Koliko podravka ima marketcap?
Nije li ovo malo preveliki zalogaj za Pivce?
Ako je Ledo prodan za 630 milijuna eura, nakon što ga je spašavao čitav svijet
, koliko Podravka vrijedi ?
Vjerojatno isto toliko
Al' kod nas je sve moguće.
Koliko podravka ima marketcap?
Nije li ovo malo preveliki zalogaj za Pivce?
Ako je Ledo prodan za 630 milijuna eura, nakon što ga je spašavao čitav svijet
, koliko Podravka vrijedi ?
Vjerojatno isto toliko
Al' kod nas je sve moguće.
Kad pada, SVE pada.
I to bude dobra prilika za kupiti lijepe velike papire tvrtki sa stabilnim dugogodišnjim poslovanjem
A ne znam, ja vidim Flag
Treba čekati na koju će stranu.
Meni ovo sve izgleda tako Deja vu ![]()
Zna li netko gdje se može pogledati promet na ZSE krajem 2016 i početkom 2017 ?
Redizajnirali su stranice, pas vodič treba
---------The equity share of assets is a 70-year high, according to Bank of America, and a potentially worrying trend if the market’s fortunes shift.
Money goes where money grows,” said Mitchell Goldberg, president of ClientFirst Strategy. “As the stocks value keep going up, they’re continuing to put money there. They’re going to keep putting money into it until there’s a better place to put it.-------------
Kakve su bile vozarine krajem 2017. naspram današnjih ?
Onda je peak cijene bio skoro 700 kn
Šmrcko.
Propustila Pevec
Propustila Sunce koncern
Ingru i Dalekovod
Podravku na 300 kn
Pošteno rečeno i Saponiju, uzela mrvice
Sve brodare. ![]()
A ipak sam hefty zaradila. Da sam bila pametna kako nisam.......... ne bih više nikada niti jedan dan morala raditi. ![]()
Para i pameti nikada dosta
A ne znam.
Sa sigurnošću mogu tvrditi jedino za broj od 720 ljudi, za koje sam imala neposredan uvid u slijed događaja
Iz prve ruke, na cca 720 cijepljenih jedan više ili manje, niti jedna nuspojava izuzev kratkotrajno povišene temperature dan iza cijepljenja, kod cca 4-5% cijepljenih
Uzmite si tu koronu doma ![]()
Nije sva sreća ovog svijeta u demokraciji, koja to je i nije
Moglo se proglasiti vanredno stanje, kako to i je.
I ugrožena opstojnost, kako to i je.
Uvesti obaveznu mjeru cijepljenja za sve starije od 18 godina, i sve bi ovo o čemu dnevno raspredamo bilo aorist. Nastavili bi raditi, zarađivati, živjeti, bez paralize brojnih sektora i života " na čekanju"
Bili bi turistička destinacija br.1 u cijelom svijetu ![]()
Cijepili smo se i protiv variole , 22 milijuna stanovnika. Epidemija je zaustavljena prije nego li se razbuktala i svi smo preživjeli
Al' obzirom da imate sreću da nemam vlast, idemo dalje, iduća dva tjedna su ključna ![]()
Mene ovo podsjeća na trgovanje Plivom.
Ima li netko od starijih da se sjeća ?
IMHO, čisto ničim utemeljeno nagađanje... vode se pregovori, okvirna se cijena preuzimanja zna, i to je to
Prilika nekima za zaradu. Uvijek se nešto načuje, dočuje, neki spis ostane zaboravljen na stolu i kaj god
Show Me the Money, reklo bi se da su okvirne ponude već na nekom stolu, a da je progovorila , kao i uvijek, čistačica ![]()
No, nagovorili ste me.
Vrag stanuje na forumu dakle.
Pa ću vas pozdraviti za neko vrijeme ![]()
Jer čvrsto odlučila živjeti u celibatu, dok shit ne lupi u ventilator. A nagovorili me ![]()
Atlantska plovi na izvanrednim vozarinama, a potopiti je mogu samo olujni vjetrovi sa vanjskih tržišta.
Dok su sve oči uprte u kokošinjac, kupila sam Atlantsku
Joooooj, kako je mene lako nagovoriti ![]()
Pa mi stvarno oprali kosicu
SHS, target onog ranijeg satnog grafa u mačju dlaku
Vuku me za rep na ostatku foruma pa ću u par riječi napisati zašto sam antiprotivna.
Ako su i trgovanje i ulaganje cjeloživotni posao, mali ulagač mora paziti na novac. To mu je sredstvo rada ![]()
Neki više vole makar i izgubiti novac nego propustiti zaradu, meni je pak draže propustiti nego izgubiti
Zaraditi ću već negdje, al' kad napravim minus moram hefty zaraditi da prvo pokrijem minus
Ne sviđaju mi se prilike na tržištu. Ogromna valuacija marketa, 227% GDP
Schiller P/E vrtoglav. Sjajno stanje u privredi koje pak FED misli da još uvijek mora poticati, jer je slabačko ?
Neizvjesnost oko raspleta Evergrande, strani će ulagači ostati bez novaca, čini se izvjesnim ?
Ogroman unutrašnji dug Amerike, trilijuni teku kao Nijagara. Najavljeno smanjenje otkupa obveznica.
Inflacija koja će, sad im se pak čini, trajati dulje od očekivanog. Izgledno povišenje kamatnih stopa kojem se opiru , jer to na koncu otjera privredu u recesiju.
Sve skupa, zloćo u celibatu. U stvari sam suviše siromašna za dozvoliti si dočekati pad burze u papiru. Novac se kažu ne zarađuje prinosom u bullu, nego iznosom kojeg možeš investirati u papire u bearu.
Konkretno za Atpl, imala.. prodala u rastu
Vrtirepka ![]()
Ovo je sve još uvijek down.
Satni graf
Nije li ovo jedan mali SHS ?
Pranje kosice ?
Vas se pak sjećam na Dalekovodu, na peaku cijene od 8 kn ![]()
Nisam jalna. Stvarno nisam nikada jalna, koliko god to rijetka osobina bila
Sve će biti u redu sa Atpl, u upmarketu je, i na žalost nemam papir, dok ste se vi bogatili ja bila zauzeta drugim stvarima.... i vidim taj vražji atpl poprilično od ove cijene...
Al' stvarno ste svi osjetljivi u mačju dlaku, vi na atpl
![]()
A mi ispisali 222. stranicu na topicu