Čudno je to sve danas
Diverzantu je bilo dobro i po 5,98
Sada mu 10 tisuća u šusu na bidu na 6 par lipa ne valja
Ajde vi na bidu, obzirom da papir ne valja........ spustite se niže, neka da diskont,
Čudno je to sve danas
Diverzantu je bilo dobro i po 5,98
Sada mu 10 tisuća u šusu na bidu na 6 par lipa ne valja
Ajde vi na bidu, obzirom da papir ne valja........ spustite se niže, neka da diskont,
Prodao je Optimu i očekuje se dodatni priljev novaca ![]()
Aurora nije spremna za rast, imate pinocchio bar , nos mu je baš velik. Market je odbio višu cijenu
Trenutnu u rasponu, isplatilo bi ga se sačekati niže
Šmrcko sam se osramotila, i uvijek popušim na istu foru....... ne mogu ni zamisliti koliko market može biti iracionalan, što je ljepša riječ za ludost.
Upućujem ispriku svim svojim frendovima kojima sam kategorično tvrdila da šesticu neće više vidjeti.
But, I don't care.
Odoh se primiti kuhače. ![]()
Istina je da pojma nemamo
I da je isparilo pola milijuna komada papira, iz top 10.. nema tome davno
I teorija zavjere je bila da se sa tog računa namirio dužnik, koji je u sudskom sporu kojeg je dobio, tražio isplatu u papirima Optime ????
Koje sada baca ?????' Negospodski
Al' to sve rekla kazala, ili sam ja sanjala, pa me ne shvaćajte ozbiljno. Da li se netko sjeća nekog spora nedavno ?
Jedina je istina da HT gubi pravo upravljanja.
Ako mu je zgodno da ostane vlasnikom 17% udjela u sutra konkurentskoj tvrtki, onda ćemo svi na karmine naših predviđanja.
Na burzi i tako predmnijevamo sa većom ili manjom vjerojatnošću.
So Let It Be.
--------U trenutku pripreme konsolidiranih financijskih izvještaja pokrenut je postupak prodaje dionica Optime, ali prosudba Uprave je da ne postoji velika vjerojatnost prodaje dionica Optime u sljedećih 12 mjeseci zbog prerane faze procesa."-----------
Postupak je pokrenut prije godinu dana, ako ne i dulje
Tržište je iracionalno, kao i uvijek
Vidjeli smo kako je tržište bacalo van papire na 4,50 kn, na objavu o izboru investicijske banke, što je bottom line bila neutralna vijest, ako i nije najbolje što se papiru moglo dogoditi. Bolje od toga bi bila samo objava o potpisanom Ugovoru
Prije toga bacanje papira na objavu da je natječaj produljen, jer se zamislite, želio javiti i netko tko nije imao iskustva u telekomunikacijama.
Ovdje svi nefrozni.
Ovaj " kupac" koji je izbrojao ovako ili onako 15 milijuna kuna, kupio je to da može za nekoliko mjeseci izvući svojih 15 milijuna ili manje ? Taj se novac izbroji na stol onako impulzivno, na slijepo..
Ajte, najte
ABC.
Nemam pojma ćime se bave
Veliki vremenski okvir, W pattern bottom, smatra se bullish
Tjedni frame polukružni pattern, hoće li biti cup ? Trenutno je u kanalu up između dvije linije trgovinskog kanala
Kratki frame, papir malo zgubidani, u očekivanom rasponu cijene
Što god mi mislili, cup 'n handle i nije osobito profitabilan pattern, ako imamo na umu uđi, zaradi, izađi.
Ovo su vama long pozicije ?
Pogledati ću to do otvaranja
Crosswords ![]()
Meni nije ništa jasno o čemu vi pričate.
Pogledala trgovanje, iracionalno kao i uvijek
Mislim da trenutno imamo prodavača koji je svoje papire dobio u odštetnom zahtjevu... ???
I mislim da ću vas sada svih pozdraviti do trenutka konačnog izlaza... morati ćete se snaći i bez mene ![]()
Žene i mačke može ubiti samo radoznalost.
Al' ovu kombinatoriku teško bi preživjeli i ljudi snažnijih srca od mojeg.
![]()
Je, al' se ne mora dovršiti
Busted
Neki od nas moraju nešto i raditi, šmrcko
Ajde što vas zanima, da se nacrta uz prvu kavu
Altimmune je potegao 15% gore u dva dana, baš po crtkariji.
Ha
Nekome je čaša pola puna, nekome poluprazna
Meni je 8 kn, 10 kn... Haeven
Od sadašnjih 6,50 do 8 kn je puno kuna, za kratki rok i na velikoj količini
Ha, ovaj sam čas upravo to pomislila, čitajući što se piše
Kupac je bjeskast ćovjek, i izbrojao je 15 milijuna kuna da ih može za par mjeseci dobiti nazad
![]()
Verdict.
Kao mačić u veljači, i ja sam se umorila od mijaukanja ![]()
Sve će svima biti dobro.
Mirno spavajte Opteljupci , i oni koji će to tek postati ![]()
Pisao je Kostolany
Kada se na izboru ljepotice bira ljepotica , gledajte žiri. Ne ljepoticu.
Gledajte kupca, ne prodavača
Ja ne znam za vas, meni je ovo danas vrlo lijepa vijest.
Kao prvo, idemo van.
Second, idemo po najmanje 6,70 kn
Yes !
Dodam na to uobičajenih 10%, i eto nas na 7,50 . Heaven On Earth
Meni srce i tako ne bi izdržalo 15 kn, pa mi ni ne trebaju
Obzirom da me Bog od Burze voli, jer ga poštujem, a kada se ogriješim gorko se kajem, nagraditi će me.
8 kn ![]()
Pa i da je, skinuo joj je barem 10% za plaćanje - odmah
Ali zašto bi kupovao mimo konačne ponude ?
Spasilo bi mu proračun tih 2 milijuna komada pored ostatka od 68 milijuna komada ?
Kaj god.
Svrgnem pogled sa vas par sati i svašta vam pada na pamet
![]()