Na prvi pogled odrađen SHS, target odrađen, V shaped oporavak odrađen.. sada bi trebalo pogledati
Posts by zlocesti
-
-
Praktično se ask nikada ne izmakne
Svi mogu kupovati sa market nalogom, pitanje je samo da l broker podržava zadavanje takvih naloga. Agram podržava
Ali to su u načelu nalozi evakuacijskog tipa. Kada brod tone ne pitaš pošto je pojas za spasavanje
Ovdje netko izlazi iz pozicije.
Ne nedostaje interesa ni na bidu
Prekrcati će papir, i poslije business as usual.
Svejedno, razočaranje. Jer sam šmrcko bez novaca
-
Frend mi je dao ideju, kitim se tuđim perjem
On vjerojatno i trejda, ja crtam
i radim za vaše babe zdravljeDobro mi je, tako mi i treba
No, OCGN
Izgleda da ide u V shaped, target visoko, na trominutnom trokut, treba gledati gdje će okrenuti. Ulazak na doljnjem rubu je taman nekako target malog triple topa
Svašta se tu nacrtalo, i V shaped, i bullish pennant, svašta. Možda bude nešto
-
Ja sam vidjela 12 tisuca komada na bidu na 408 kn.
-
Je.
Sinoc su mu javili 😂
-
A ne mogu vas više gledati kako se patite.....

Ovako si ja mislim, kada ujutro prvo ne ugledam dva brata. Dva gremlina, Strah i Pohlepu.
Još uvijek se nije osušila tinta na potpisu.
Cincaju se.
Razumno je dakle bilo osigurati si win/win . Dovoljno novaca za dokup na 3 kn
, i dovoljno papira za prodaju na 10 kn 
I Vuk sit, i ovce na broju, a miran san nema cijene.
-
A crobex zjake prodaje, i ja skupa s njim..

Najveće razočaranje Adris.
U papiru je dividenda od 12 kn, a on klizi li ga klizi,.......poslije dividende eno ga na xxx kn, pa u shopping.
Sapn čeka znak za start, Hpb je pod ključem još mjesec- dva.. tankerska ima zabranu izlaska.. sve skupa, idemo se zabavljati negdje drugdje.
Jel' netko nešto zaradio danas ?

A da, molim ponovno one u Mediki da pokažu malo suosjećanja i spuste na bid par komada

-
HT weekly
Ovdje je netko nekome dobro smjestio. Cijena dionice u posljednjih skoro deset godina nije nikome donijela veselje, osim HT-u ?
U svakom slučaju, da ne znam da je graf od HT-a, reklo bi se da je period akumulacije završen, i da ide upmarket
Idući target 203 kn. Hoćemo li se tamo dugo zadržati, ili lansiranje na idući otpor,
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
Ima jedna stara burzovna, iz 1930.... sa Wall Streeta, a mi smo taman na njihovom modus operandi
Ne vraćaj se poljubiti ruku koja te udarila
-
Dijelim mišljenje hugha
Sada im treba tržište da distribuiraju svoje jeftino kupljene papire
-
Better to Be Safe Than Sorry

Nešto sa tim papirom nije u redu.
Za po dječji vidim trgovanje u rasponu, skoro čitav dan i unatoč velikim volumenima, šiljcima volumena, cijena se nije pomakla nego za par centi. e pa dečki, to se tako ne radi
Netko krca van taj papir, a i na dnevnom grafu bi se reklo da je prošla baka sa kolačima.
Ajde baš ćemo vidjeti
Zloćka chicken, ne bi ona to za long. Za In and Out, treba sjesti za monitor i čekati start
-
Bulls, Bears, Chickens, and Pigs
Trgujemo tako kakvi smo, dok ne naučimo bolje.
Bulls Make Money, Bears Make Money, But Pigs Get Slaughtered
-------Pigs are high-risk investors looking for the one big score in a short period of time. Pigs buy on hot tips and invest in companies without doing their due diligence . They get impatient, greedy, and emotional about their investments, and they are drawn to high-risk securities without putting in the proper time or money to learn about these investment vehicles. Professional traders love the pigs, as it's often from their losses that the bulls and bears reap their profits.
-
Moller, Vi ćete pod ključ zbog delikta, verbalnog

Koje cigarete pušite, da znamo donijeti na ulaz

-
Sve si mislim da bi nam bilo jednostavnije uložiti u fond.
Jer dođe nam na isto
, koliko smo toga natrpaliZaboravila sam prijaviti CASH- R-A.
Svi zazivlju nekakvu korekciju

-
Dvije su mogućnosti
Jedna je da Adris ide u stečaj
A druga je da netko prodaje papire stečene povlaštenom kupnjom, menageri i njihove opcijske kupnje. Ili isplaćen bonus
Whatever.
Hvala mu. Papir ima u sebi 12 kn dividende, pa je kupljen po lijepih 396 kn
-
Whoops
Ajde čitati lektiru unazad
Ništa od navedenom nije bilo u promašaju
Neki se patterni nisu doduše realizirali do kraja, al' to je rizik posla
Ajde ne biti uvredljiv
Kad ja nisam zavidna radi Atlantske

-
A , ako ne ode u stečaj, biti će to dobra kupnja

-