1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. zlocesti

Posts by zlocesti

• Što smo danas tržili

• zlocesti
    • July 15, 2021 at 3:37 PM

Protivno zdravom razumu jer sam je platila koliko su oni sa aska tražili.

Razumno je čekati na bidu i moliti se da nekome zatreba za ljetovanje

Al' na bidu samo atletičari, uvijek me netko preskoči u skoku sa motkom.

Prilično je teško kupiti to čudo od dionice.

Možda to ima veze sa dividendnim prinosom, ili sa malim free floatom.

• Što smo danas tržili

• zlocesti
    • July 15, 2021 at 2:45 PM

Protivno zdravom razumu kupila Mediku.

To bi bilo to. Preostaje samo da se bogatim 🙂

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 15, 2021 at 10:02 AM

Gledajte, to vam je " nova" bolest.

Prava je istina da ne znamo. Predmnijevamo, i mijenjaju se stavovi u hodu. Protokom vremena i stjevcanjem iskustva

Pristrana ? Naravno da jesam. Prva sam tri vala platila osobno. Svojom kožom. Naravno da sam pristrana

Iz prve ruke, ovi koji su sada obolili prvo kažu- Sva je sreća da sam se cijepio.

I protiv gripe se cijepimo, pa ako obolimo isto nije fatalna, znamo da je imamo al' čaja i aspirina i u neko doba na noge lagane

Kod korone i sezone se radi o tome da ćemo vjerojatno završiti u crvenoj zoni.

A u stvari I don't care. Pomirila sa se sa svime.

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 15, 2021 at 9:16 AM

Sa jedne strane UK hrli novim rekordima, ali i u avione. Čitam da je desetak letova u pripremi , destinacija Hrvatska

Nesebično.

Cjepivo je djelotvorno, štiti od teških oblika bolesti. Ostalo je za cijepjenog na razini šmrkavice.

Oni necijepljeni koji obole, zamisli....... ti nas brinu. Oni napune bolnice.

Bog nam pomogao, sami si nećemo. Život se ne može zaustaviti, od nečeg se mora i jesti... al' ovo je lavina koja se samo što nije zakotrljala

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• zlocesti
    • July 14, 2021 at 9:50 PM

Brat GOGL danas 3,41% u zeleno.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• zlocesti
    • July 14, 2021 at 2:24 PM

Važnije je tko sjedi u žiriju, nego kakva je Ljepotica.

Piše Kostolany, nisam ja :S

Svaka je dionica koja je nečija darling prosperitetnija od svojih vršnjakinja, samo je i to mač sa dvije oštrice

Voljela bih dobru turističku sezonu i zarad prosperiteta cijele zemlje. Al' nisam sklona vjerovati da ćemo odraditi punu sezonu.

Stvarno nisam.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• zlocesti
    • July 14, 2021 at 2:17 PM

Plus pet !

Al' kakve to veze ima sa overbought papirom ? :S

• OPTE prodaja - kladionica

• zlocesti
    • July 14, 2021 at 2:16 PM

Ajmo svi iz ovoga izvući pouku, svaka se škola plaća. I plesna.

Iskustvo je kažu nešto što steknemo kada prođe prilika da nam je trebalo, al na burzi postoji samo nekoliko varijacija na istu temu. Za očekivati je da ćemo ponovno doći u ovakvu ili sličnu priliku.

Kako su prošli drugdje--- Ledo, Jamnica, Badel, Vaba, Kaba, Slobodna Dalmacija, Dalekovod, Vijadukt, Kaštelanski staklenici... ovo je ispalo podnošljivo.

Ajmo gledati naprijed.

• zlocesti
    • July 14, 2021 at 2:09 PM

Neka se nitko ne ljuti na mene, kupila sam Atlantsku iz zafrkancije.

Razumijem da unutra imate veliki novac, i da se ne zafrkavate.

Za očekivati je da će vozarine u svijetu, ako neće rasti, još jedno vrijeme ostati ovakve. A za poslije ne znamo.

Što će biti sa Atlantskom, to znam

Doći će u područje overboughta na papiru, to je ona tradicionalna- ako svi imamo papire, tko će za mene stati na bid ?

Prije ili poslije svaki papir dođe u fazu distribucije, pa će doći i Atlantska.

Sva je mudrost znati to prepoznati. Al' kažu da to nije lako. A najlakše se vidi u retrovizoru.

• zlocesti
    • July 14, 2021 at 1:50 PM

Molim Flighta da ništa ne procjenjuje.

Znamo kako je to drugdje završilo :S

I lijepo molim da se ne koristi riječ Benchmark. Isto znamo kako je završilo

Sva su ostala sredstva u Ratu i Ljubavi dozvoljena :)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 10:23 PM

Sve je ovo vrhunaravna sramota i odraz je funkcioniranja društva u cjelini.

Nemam Dalekovod. Nisam ga nikada imala, ni kada je novac tekao u potocima.

Al' danas Dalekovod, sutra netko drugi.

Nije pitanje da li ćemo , nego samo kada ćemo

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 10:17 PM

Puj, pike, ne važi

Ajde nemojte pisati da smo dobro prošli, i da budemo sretni sa tromjesečnim prosjekom

Nemojte da idem kopati stare postove, i da nađem analize i metaanalize koliko to u stvari vrijedi, i koliko smo gjupi kada to ne razaznajemo.

Da mi je kuna svaki put kada sam čula da sam gjupa ne bi mi trebao novac iz Opte, imala bih ga. Imena luda nalaze se svuda, da nikoga ne imenujemo.

A vrijedi onoliko za koliko se uspjelo prodati. Zašto se nije uspjelo za više, odgovor na to pitanje trenutno ne znamo.

Imam SF teoriju da će u neko doba i HT iz regije, i da je zbog toga pustio trećeg igrača na tržište. Mogli su komotno otjerati Opte u stečaj, nitko ne ubija kravu radi sto litara mlijeka.

A kada su papiri potekli ko' Niagara, i tada je bilo vremena za izaći, samo eto.. uspjeli smo tijekom vremena slijepo povjerovati da će se to prodati za više. Teško žabu u vodu natjerati.

Sve što se izgovori dovoljan broj puta postaje Istina :S

Da nije bilo otpuštanja dionica, rekla bih da je Igra bila poštena koliko može biti, al' ono baca dugu sjenu

I na kraju, nemamo pojma po koliko ćemo izaći, i kakva će biti ponuda. Opet pretpostavljamo. Objava Zabe i HT je pisana u kondicionalu- koliko bi dobili mali dioničari, a ne-- koliko će dobiti

Opet pretpostavljamo.

Sve skupa, većina je zaradila. Oni koji nisu nešto su naučili. Igra je kažu stara, samo su igrači uvijek novi.

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 6:28 PM

Tko nas je prevario, tko nije...

Veliki su se dogovorili za nešto drugo. Teritorijalna prava, buduće transakcije, tko će ga znati

Mi smo prošli srednja žalost.

Prošli su drugdje i lošije. Ali i bolje.

Posljednje korektno preuzimanje bilo je Atlas nekretnine, HUPZ,

Ajme. koliko smo ih već ispratili

Gorak okus u ustima ostavlja ono otpuštanje po povlaštenoj cijeni, dobro nam je trial vikao da je netko nekome vratio stari dug i ljubav.

Pa smo ga htjeli živog pojesti.

Uglavnom, većina nas je ispala sucker, gledali u cijenu od 8 kn i nismo htjeli prodati, čekatli smo valjda 10 kn.

Uključiv i neke velike i pametne dioničare, analitičare........ :S

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 3:30 PM

HRVATSKI premijer Andrej Plenković danas je rekao da se vodi rasprava o mogućem uvođenju obaveznog cijepljenja za tri sektora - zdravstvo, socijalnu skrb i školstvo.

Dobro mi je, tako mi i treba :S

Al' stvarno, mi ko' vaši taoci

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 3:04 PM

----------Detalji o utjecaju na tržište, kao i na problem N1 televizije koja od ožujka više nije u ponudi A1, bit će jasniji kad se izmjene zakona nađu u drugom saborskom čitanju, a kada bi to moglo biti, u Ministarstvu kažu da ne znaju. :huh:

Oh, oni ne znaju

I tako ne znaju već par mjeseci, ako ne i dulje

Mišljenja sam da se cijena nije rušila.

Cijena je pala zbog pritiska na prodaji, a zašto se stvorio toliki pritisak na prodaji, e to je pitanje :S

• Što smo danas tržili

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 12:05 PM

Svaka se cura mora negdje moći zabavljati.

Bolje Atlantsku nego sedmi par cipela, a nije mi trebao ni treći :S

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 11:38 AM

Ma hajte, najte

Statistika nije kraljica, već služavka

• Što smo danas tržili

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 10:45 AM

+ Atlantsku.

Na 405 kn

Malo sam je pretplatila, al' whoops

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 10:43 AM

Nakon bitke svi smo pametni, ako ne i generali.

Po navodima kolega u čiju učenost ne treba sumnjati, Optima je vrijedila više

I po procjeni revizora prije spajanja H1,

7,31 kn. Po toj su procijeni zamijenjene dionice H1 za Optimu. Ispada da je Optima pretplatila H1, ili ga je HT pretplatio, iz Optiminog novčanika

Da bi poslije, ko' mačka za miša nekako izgubila interes. I da zadrži duopol, i da to bolje utrži.

• CORONA virus

• zlocesti
    • July 13, 2021 at 9:33 AM

Ma tu ne treba ni coprati, ide samo.

Sve su zemlje meditarenskog prstena u problemima

Što god sam dakle mislilila kupiti ovih dana, naći će se pod lupom problema koji će i nas sustići

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet…mjena%2bprometa

---------Cijepljenje protiv covida-19 postaje obvezno za sve francuske zdravstvene radnike i osoblje koje dolazi u kontakt s najranjivijim pacijentima, najavio je u ponedjeljak predsjednik Emmanuel Macron u televizijskom obraćanju naciji

1. Privacy Policy
  2. Kontakt