1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. zlocesti

Posts by zlocesti

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• zlocesti
    • July 8, 2021 at 12:02 PM

Za scalp je uvijek dobro vrijeme.

A short je iz Raja izasao.

• zlocesti
    • July 8, 2021 at 11:42 AM

Kad bih ja znala gdje će koji papir, bila bih bogata

Mogu predvidjeti samo kretanje u okviru desetak minuta od trenutne cijene. Scalp znači

Sve ostalo je nagađanje, plus minus. Mogu prepoznati i dno, i vrh, gledajući u retrovizor, naravno :S

No, čini se da je ERJ krenuo u upmarket

Trguje se iznad EMA, a vidimo i Smile.

Buy the Smile, Sell the Frown, jedna je od taktika

Files

smile.png 89.33 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • July 8, 2021 at 6:32 AM

BudFox

To izleda čudno, ali je klasični pattern. Kad netko " njeguje " tečaj.

Veik je pritisak na prodaji, to se jedino sa sigurnošće može reći.

Treba čekati dno. Jer za sada što god da kupiš, možeš izaći samo po nižoj cijeni. Ovo sada je dobro samo za short i scalp

• zlocesti
    • July 7, 2021 at 9:35 PM

Kuda će PANL, ne zna se

Trenutno je smjer down

Mislim oko 4 joj je kušnja

Možda bude zrcalna slika rasta. Ali cijena pada, a A/ D linija uzlazna, pa bi se reklo da papir nije u distribuciji, nego u akumulaciji ????. U svakom slučaju, tuče prodaja, ali i kupnja, kupnja uspije zatvoriti bliže cijeni otvaranja nego najnižoj dnevnoj

Ima li kakva prića iza PANLa ?

Files

panl 07.07.png 49.82 kB – 0 Downloads PANL daily 07.07.png 46.74 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • July 7, 2021 at 6:44 PM

BABA na mjesečnom grafu izgleda ko' žrtva zarazne bolesti

Dugoročni su se i tu lijepo proveli.

Na weekly izgleda da je dno blizu, mada ne vjerujem dok ga ne vidim u retrovizoru

Files

zarazna bolest.png 49.7 kB – 0 Downloads li-la.png 89.27 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • July 7, 2021 at 6:33 PM

Tko sam crta, sam i vumre :S

Opera mi izgleda kao Prošla baba sa kolačima

Izgleda mi kao distribucija

Cijena raste, papir se distribuira, A/D linija crvena strelica

Ne bih ja to , osim za dnevni trejd, pod uvjetom da se kulturno vrati još jednom gore, nakon što se spusti na doljnju liniju raspona

Files

prosla baba sa kolacima.png 100.95 kB – 0 Downloads
  • CKML (Čakovečki mlinovi)

• zlocesti
    • July 7, 2021 at 2:32 PM

U potaji čekamo split , kada će nam dionica biti dostupnija :S

Tek potom će biti, tradicionalno, svatko svoga konja hvali :)

• OPTE prodaja - kladionica

• zlocesti
    • July 7, 2021 at 2:30 PM

https://hr.n1info.com/vijesti/minist…svojen-u-rujnu/

Ministrica se nada ??????????????????????

Dakle, svi se nešto nadamo .

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• zlocesti
    • July 5, 2021 at 9:07 PM

Postoji i doduše mali problem na Atpl, al' nije nepremostiv

Samo morate više kupovati :S

Vidi se jedna mala divergencija na najčešće korištenom indikatoru.

Pa primite se novčanika !

Files

divergencija atpl.png 35.77 kB – 0 Downloads
  • CORONA virus

• zlocesti
    • July 5, 2021 at 8:04 PM

Cijepila sam se posljednjeg dana prošle godine, sa kamiona valjda. Sve je bolje od korone, tako sam si mislila. Osim što je bilo razumno cijepiti se, da mogu raditi.

Niti su mi uzrasle magareće uši, niti riblji rep.

Nuspojave praktično nikakve.

Viđam i mlade ljude teško oboljele od korone, nije to ni rijetkost kako vlada predodžba da je to jedva malo teže od gripe.

Po svijesti i savjesti savjetovala bih cijepljenje svima, koliko nas ima.

Izuzev djece. njih bi onda bilo posve nepotrebno cijepiti.

Toliko izgubljenih radnih dana, toliko naknada, potpora, toliko ljudi sa trajnim posljedicama bolesti a sve izbježivo

• zlocesti
    • July 5, 2021 at 7:56 PM

Atpl izgleda vrlo bullish

Od rasta sa 180 kn ovo je tek druga konsolidacija, išlo je skoro pravocrtno

Weekly graf- Cijena formira penant ili flag, rano je za reći, i mada se teoretski može očekivati povlaćenje do prve fibbo linije, do 390 kn, to izgleda posve nevjerojatno

Na dnevnom bi se grafu reklo da je to , to. Dva uzlazna trokuta u fazi konsolidacije, drugi doduše tek To Be, kretanje cijene vrlo bullish, iznad kratke EMA, jedva da je povremeno dodirne

Target 480 kn :S

Files

Atlantska plovidba d.d. - redovne dionice (14).png 84.81 kB – 0 Downloads very bullish.png 61.48 kB – 0 Downloads
  • OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• zlocesti
    • July 5, 2021 at 6:55 PM

Ja ne kužim ni kope, ni špade, osim da se netko zainatio i onemogućava Ug-u pristup tržištu. Odugovlačenjem.

Tako to barem izgleda, oprosti mi Bože neukoj ako griješim.

Ajde vi to na hrvatski, uzročno posljedično

Kakve veze imaju TV nova i N1, osim što imaju istog vlasnika, i kako se TV Nova može emitirati, a N1 ne može.., i može li Ug emitirati TV Novu preko mobilnog pristupa internetu,

Jer ovdje se u konačnici radi o IPTV ?

• zlocesti
    • July 5, 2021 at 1:18 PM

https://teleskop.hr/hrvatska/https…lture-i-medija/

---------Torbe s novcem i papiri s koruptivnim zahtjevima nosili su se, prema navodima iz istrage u medijima, u ured gradonačelnika Bandića, poslovnih banaka, ali i Ministarstvo kulture i medija. O tome nismo, zbog interesa istrage, čuli ništa. Ali ministrica kulture i medija osjeća pritisak N1 koji joj sliči “na ove torbe koje se nose”.

Ako je istinito, prestrašno je.

Al' je čudno da su baš torbe za Ministarstvo kulture od interesa za istragu, o onima za ostale destinacije se manje više raspravlja.

Izabirem misliti da uvijek pola od onoga što se povlači po medijima ne odgovara istini. Da je cijela istina bilo bi nesnošljivo.

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 4, 2021 at 10:58 PM

Ajmo ne ludovati.

Cijepni punklt.

Dolazi se u unaprijed urečenom terminu, na minutu. Nema naguravanja, nema čekanja, ide ko' podmazano. Na jedan se ulaz ulazi, na drugi izlazi, 1700 ljudi u jednom danu,.Ni dobar dan si nisu bili dovoljno blizu reći.

Problem je naravno bila rezervacija termina, ali to je odrađeno u pozadini

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 4, 2021 at 10:00 PM

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2288147.aspx

---No, kako se gradi povjerenje? Kako nastaje? Za socijalnu vrstu kakva je ljudska jedno od najfundamentalnijih adaptivnih problema jest: kome vjerovati? Kako odabrati kao prijatelja onu osobu koja me neće napustiti u nevolji? U nekim davnim vremenima loša procjena socijalnih partnera i saveznika značila je puno sigurniju smrt nego danas. Za odgovor na taj problem ljudi na raspolaganju imaju mnogobrojne alate, jedan od kojih je procjena dosljednosti osobe - dosljedno ponašanje kroz vrijeme, dosljednost između riječi i djela. Manifestirajući dosljedno ponašanje osoba postaje vjerodostojna. Na engleskom jeziku se kaže trust i trustworthiness, biti dostojan povjerenja. Jedno rađa drugo. Jasno je onda zašto se i povjerenje gradi postupno, tokom dužeg razdoblja – procjena dosljednosti to zahtijeva.

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 4, 2021 at 9:48 PM

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ka/2287092.aspx

Na žalost, i ovako stvari stoje.

Al' građanski neposluh se iskazuje na biralištima, a ne na cijepnim punktovima.

Priznajem da sam za uvođenje obveznog cijepljenja jer epidemija ugrožava našu zajedničku egistenciju. Osim što ćemo biti i kruha gladni.

Izbjegavanjem cijepljenja dovesti ćemo za početak opet djecu u situaciju da im ukrademo djetinjstvo. Djeca se moraju igrati dječjih igara .

Čudo kako nikome nije padalo na pamet odbiti cjepivo protiv variole verae. Velikih boginja :S

17 milijuna ljudi u manje od mjesec dana. I život se nastavio. Nikakav lockdown i rad od kuće, potpore , naknade za bolovanja, izolaciju

• Turističke dionice i perspektive

• zlocesti
    • July 4, 2021 at 8:12 PM

Lediću moj, prvo za sebe.

Korona je banalna gripa, osim kad nije.

Bolest teška, ishod neizvjestan, posljedice i cjeloživotne.

Dakle, prvo za sebe.

• zlocesti
    • July 4, 2021 at 3:29 PM

Ti dam, ti ne dam, gori su od Štrumfete

Za zakon je prije tri mjeseca rečeno da će u proceduru koliko dva- tri tjedna, a sve se čini da će dočekati jesenji saziv Sabora.

Jedno je sigurno, a to je da ništa još nije sigurno. Da je sigurno novac bi se već slijevao u papir.

To IMHO

Imam Opte, i držim da će se na koncu maratona prodati. Pitanje je jedino Kada ? Više Kada, nego Kome.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• zlocesti
    • July 4, 2021 at 3:14 PM

----------

Ad.9. Odluka o podjeli dionica Društva;
    Glavna skupština društva Čakovečki mlinovi d.d. Čakovec, Mlinska 1 (u daljnjem tekstu: Društvo) donijela je dana
    30. kolovoza 2021. godine sljedeću
    ODLUKU O PODJELI DIONICA DRUŠTVA
    Dijele se redovne dionice Društva koje glase na ime, pojedinačnog nominalnog iznosa od 980,00 kn, oznake CKMLR-A, ISIN: HRCKMLRA0008. Jedna redovna dionica Društva koja glasi na, pojedinačnog nominalnog iznosa od 980,00 kn, dijeli se na 98 (devedesetosam) novih redovnih dionica Društva koje glase na ime, itd

Al' kako su mogli jučer donijeti odluku sa nadnevkom 30. kolovoza ??????????????

• zlocesti
    • July 3, 2021 at 7:11 PM

Ako hoćete da cijena raste, morate kupovati ! :S

Uljanik ima školski primjer grafa papira u upmarketu, jedino što mu nedostaje su volumeni

Al' valjda prvo mora graf, pa će i volumen.

Žao mi je što ga nisam kupila na dnu, al' zloćka chicken

Disclaimer- Nemam pojma o brodarima, a pogotovo ne o poslovanju Uljanika

Al' graf je graf. :S

Files

Uljanik 03.07.png 67.3 kB – 0 Downloads
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt