Svi koje poznajem, a upoznala sam ovdje priličan broj dragih ljudi, baš svi čekamo pad da dokupimo.
Kad se svi naginju na jednu stranu, brod se i prevrne
Pa izgleda da od tog pada neće biti ništa, ili će biti amortiziran i minoran.
A ?
Svi koje poznajem, a upoznala sam ovdje priličan broj dragih ljudi, baš svi čekamo pad da dokupimo.
Kad se svi naginju na jednu stranu, brod se i prevrne
Pa izgleda da od tog pada neće biti ništa, ili će biti amortiziran i minoran.
A ?
Prvo je bullish penant. Drugo flag. Znacaj isti. Konsolidacija nakin flagpole.
Kuda ce...ne zna se dok ne krene
Iz razloga koje ne razumijem, nemam Dlkv, papir ide up.
Makar do ranijeg vrha cijene
Tako ja to mislim, RTL
--------u tijeku je pressica
"Ovakve rezultate možemo zahvaliti turističkom sektoru. Znamo kako nam izgleda cijela godina, s covidom. Nikome nije lako ovo vrijeme, a posebno teško je za turistički sektor. Donesene su mjere, postupno su otvorene granice, omogućen je dolazak turista. Zato imamo dobre rezultate. Predviđao se pad od 70 posto, ali ipak je drugačije. Imamo 41 posto dolazaka u odnosu na 2019. i 43 posto noćenja od siječnja do kraja kolovoza. Imamo 54 razine prošlogodišnjeg prometa u dolascima i 62 posto noćenja u srpnju i kolovozu ", rekla je ministrica Brnjac.
Osim ministrice Brnjac i direktora Staničića, na press konferenciji sudjeluju i direktor Hrvatske udruge turizma Veljko Ostojić, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Tomislav Fain, predsjednik Udruženja marina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Sean Lisjak, predsjednica Zajednice obiteljskoj turizma pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Martina Nimac Kalcina te član upravnog vijeća Nacionalne udruga obiteljskih i malih hotela Kruno Kapetanović.
Kako nam je, još nam je i dobro.
Piše u izvješću
Negdje izgubili, al' negdje i dobili
-------Trading Economics
Ha ha..
Zar sam se trebala zvati Dobrica, pa da otvorite Hunting season..upucaj me, upucaj me
ć...
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…-godine-1043633
No nervi, ovo i tako sve ide v' rit
Oh.
Kada ??????'
Nikome više ništa ne vjerujem
@ my moon
zašto malicioznoj ?
RTL
Samo zabava
Papir je u fazi akumulacije. Novac ulazi
Ovo bi mogao biti i jedan lijepi veliki scallop, kažu da podsjeća na šeflju, kaciol.. zaimaču za juhu
Trenutno su česti obrasci, bili na Dlkv, Iga, Vlen, evo i Tpng. Možda
Pitanje za starsjedioce ?
Kako ili kada je Auctor došao u posjed Medike ?
Ajme meni...
A sram ih bilo.
Znamo svi i zašto.
Smijete.
Al’skoro da ima skriven jedan još bolji pattern na tnpg. Isto kuhinjski pribor 🤫
Sretan Vam rođendan !!!
Diamond top
Teško se razaznaje, jer je obićno nakrivljen. Ako je.
Podsjeća. U prilog mu ide brzi doimljiv rast cijene prije formiranja
Pattern je reversal, ili continuation prijašnjeg trenda. Kuda će, ne zna se, po običaju
Pišu treba malo paziti onda, oni koji su u kratkim pozicijama
Ne treba Backdraftu palac dolje, izrekao je realnu mogućost.
Tko zna koliko će to dugo još trajati.
Long pozicija je najbolnija od svih pozicija na marketu, izložen si koječemu. Promjeni ciklusa, promjeni trenda, špekulantskim pomacima cijene.
Tko ima strpljenja i novaca, i vjeruje u dobar ishod, moći će možda i dokupiti.
A možda jednog dana, uskoro, osvane objava. Ne znamo.
Muka je to, kada si long i nisi ono baš jako imućan.
Daklem dragi kolega Budfox, , ponoviti gradivo !
Otvoriti sve postove na tehničkoj, malokada sam pogriješila, a kada ne znam.. ne znam...
To da bi burza trebala ići psihijatru to je šala...... a odnosi se na to da burza stvarno ne zna kuda će, niti zašto...
Nadam se da trgujete na temelju svojih procjena, a ne mojih grafova, pa sve za pet !
I kakav je to ton ?
Ajde izguglajte i ovo. Crobex weekly
Ako je ovo, moglo bi biti nedobro .
Nema Mitkka, nema Lulu, nema Nea. Šmrcko
Kažu ako mu prethodi brzi, skoro vertikalni pomak cijene, očekuj da se cijena vrati odakle je i krenula. Ali ni to nije uvijek slučaj. / Bulkowsi /
Ah.. graf i grah...