Ovako to izgleda, dječji uradak
Mjesečni prikaz trgovanja, satni interval
Il' ga vidiš, ili ne vidiš
Cup, handle povlačenje cijene , i target 6,80
Handle će biti sitniš
Nema divergencija, sve školski uredno
Ovako to izgleda, dječji uradak
Mjesečni prikaz trgovanja, satni interval
Il' ga vidiš, ili ne vidiš
Cup, handle povlačenje cijene , i target 6,80
Handle će biti sitniš
Nema divergencija, sve školski uredno
Ovo je topic Opte kladionica !
Želje se računaju, krave lete !
A sad ozbiljno..
π x oko = 9 kn.
Računam dakle na 9 kn.
Nice.
Usual suspects 🙂
Znala sam tko nered radi 🤗
Gasim monitor
Baš na crti otpora galeb istrese 10 tisuća komada. U dionici sam jako jako dugo, i vidjela sam to puno puta, uvijek nekako školski u ključnom trenutku
Obzirom da svatko ima pravo prodavati svoje, ostaje nam dakle to promatrati kao kuriozitet
That's all Fallks.
Kolegice i tako čekate kraj i objavu prodaje, pa neznam zašto Vas more ti grafovi i otpori kada to uopće nema nikakve veze sa cijenom iza objave prodaje.
O why, o why..
First Sin
Vanity
Prvi je grijeh u trgovanju taština.
Rast cijene papira dokaz nam je da nismo pogriješili, da nam je procjena bila ispravna. Pa ljudski veseli 🙃.
Smiješni smo mi ljudi.
Ono je bio pinocchio bar, jedna svjećica..
Flag je u širem vremenskom okviru.......... al' to ide up !!!!!!!!!!!
Gasim monitor
Baš na crti otpora galeb istrese 10 tisuća komada. U dionici sam jako jako dugo, i vidjela sam to puno puta, uvijek nekako školski u ključnom trenutku
Obzirom da svatko ima pravo prodavati svoje, ostaje nam dakle to promatrati kao kuriozitet
That's all Fallks.
Ovih 10 tisuća komada ko' galeb u letu, to me podsjeća na našu priajteljicu rajficu
Baš na liniji otpora, kao školski ???
Nisu već dugo prodavali, al' oni i tako uvijek čekaju trenutak
Ovo je bolje od prijenosa nogometa
Trgovanje Live
Jedan lijepi pinocchio bar, u prijevodu ne ide dolje.... par otpora i fijuuuuuuu
Flag. Bullish flag
U razvoju.
Zgodna je ta TA
Ovako to sada izgleda, mjesečni graf, desetminutni interval
Cijena dionice se odlijepila, lijepe, velike zelene svijeće,
Jedan otpor za savladati, na cca 5,70.... a onda fijuuuuuu.
6 kn je samo prvi target
Obzirom na podatak o svoj onoj kupljenoj opremi koja premašuje sadašnje Optimine potrebe... pa dug koji vuče s nije šupalj, nego je i u vrijednosti kupljenog.... i manja davanj adržavi....... ne čudi me porast cijene
Optimu , naravno 🙂
Ja ovdje vidim jedan nice target, al' morate se potruditi, neće se samo
Bullish Flag.
Čekamo break.
Jesus Christ on a Motorbike 🙃
Vi ste baš pretjerali. A dugovi ???
Lauc za index. hr
Bitno je da mi kao društvo preživimo pandemiju.
--------
"Ideja da ćemo se potpuno zaštititi od virusa je napuštena i to više nitko ne može napraviti. Ono što je sreća je da vidimo da zemlje koje su prije nekoliko tjedana popustile mjere poput Danske ili Austrije nemaju veliki porast zaraze, vjerojatno zato što su se ljudi počeli opreznije ponašati", kazao je.
Stoga je svijet, osim možda Kine, s ideje da se uništi virus više prešao na ideju da idemo živjeti s virusom sa što manje štete, "ali nažalost kao i kod svake druge bolesti neki ljudi će biti teško bolesni i neki možda neće preživjeti bolest, ali bitno je da mi kao društvo preživimo pandemiju".
Za kupnju vani je potrebno otvoriti " skrbnički račun ". Održavanje računa u najmanjem iznosu je 100 kn mjesečno. Plus naknada za pojedinačnu kupnji i prodaju.. tako je kod Erste brokera
Erste brokeri imaju zavidan izbor za kupnju, svega..........ali je potrebno otvaranje skrbničkog računa. A njegovo održavanej je mjesečni trošak, šmrc
Ima li broker koji ima ured u RH, a da drži papire na svom zajedničkom skrbničkom, razvrstane.... pa taj trošak otpada ili je manji ?
To o čemu Neo piše je Best Buy i Goodbye
Može li netko kratko objasniti što se točno događa kada dođe do konačne prodaje s nama manjim dioničarima?
Da li mi samo dobivamo "obavijest" da se tvrtka prodaje po tolko i tolko te moramo/ne moramo prihvatiti ili imamo još neke opcije?Mislim da je dosta bitna informacija, a vjerujem da ima još vlasnika dionica koji nisu u potpunosti upućeni.
Puno vas ovdje ima mladih , novih ulagača
Stigne Ugovor na kućnu adresu, odregstrirate dionice od brokera / telefonskim pozivom Središnjoj depozitarnoj /odete ga ovjeriti kod javnog bilježnika, pošaljete nazad poštom, i za nekoliko dana novac je na računu kojeg ste naznačili. IMHO to je ponuda koja se ne odbija. Obično
Krenulo na DLKV daj što daš
Dugo je i trajalo.
Dokupila Opte
Provalila u čarapicu