1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. zlocesti

Posts by zlocesti

• IGH (Institut IGH d.d.)

• zlocesti
    • July 31, 2020 at 4:07 PM

IGH potpisao novi ugovor sa Hrvatskim cestama

https://zse.hr/userdocsimages…WToFhW4fA==.pdf

• OPTE prodaja - kladionica

• zlocesti
    • July 31, 2020 at 1:26 PM

Ko' brod u boci putujem, a neću stići nikuda......

Današnje trgovanje čudno, nepotrebna žurba pri kupnji, porast cijene u desetak minuta na velikom volumenu, tako se to ne radi, ni za ulaz, ni za izlaz

A bilo je profi izvedeno, to nisu ni Pero ni Marko sa svojih laptopa za vrijeme radnog vremena, ili sa plaže

Bilo je brzo kao video igra.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• zlocesti
    • July 31, 2020 at 1:20 PM

P/E Amazona 145

Stvarno nije dosadno

• Birtija

• zlocesti
    • July 31, 2020 at 9:17 AM

Olovka piše srcem 🙃

• Birtija

• zlocesti
    • July 30, 2020 at 4:39 PM

Dolar je manjeg tečaja, klizi

Pad GDP u drugom kvartalu u USA pao 30%, trljam okice i mislim da ne razumijem dobro

Dodatnih milijun i pol zahtjeva za potporu za nezaposlene, uz postojećih 17 milijuna

P/E Amazona 137

Predsjednik Trump traži odgodu izbora

• Što smo danas tržili

• zlocesti
    • July 29, 2020 at 4:02 PM

Nemojte me namazati katranom i perjem...rekla bih da ovo netko izlazi, a ne ulazi

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• zlocesti
    • July 29, 2020 at 1:36 PM

Je.

A da li oni ono koriste državne poticaje ?

Sve je to zgodno, sa poništavanjem....no.... ne bi li ekipa to prodala , pa se pomogla

Jer poticajima troše i moj novac

Ako nisu koristili, moja iskrena isprika

• OPTE prodaja - kladionica

• zlocesti
    • July 29, 2020 at 1:18 PM

Nekada smo to zvali mamac, udica i štap

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• zlocesti
    • July 29, 2020 at 11:38 AM

Bollinger squeeze je kao i sve ostalo tricky posao...

Ovdje stvarno ne znamo gdje će, osim da će negdje, zatišje pred oluju. Maleni volumeni već tjednima

Odokativno, mislim da će prema 5,60... dalje je sve moguće

Files

OT - Optima Telekom d.d. - redovne dionice - 2020-07-29T112200.815.png 113.39 kB – 0 Downloads OT - Optima Telekom d.d. - redovne dionice - 2020-07-29T112616.313.png 61.03 kB – 0 Downloads
  • KABA (Karlovačka Banka)

• zlocesti
    • July 28, 2020 at 12:27 PM

Ništa.

Nemam papir, pa ne mislim o tome osim načelno

Bilo bi lijepo da mali dioničari negdje i dobro prođu. To bi bilo dobro za tržište u cjelini

Jer tko se opeče na vrelo mlijeko, puše i na jogurt

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• zlocesti
    • July 28, 2020 at 12:25 PM

Ako je cijena trenutni konsensus između prodavatelja i kupca o vrijednosti nečeg, onda je indikativna cijena od 115 kn za 100 tisuća protrgovanih komada u jednoj transakciji.

• zlocesti
    • July 28, 2020 at 12:21 PM

Nagledali smo se kojekavih preuzimanja

Sobodna Dalmacija, Vaba mislim ili kako se već zvala, Vlen, Pevec zvan LEI oznaka, Kraš e pa ono je bio cirkus po zakonu...

Možda ovdje bude bolje

U odsustvu objave cijene koju misle ponuditi, a to može biti tromjesečni prosjek, nominala ili dobra volja.... možda je bilo uputno i obustaviti trgovanje

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• zlocesti
    • July 28, 2020 at 9:00 AM

..https://www.bbc.com/news/business-53558608

US Senate Republicans have proposed spending an additional $1tn (£776bn) to address the economic damage caused by the coronavirus pandemic.

Svi smo dakle spašeni, do daljnjega.

• Procjena rezultata tvrtki i rizika ulaganja na tržištu kapitala nakon Corona virusa

• zlocesti
    • July 28, 2020 at 8:48 AM

Preneseno sa Poslovnog, Guverner HNB

Razmjeri pada gospodarske aktivnosti kojima svjedočimo doista nismo zabilježili još od osamostaljivanja. Kontrakcija je bila brza i intenzivna, ali i oporavak je brzo započeo. Većina visokofrekventnih pokazatelja dno je dosegnula u travnju, a manji dio u svibnju, kada su na snazi bile stroge epidemiološke mjere. Procjenjujemo da je godišnji pad BDP-a u tom razdoblju bio nešto veći od desetak posto. Svi visokofrekventni pokazatelji gospodarske aktivnosti – maloprodaja, promet u sustavu fiskalizacije, indeksi poslovnog pouzdanja kao i indeksi pouzdanja potrošača, dolasci i noćenja turista – pokazuju oporavak. Različiti pokazatelji mobilnosti stanovništva su se već praktički vratili na razinu od prije epidemije. Ipak, unatoč oporavku koji vidimo u svim podacima, moguće je da će se u trećem tromjesečju pad BDP-a dodatno produbiti zbog sezonskih obrazaca. Djelatnosti povezane s turizmom tijekom ljetnih mjeseci imaju veći utjecaj na formiranje BDP-a. Kada su te djelatnosti posebno teško pogođene krizom i sporije se oporavljaju od ostatka gospodarstva, još uvijek relativno niska razina turističke aktivnosti u trećem tromjesečju mogla bi nadjačati učinke oporavka koji vidimo u svim djelatnostima nakon što su u drugom tromjesečju dosegnule dno. Stoga bi se na agregatne podatke oporavak mogao odraziti tek krajem godine. Naravno, oporavak će biti spor jer se predkrizna razina ekonomske aktivnosti vjerojatno neće dosegnuti još barem dvije godine, bit će izrazito neujednačen, jer će se djelatnosti ranjive na mjere socijalnog distanciranja oporavljati sporije, te izložen negativnim rizicima povezanima s eventualnim jačanjem tih mjera.

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 27, 2020 at 12:05 PM

Ajte se spametite, hejteri, vakseri i ostali...

Ja stvarno ne želim dobiti covid.

Dobila ga je sestrična moje sestrične, dob 47 godina, eno je nakon dva tjedna bolestii kuha sjedeći uz štednjak. Ne može stajati.

Nošenje maski, održavanje razmaka, pranje ruku , to su male žrtve da nastavimo raditi, zaraditi i živjeti suštinu života. Minimaliziramo rizik obolijevanja.

To je new normal.

Ako je to vužas, razmaženi smo... ne znamo mi srećom što je vužas

• zlocesti
    • July 27, 2020 at 10:21 AM

Za kabu na žalost nisam imala proračunskih sredstava

A bilo je jasno i iz aviona da se cijena " tuče"

Naša posla .

Nadam se da će vam ponuda biti fer, ako ne...Pevec poučak. Sjednite na papire

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• zlocesti
    • July 27, 2020 at 9:40 AM

accountant

Dobro jutro 🙂

Zloćka nije nikada izjavila da zna po kojoj će cijeni ovo otići, niti kada

Na opte kladionici sam stavila bet na 7 do 9 kn.....a prava je istina da ne znamo

Value kažu znaju vrijednost svemu, cijenu ničemu

Tehničari znaju cijenu svemu, vrijednost ničem.

Sreća je negdje između

Nije lijepo nekoga prozivati kada vadi iz čarapice...pa jasno je da ću biti il' sucker ili pobjednik. A da je na burzi lako, bogat bi bio svatko.

A plus je mio, koliki god bio.

Kako je pisao Kostolany - Za uspjeh su potrebni spoznaja, sredstva, strpljenje i sreća. Najčešće nam nešto od toga nedostaje.

I molim admina da ove postove izmjesti

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• zlocesti
    • July 26, 2020 at 6:09 PM

I za opteljupce jedan dječji..

Sa kime god razgovaram kaže da čeka opte isod 5 kn , pa u shopping.

Po ovom grafu pad nije izgledan., doduše nije ni da nije. Sideway

MoneyFlow u oversoldu, MACD zaravnjen, Chaikin kaže da je popustio pritisak na prodaju, pattern descending broadening, a ti obično okreću up

Pa je pitanje koliko će down prije nego li će up

A to je sve u stvari prilično nevažno , ako The End bude sretan kako očekujemo

Pa imamo dvije strategije. Ili ući postepeno, ili potrčati za papirom ako i kada počne rasti

Dobra je stvar ta TA :S, sve može i ne mora.

Al' ili si believer, il' nisi

Files

OT - Optima Telekom d.d. - redovne dionice (99).png 106.7 kB – 0 Downloads
  • CORONA virus

• zlocesti
    • July 26, 2020 at 1:34 PM

Mir !

Nitko nije kriv. Svi su i u pravu i u krivu.

Bolest je visoko prijemčljiva.

Traži se nošenje maski, održavanje fizičke distance i izbjegavanje okupljanja velikog broja ljudi.

Da to poštujemo, mogli bismo živjeti New Normal.

Ali ne poštujemo. Takvi smo mi, ljudi.

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 26, 2020 at 10:52 AM

https://www.bbc.com/news/live/world-53542500

Španjolska naravno nije sretna, a u Europi se otvoreno šuška o drugom valu

Nećemo biti ni mi, nakon Gospe

Maske su za naše pučanstvo nepotreban modni dodatak.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt