Na coinu se moglo lijepo zaraditi u par tjedana.
Mi ovdje svi zgubidanimo
Na coinu se moglo lijepo zaraditi u par tjedana.
Mi ovdje svi zgubidanimo
Burze su se odmetnule od stvarnosti
Već 36 milijuna nezaposlenih u USA, Fed najavljuje da će pumpanje novaca biti bez ograničenja...
Na koncu vrč ide na vodu dok se ne razbije, a novac kada je besplatan postane bezvrijedan.
Istina je da ne znamo.
Ameri lijepo rastu danas, skoro 4%
Eno ih skoro na 25 tisuća bodova, Dow
https://www.marketwatch.com/story/feds-pow…-the-recession-
The chairman of the Federal Reserve on Sunday said the central bank has not exhausted its power to help the economy get through the coronavirus pandemic.
“We’re not out of ammunition by a long shot,” Powell said in a transcript of his interview aired on the CBS news magazine “60 Minutes.”
Što više crtam, sve si više mislim da je ovo čista ezoterija
Meni ovo uopće ne izgleda loše
Pod uvjetom da imaš papir, i možeš na ask
I imaš novaca, i možeš na bid
Ili si ortodoksni , i čekaš isplatu
I još uvijek se nadam da me ne shvaćate ozbiljno, mada ima nešto i u prirodi u tom Fibbo nizu, Golden ratio npr........
Zašto bi plaćao skupo kad ih ima koji će mu prodati jeftinije. Puno jeftinije...
Frankly, ja bih voljela da cijena padne, nije ona čarapica još posve prazna...
Možda hoće, a možda i neće...
Na cijeni od 6 kn market kapitalizacija je koliko, 420 milijuna kuna... manje od 60 milijuna eura. Plus dugovi 500 milijuna... još 70 milijuna... to je 130 milijuna eura..
Tele 2 je otišao za 220 milijuna, al' kažu da se to ne može uspoređivati, da je Tele 2 bio zdrava firma, a da ovo naše ništa ne vrijedi........ al' to se pričalo i na 1,80 kn
Ima li itko kakvu ideju što ljude tjera na ovakve stvari ?
Jel' to ona- Nema zdravih, ima samo nepregledanih, kažu psihijatri ?
Jutros na bidu 30 tisuća komada na 5,82
Hellou ???
https://www.marketwatch.com/story/next-cor…5-15?mod=home-p
Ovo će sve završiti ili bezbolnije nego što se mislilo, ili vrč ide na vodu dok se ne razbije
The next package would follow last month’s $484 billion measure that has been described as a “Phase 3.5” response to the coronavirus crisis. It also comes after the $2.2 trillion CARES Act that passed in late March, a mid-March package costing an estimated $192 billion, and an $8 billion measure that was finalized in early March.
Šta mali, čitav forum je u papiru
MegaParty
Mitkko, ne vidim ja ono tako pesimistično
Možda zato što imam papir
Meni je ono još uvijek handle. Do razine 5,10 ne brinem, ali i ne vadim novac
Mada je razumno izvaditi ga tek nakon povratka na razine desnog ruba cupa, 5,94 i breaka
Onda je cup n' handle .
Ali mi smo svi toliko već puni papira da je tržište plitko.
A bid će se čudesno oporaviti " na vijest", kada je bude.
Za to nam ne trebaju grafovi
Kako vam više nije dosadilo.. čitav dan, ringe-ringe - raja..........
Moramo čekati.
Kladili smo se, čekamo.
Very British
Ljudi se klade i na čudnije stvari
Mislim da se to zove UTAD. To na Dalekovodu, pa pamet u glavu
Trading Economics -
---------Stock futures in the US rebounded to trade higher on Friday, amid optimism about the re-opening of the US economy despite fears of a second wave of infections. Also, traders await several key economic indicators to be released later in the day including retail sales and industrial production for a more clear picture about the damage caused by the coronavirus pandemic. On Thursday, a late rally in Wall Street was fueled by gains in bank and energy shares, with investors shrugging off another dismal round of US unemployment data. The Dow Jones gained 377 points or 1.6% to 23,635. The S&P 500 added 33 points or 1.2% to 2853. The Nasdaq climbed 81 points or 0.9% to 8944.
2008. smo na forumu znali reći, kućna šala--- Tko zadnji ostane, neka ugasi svjetlo
Nema dana ovih dana da ne pomislim da će se i to eto desiti.
Toliko je dobrih prilika vani za trejd.
Ovo kod nas.......... nema se što ni gledati. Tjednima se već samo žafrkavamo
Nije mudro gurnuti sva jaja u jednu košaru, niti sav novac u jedan papir.
Ovdje naravno ništa nije sigurno. Puno je toga -- ali.....
Toga su nadam se svi svjesni.
Pohlepa i strah su pokretači trgovanja na svim burzama svijeta. Uvijek i zauvijek.
Podsjetnik za mlade -- Nikada ne ulažite novac čiji gubitak ne možete namiriti unutar godinu dana. - F. Kelly
Ovdje smo svi već sve rekli, i to previše puta.
Budite ozbiljni.
Vjerujem da smo svi nervozni, puno je novca unutra.
Rizike svi sve znamo, a i to da cijenu ne znamo.
Ovdje uvijek nešto ne znamo. No pain, no gain.
Da bude sedam ebidta , minus dugovi, još uvijek na rok od godine dana ne vidim boljeg ulaganja na ZSE
Al' nama nikada dosta.
Gap.. piše Bulkowsky da razlikuje 11 vrsta gapova... a da nekima treba i tri mjeseca za overlap
Mislim da je Elder pisao da se većina gapova popuni unutar godine dana, a i nama bi se to moglo desiti ako nam se desi odgoda... to i vrapci znaju
A mi se u stvari ovdje samo zabavljamo, čekajući.
P.S. nadam se da me na temi TA nitko ne shvača ozbiljno
Gledala sam i ja isti graf, mislim da sam ga i postala...... ovo je na trogodišnjem mogao biti lijepi školski shs..al' je došla korona i papiri su se bacali
Flag.... istina je... ali je flagpole takav da bode oči
Pa računam da je flag dok ne dokaže suprotno
Morning star su labavo shvaćene tri posljednje weekly svjećice..., ali na gornjem grafu nisu svjećice, nego barovi
Sve skupa, TA nije egzaktna znanost, osim što dobro pokazuje supporte i otpore
Neki autori navode da angled linije možeš baciti niz vodu / Greg Morris/ , samo trend linije, i horizontalne linije imaju smisla... pa to unosi dodatnu smutnju.
Sve skupa, bavimo se......... ezoterija
Maloprije mi piše frend, jedan od rijetkih koji se može svrstati u kategoriju Tape Reader, da ako u tri pokušaja down ne ide down, onda je vjerojatnije d aide up
Whatever.
Il' si vjernik, il' nisi
Morning Star, samo joj fale tall candlesticks
Al ' mi smo mala burza
Gledam godišnji, daily... pennant
Konsolidacija, a što god pogledam izgleda mi za break up, a ne down. Al' ovo je čisti charting, ništa indikatori
Nevažno.
Čista ezoterija.
Ne trejdam opte, trčala sam dva puta za papirom i zamjerilo mi se
Ha, gledam u graf
I u onu mrkvu na dugom štapu zvanu preuzimanje
Al' ima istine u onome kažu, ovo je malo nelikvidno tržište i od jednake je koristi i bacanje graha.
I u onome što moller kaže- Postaviš se na i na bid i na ask
Ne trejdam opte, šmrcko, trčala sam u jednom navratu za papirom i ne bih više
Čekamo.