Graf i grah.
Kažu da budući događaji bacaju duge sjene
Ovako je izgledao graf od Sunca, i bio bi čisti Buy da sam ga se sjetila pogledati. Al' nisam.
A/D linija ne laže, a smjer je bio samo Up
Graf i grah.
Kažu da budući događaji bacaju duge sjene
Ovako je izgledao graf od Sunca, i bio bi čisti Buy da sam ga se sjetila pogledati. Al' nisam.
A/D linija ne laže, a smjer je bio samo Up
Velike ambicije za mobilnog teleoperatera.
Kupili ne kupili Optimu, izgledno je da planiraju ući na naše tržište širom ponudom od mobilne telefonije
Stara je burzovna da brže pada , nego raste.
Al' pišu i da je strah eksplozivnija emocija, i da kraće traje nego pohlepa. Ona polako.
Nešto na SPPI nije kako treba, neko dumpa papire. Linija A/D pada, Cijena raste Chaikin neg., dodirnuo je suport na 3 dolara, a nekako izgleda da će još barem par stepenica dolje
Gledam što bih kupila kada se ovo ispuca
-----------Kad je to krenulo, AstraZeneca je djelovalo da će biti prvi gotovi i da će prvi imati cjepiva. Mi smo na preporuku HZJZ-a i Ministarstva zdravstva naručili 2.7 milijuna doza AstraZenece. Procjena je bilo da će se najviše 2.4 htjeti cijepiti, to je bila procjena ljudi koji se time bave. Ako je to tako, onda je naša logika bila okej, ajmo naručiti 2.5 puta doza koliko nas ima pa ćemo sigurno procijepiti sve
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…h-doza-15060987
Ovi nisu nikada čuli za risk menagment i money menagment...... gori su nego ja u optimi ![]()
Jer zamislite, Zeneca nije isporučila cjepivo.
Oh mine, oh mine...................
Hm.
Ovako vam to ide.
HT bi dao bratu A1 i za mali novac.
Zaba hoće veliki novac.
Slijedom toga, ako već ne može pokloniti A1, i HT hoće bezočno velik novac.
Tako si ja mislim, a žene su uvijek u pravu !!!!!!
![]()
Malo nam je problem onaj dug kojeg su natovarili sirotici, al' dobar je dio uložen u opremu , a danas i tako svi posluju na kredit. Dio će se vratiti odmah, dio reprogramirati i bi preuzimanje .
Kad budem velika zaposliti cu se u Podravci i napredovati do ugovora sa pravom kupnje opcijskih dionica.
Sada radim u drzavnoj sluzbi i jedini bonus kojeg mogu dobiti je korona.
A nije pivo ![]()
Neka A1 da ponudu koja je bolja od one od Ug...i problem solved.
Čitajući i ono nenapisano, držim da je u tijeku Rat.
UG je naumio ući na tržište, milom ili silom
Žalosno je da mora upotrijebiti prisilu da prisili nadležne da Zakon usklade sa europskom direktivom.
Da se pita samo HT, pomislila bih da će u samoubilačku misiju.
Svi nekako zaboravljamo na većinskog, na Zabu. njoj pak telekomunikacije trebaju kao piletu sedlo, pa je izvjesnije da će se Optima prodati, nego da neće.
Sve skupa, napetica .
Vrsni se bave drugdje nečim drugim
Ja sam pak povirila, malo je zapeo taj crobex
Malo je izgubio zamah
Al' meni to izgleda bullish... ![]()
Ma dovoljno ste zaradili, i bravo !!!!!!
Ne biti pohlepni do razine boli.
Smrcko.
Osramotila sam se.
Nadnevak danasnji.
Ajde link
-------https://www.ictbusiness.info/kolumne/koment…azinom-ulaganja 24.03.2021
Ono što će biti posebno zanimljivo je što će se dogoditi s Optima Telekomom jer HT-u uskoro prestaje upravljanje, a kompanija je i dalje na prodaju no o tome se još uvijek malo zna. Kako smo već pisali HT mora provesti prodaju no ona se ne mora dogoditi, no HT mora prestati upravljati pa je jasno da Zagrebačkoj banci kao najvećem pojedinačnom dioničaru neće odgovarati da se HT povuče. Stoga je prodaja Optima Telekoma nešto što se zapravo mora dogoditi u 2021. godini.
Zainteresiranih ima i A1 Hrvatska kojem to treba kako bi se dodatno pozicionirao kao drugi na tržištu i pokazao Telemach Hrvatska i United grupi da će morati uložiti mnogo više od najavljenih 230 milijuna eura u fiksnu i mobilnu mrežu. Očekuje se da će Telemach Hrvatska krenuti u kupnju Optima Telekoma da uzme dio optičke mreže koji ovaj telekom kojim HT upravlja ima, ali i da lakše riješi možebitne probleme oko televizije jer bi mogli imati problema zbog vlasništva nad proizvodnjom i distribucijom medijskog odnosno televizijskog sadržaja.
Osim A1 Hrvatska i Telemach Hrvatska ima i drugih zainteresiranih, prema informacijama koje imamo barem jedan fond je zainteresiran iako su mnogo logičniji kupci A1 i Telemach.
Išla viriti vražji coin, Binance
Ne znam kako mi je promakao trokut. Coin će šetati u trokutu, i to je siguran trejd, dok ne okine na jednu stranu
Mislim da su dečki vani po double top mislili na ovaj koji će se vjerojatno formirati, na 61 ooo
Uglavnom, pazite na koju će stranu trokut okrenuti. A proboj bi mogao biti kada probije otpor na 57 tisuća
Sve što mi je na watcjh listi, a uglavnom su farmaceutske tvrtke, sve je u crvenom i tone i nadalje
Vi ste tako zahvalna publika, samo ću se sa vama družiti ![]()
Ajde manje mi plusa, a nek ne bude minusa.
Vidjeti ćemo, Sada baš i mene zanima. Oj zloćo, samo ti coin fali
Ajde prijevod na hrvatski, na način da i domaćice razumiju ![]()
Nemam baš osjećaj za bitcoin, a imam i grijeh snažne predrasude da je sve to velika ludost.
Al' kažu- ako ih ne možeš pobijediti,. pridruži im se
Sve to izgleda jako bullish na bitcoinu
Rast sa fazama konsolidacije, praktično flagpole i flag na tjednom grafu
Trenutno je u fazi konsolidacije, al' meni to nekako vuče na 71 tisuću dolara ????
Vani sam vidjela da spominju mogućnost double top formacije, pa sam i to ucrtala, i nekako mi ne drži vodu
Rekla sam 8 kn sutra ujutro. ![]()
Ako ću morati čekati, e onda očekujem premiju za strpljenje
Frankly, ne znamo.
Sve je moguće, od 7 kn do 12 kn...........
Jednom je naš uvaženi kolega, učen čovjek, rekao da po njegovoj procjeni, a analitičar je strukom, ovo vrijedi 11 kn. A da koliko će kuapc biti spreman platiti, da to ne zna.
Negdje oko 24 eura bi bilo povoljno ući
Ja pak ne znam, da li bih uložila ili sjedila na novcu, novac na hrpu pa u mišju rupu
Razum mi kaže uloži... instinkt viče sjedni