Za scalp je uvijek dobro vrijeme.
A short je iz Raja izasao.
Za scalp je uvijek dobro vrijeme.
A short je iz Raja izasao.
Kad bih ja znala gdje će koji papir, bila bih bogata
Mogu predvidjeti samo kretanje u okviru desetak minuta od trenutne cijene. Scalp znači
Sve ostalo je nagađanje, plus minus. Mogu prepoznati i dno, i vrh, gledajući u retrovizor, naravno ![]()
No, čini se da je ERJ krenuo u upmarket
Trguje se iznad EMA, a vidimo i Smile.
Buy the Smile, Sell the Frown, jedna je od taktika
To izleda čudno, ali je klasični pattern. Kad netko " njeguje " tečaj.
Veik je pritisak na prodaji, to se jedino sa sigurnošće može reći.
Treba čekati dno. Jer za sada što god da kupiš, možeš izaći samo po nižoj cijeni. Ovo sada je dobro samo za short i scalp
Kuda će PANL, ne zna se
Trenutno je smjer down
Mislim oko 4 joj je kušnja
Možda bude zrcalna slika rasta. Ali cijena pada, a A/ D linija uzlazna, pa bi se reklo da papir nije u distribuciji, nego u akumulaciji ????. U svakom slučaju, tuče prodaja, ali i kupnja, kupnja uspije zatvoriti bliže cijeni otvaranja nego najnižoj dnevnoj
Ima li kakva prića iza PANLa ?
BABA na mjesečnom grafu izgleda ko' žrtva zarazne bolesti
Dugoročni su se i tu lijepo proveli.
Na weekly izgleda da je dno blizu, mada ne vjerujem dok ga ne vidim u retrovizoru
Tko sam crta, sam i vumre ![]()
Opera mi izgleda kao Prošla baba sa kolačima
Izgleda mi kao distribucija
Cijena raste, papir se distribuira, A/D linija crvena strelica
Ne bih ja to , osim za dnevni trejd, pod uvjetom da se kulturno vrati još jednom gore, nakon što se spusti na doljnju liniju raspona
U potaji čekamo split , kada će nam dionica biti dostupnija ![]()
Tek potom će biti, tradicionalno, svatko svoga konja hvali ![]()
https://hr.n1info.com/vijesti/minist…svojen-u-rujnu/
Ministrica se nada ??????????????????????
Dakle, svi se nešto nadamo .
Postoji i doduše mali problem na Atpl, al' nije nepremostiv
Samo morate više kupovati ![]()
Vidi se jedna mala divergencija na najčešće korištenom indikatoru.
Pa primite se novčanika !
Cijepila sam se posljednjeg dana prošle godine, sa kamiona valjda. Sve je bolje od korone, tako sam si mislila. Osim što je bilo razumno cijepiti se, da mogu raditi.
Niti su mi uzrasle magareće uši, niti riblji rep.
Nuspojave praktično nikakve.
Viđam i mlade ljude teško oboljele od korone, nije to ni rijetkost kako vlada predodžba da je to jedva malo teže od gripe.
Po svijesti i savjesti savjetovala bih cijepljenje svima, koliko nas ima.
Izuzev djece. njih bi onda bilo posve nepotrebno cijepiti.
Toliko izgubljenih radnih dana, toliko naknada, potpora, toliko ljudi sa trajnim posljedicama bolesti a sve izbježivo
Atpl izgleda vrlo bullish
Od rasta sa 180 kn ovo je tek druga konsolidacija, išlo je skoro pravocrtno
Weekly graf- Cijena formira penant ili flag, rano je za reći, i mada se teoretski može očekivati povlaćenje do prve fibbo linije, do 390 kn, to izgleda posve nevjerojatno
Na dnevnom bi se grafu reklo da je to , to. Dva uzlazna trokuta u fazi konsolidacije, drugi doduše tek To Be, kretanje cijene vrlo bullish, iznad kratke EMA, jedva da je povremeno dodirne
Target 480 kn ![]()
Ja ne kužim ni kope, ni špade, osim da se netko zainatio i onemogućava Ug-u pristup tržištu. Odugovlačenjem.
Tako to barem izgleda, oprosti mi Bože neukoj ako griješim.
Ajde vi to na hrvatski, uzročno posljedično
Kakve veze imaju TV nova i N1, osim što imaju istog vlasnika, i kako se TV Nova može emitirati, a N1 ne može.., i može li Ug emitirati TV Novu preko mobilnog pristupa internetu,
Jer ovdje se u konačnici radi o IPTV ?
https://teleskop.hr/hrvatska/https…lture-i-medija/
---------Torbe s novcem i papiri s koruptivnim zahtjevima nosili su se, prema navodima iz istrage u medijima, u ured gradonačelnika Bandića, poslovnih banaka, ali i Ministarstvo kulture i medija. O tome nismo, zbog interesa istrage, čuli ništa. Ali ministrica kulture i medija osjeća pritisak N1 koji joj sliči “na ove torbe koje se nose”.
Ako je istinito, prestrašno je.
Al' je čudno da su baš torbe za Ministarstvo kulture od interesa za istragu, o onima za ostale destinacije se manje više raspravlja.
Izabirem misliti da uvijek pola od onoga što se povlači po medijima ne odgovara istini. Da je cijela istina bilo bi nesnošljivo.
Ajmo ne ludovati.
Cijepni punklt.
Dolazi se u unaprijed urečenom terminu, na minutu. Nema naguravanja, nema čekanja, ide ko' podmazano. Na jedan se ulaz ulazi, na drugi izlazi, 1700 ljudi u jednom danu,.Ni dobar dan si nisu bili dovoljno blizu reći.
Problem je naravno bila rezervacija termina, ali to je odrađeno u pozadini
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ma/2288147.aspx
---No, kako se gradi povjerenje? Kako nastaje? Za socijalnu vrstu kakva je ljudska jedno od najfundamentalnijih adaptivnih problema jest: kome vjerovati? Kako odabrati kao prijatelja onu osobu koja me neće napustiti u nevolji? U nekim davnim vremenima loša procjena socijalnih partnera i saveznika značila je puno sigurniju smrt nego danas. Za odgovor na taj problem ljudi na raspolaganju imaju mnogobrojne alate, jedan od kojih je procjena dosljednosti osobe - dosljedno ponašanje kroz vrijeme, dosljednost između riječi i djela. Manifestirajući dosljedno ponašanje osoba postaje vjerodostojna. Na engleskom jeziku se kaže trust i trustworthiness, biti dostojan povjerenja. Jedno rađa drugo. Jasno je onda zašto se i povjerenje gradi postupno, tokom dužeg razdoblja – procjena dosljednosti to zahtijeva.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ka/2287092.aspx
Na žalost, i ovako stvari stoje.
Al' građanski neposluh se iskazuje na biralištima, a ne na cijepnim punktovima.
Priznajem da sam za uvođenje obveznog cijepljenja jer epidemija ugrožava našu zajedničku egistenciju. Osim što ćemo biti i kruha gladni.
Izbjegavanjem cijepljenja dovesti ćemo za početak opet djecu u situaciju da im ukrademo djetinjstvo. Djeca se moraju igrati dječjih igara .
Čudo kako nikome nije padalo na pamet odbiti cjepivo protiv variole verae. Velikih boginja ![]()
17 milijuna ljudi u manje od mjesec dana. I život se nastavio. Nikakav lockdown i rad od kuće, potpore , naknade za bolovanja, izolaciju
Lediću moj, prvo za sebe.
Korona je banalna gripa, osim kad nije.
Bolest teška, ishod neizvjestan, posljedice i cjeloživotne.
Dakle, prvo za sebe.
Ti dam, ti ne dam, gori su od Štrumfete
Za zakon je prije tri mjeseca rečeno da će u proceduru koliko dva- tri tjedna, a sve se čini da će dočekati jesenji saziv Sabora.
Jedno je sigurno, a to je da ništa još nije sigurno. Da je sigurno novac bi se već slijevao u papir.
To IMHO
Imam Opte, i držim da će se na koncu maratona prodati. Pitanje je jedino Kada ? Više Kada, nego Kome.
----------
Ad.9. Odluka o podjeli dionica Društva;
Glavna skupština društva Čakovečki mlinovi d.d. Čakovec, Mlinska 1 (u daljnjem tekstu: Društvo) donijela je dana
30. kolovoza 2021. godine sljedeću
ODLUKU O PODJELI DIONICA DRUŠTVA
Dijele se redovne dionice Društva koje glase na ime, pojedinačnog nominalnog iznosa od 980,00 kn, oznake CKMLR-A, ISIN: HRCKMLRA0008. Jedna redovna dionica Društva koja glasi na, pojedinačnog nominalnog iznosa od 980,00 kn, dijeli se na 98 (devedesetosam) novih redovnih dionica Društva koje glase na ime, itd
Al' kako su mogli jučer donijeti odluku sa nadnevkom 30. kolovoza ??????????????
Ako hoćete da cijena raste, morate kupovati ! ![]()
Uljanik ima školski primjer grafa papira u upmarketu, jedino što mu nedostaje su volumeni
Al' valjda prvo mora graf, pa će i volumen.
Žao mi je što ga nisam kupila na dnu, al' zloćka chicken
Disclaimer- Nemam pojma o brodarima, a pogotovo ne o poslovanju Uljanika
Al' graf je graf. ![]()