
-
-
-
Ako ponekad pomislimo da je Amerika samo zemlja blagostanja
30 milijuna građana je kažu u i u dobrim danima bez zdravstvenog osiguranja. Ikakvog.
Ovo sve je baš BIG. Živimo u vrijeme promjene- Ledeno doba, kuga srednjeg vijeka, španjolska gripa, dva svjetska rata... korona
-
https://finance.yahoo.com/news/coronavir…-222238539.html
Ljudi moji, ovo je BiG !
Životi su nam se u mjesec dana promijenili, a blažena je ljudska priroda po svojoj prirodi, pa ne vidimo što gledamo
Tužno je sve ovo. Ovo što nas je zadesilo je kuga našeg doba
-
Humanitarci.
Pisali smo svi Gorkom nema tome dva mjeseca, da nakon bulla koji traje 12 godina nije uputno ulaziti u papire, u većoj količini
Kako smo samo bili u pravu
Nadam se da nas je poslušao. Bila je to lijepa rijetka prilika kad asmo bili humani, i promišljali razložno
Nije market umro samo radi korone, mada je to baš ona kap koja je prevršila čašu. Da nije korona, bilo bi nešto drugo. Tako to sve ide, u ciklusima
-
Ako me Admin propusti...
Knjiga još nije stigla, treba im da proknjiže uplatu nakon uplate preko natbankinga
Al' to je sve bed, mogla sam i šutiti.....
Ako bude dobrih vijesti , tipa ono, imamo reprizu Kraša , Moje pjesme, Moji snovi..... postati ću odmah, sa veseljem, svi smo u istom loncu
A ako bude mućak ?
A?
Tricky
Da i doprinesem temi. Uvid u promjene u knjizi dioničara je dobro povremeno učiniti, pruža uvid, i služi kao nekakav orjentir.... najviše u smislu da li je u pitanju faza akumulacije, faza distribucije... iil status bez promjene, uobičajeno trgovanje . Desi se često da ni nakon toga nismo pametniji
Da je na Burzi lako biti pametan, svi bi bili bogati
-
Ovo nas ubija jednako kao i Covid
Koliko imamo općina- pet stotina ?
U zemlji sa 4 milijuna stanovnika
-
Dobro vam jutro. Dobro je, probudili smo se u svojim kućama. Mnogi u svijetu nisu
Cijela se ova bitka vodi samo sa ciljem zaravnavanja krivulje, Što manje oboljelih u što duljem vremenskom periodu, da izbjegnemo potpun kolaps i ljudske tragedije.
Gledam vijesti iz Amerike, strašno.
https://www.msnbc.com/msnbc/watch/ny…ral_taboolafeed
Sa recesijom ćemo se morati pomiriti, i sa Velikom Depresijom možda. Ovo će biti gotovo kada stigne cjepivo u primjenu, ili ako razvijemo kolektivni imunitet. A i za to treba vremena. Ovo je biggie, ovo je Life Changer. Životi su nam se svima promijenili i još će
-
Na Optimi se govorilo o otporu i podršci, support i resistance
To su u konačnici dvije linije koje se povuku, iznad i ispod barova... a u pozadini to izgleda ovako
A. Elder
When the market stays flat for a while, traders get used to buying near the lower edge of its range, and selling or even shorting near the upper edge. When an uptrend begins, bears who sold short feel a great deal of pain. At the same time bulls feel an intense regret they didn't buy more. Both are determined to buy if the market declines to the breakout point and gives them a second chance to cover shorts or to get long. The pain of bears and regret of bulls makes them eager to buy, creating support during reactions in an uptrend
Iza svake linije koju povučemo krije se ljudsko ponašanje , vođeno emocijama
-
Mr Cash, zato što je probilo 6 kn u padu stvorio se otpor.
Otpor je bol koju pamtimo, jer nismo prodali na 6 kn, a mogli smo.... a poslije je pala na 4 kn
Otpor se stvara u padu
Suport u rastu. U padu nakon rasta oni što nisu kupili, ili nisu kupili dovoljno, čekaju tu manju cijenu da kupe ili dokupe. Za idući rast
-
Knjiga i oko knjige
Kupila sam tijekom proteklih valjda desetak knjiga, za svaku veću poziciju koju sam imala
Stigne u čudnom formatu, treba je prebaciti u excellicu, ali ako znate što vas zanima nije teško vidjeti promjene i bez excella
Zapis koji stigne je naprosto ispis svih vlasnika , svrstanih po abecednom redu, a ne po količini
Knjiga pokazuje stanje dva dna namire, znači trgovinski dan srijeda je vidljiv u petak iza 12.30
Takvo sam danas dobila pojašnjenje u brokerskom uredu.
-
Pametniji popušta.
Index.hr
Nemamo izbora, moramo odmah zatvoriti Stockholm", rekla je agenciji Reuters Ceciula Soderberg-Naucler, profesorica medicinske mikrobiologije na institutu Karolinska.
Ona je jedna od 2300 akademika koji su potpisali otvoreno pismo vladi krajem prošlog mjeseca u kojem se traže strože mjere kako bi se zaštitio zdravstveni sustav.
"Moramo uspostaviti nadzor nad stanjem, ne možemo ići prema situaciji u kojoj ćemo dobiti potpuni kaos. Nitko ne iskušava taj pravac pa zašto ga mi u Švedskoj moramo prvi ispitati bez dogovora na temelju informacija?", rekla je.
Švedska je u petak izvijestila da ima 612 novih slučajeva zaraze novim koronavirusom, te ih je sada ukupno 6000. Broj smrtnih slučajeva dostigao je 333, i sada ih se bilježi 25 do 30 dnevno, po švedskoj zdravstvenoj službi
-
Imam biblioteku na lageru 🙃
-
Ne može mi se prigovoriti manjak zalaganja
Kažu brokeri da se etrgovinski dan srijeda vidi danas u knjizi, poslije 12.30 minuta
Tražila sam knjigu , stanje na današnji dan, 03.04
Ovo za kreditnu karticu nisam znala, hvala
-
Još nije stigla. Prvo platiš... pa dok proknjiže uplatu....ej......
Al' stvarno, ako ne bude lijepo, da šutim.... a... što ću ?
-
125 kn i problem solved
Kupila sam knjigu dioničara.
Sve što ne znam o životu piše u knjigama
-
Premarket, futuresi - minus 1,36%
Završite što mislite do podneva, i vikend u cashu
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ne/2171725.aspx
I komercijalni repatrijacijski letovi, da ih iz Bijelog svijeta vrate kući
Hrvatska se vraća kući
Neka u kući i ostanu
-
Išla nacrtati, i molim objavu, ovo nije predviđanje, ovo je grafički prikaz činjeničnog stanja
Godišnji prikaz, dnevni raspon
U padu se formirao falling wedge, target je odrađen nakon breaka i porasta cijene
Oko 6 kn imamo znatan otpor , na razini cijene oko 6 kn bili su veliki volumeni, puno involviranih, puno boli.... otpor i podrška nastaju radi naših emocija
Cup o kojem su pričali se formirao na satnom intervalu na godišnjem ima V formu , a takvi su nepouzdani
Zaključak- ne znamo budući smjer kretanja cijene
Ne znam promijeniti gumu, nisam ni nekakav tehničar... pa molim prave tehničare da se pridruže
-
Futuresi u crvenom.