1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. zlocesti

Posts by zlocesti

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 19, 2021 at 9:45 AM

Iz današnje štampe.

Sve skupa, oprosti im Bože, ne znaju što rade.

- Učinkovitost cjepiva u pogledu infektivnosti opadala je s vremenom nakon cijepljenja drugom dozom, što se tiče delta soja dosegnulo je slične razine u odnosu na necijepljene 12 tjedana nakon druge doze AstraZenece i značajno je oslabilo za cjepivo Pfizer-BioNTech. Zaštita od zaraza prilikom kontakata također je opala u tri mjeseca nakon druge doze, navodi se u studiji.Saznanja o smanjenoj učinkovitosti cjepiva nakon 12 tjedana istaknuta su u istraživanju koje je vodio Odsjek za medicinu Nuffield pri Sveučilištu Oxford, koje je sudjelovalo u razvoju cjepiva.https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…2-doze-15122227

Ova studija došla je do sličnih rezultata kao i istraživanje objavljeno u Lancetu prošloga mjeseca koje je pokazalo da je učinak cjepiva na smanjenje prijenosa minimalan u kontekstu cirkulacije delta varijante.

Mi pak znamo bolje- https://www.index.hr/vijesti/clanak…............ali i --Nije isključeno da se testiraju i cijepljeni, kaže šefica Štampara

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 18, 2021 at 11:10 AM

Danas preko 7 tisuća oboljelih, i tisuće ljudi u koloni sjećanja u Vukovaru.

Što je neznatan broj u odnosu na utakmicu sa 30 tisuća ljudi na utakmici, bez koje se moglo

Sa druge strane testiramo necijepljene ljude bez simptoma, i ne zna čovjek što bi o "mjerama", i presedanima mislio...

No, kakve su nam mjere još nam je i dobro.

IMHO, labavo ćemo dokle god su bolnički kapaciteti dovoljni za broj oboljelih kojima je potrebno bolničko liječenje. Do onda ćemo koketirati.

Onda više nećemo. U međuvremenu nas je prerano napustilo 10 tisuća naših susjeda i članova obitelji. Omanji grad.

Tužno je to sve skupa. Da mi je netko pred dvije godine rekao da će maska postati Must Have, da navečer neću sjediti sa frendovima negdje uz dobar jazz i Campari nego uz monitor i candles, ne da mu ne bih vjerovala, rekla bih da je Lud.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• zlocesti
    • November 18, 2021 at 10:53 AM

I jedno i drugo. :S

Da se papir može akumulirati mora biti dostupan, netko ga dakle mora prodati, otpustititi

A za uspješan uptrend akumulacija i mora trajati dugo.

Mora ga nešto upogoniti, a to nešto je količina papira u malo čvršćim rukama :S

• zlocesti
    • November 18, 2021 at 10:09 AM

A što da vam kažem, meni je ovo klasična akumulacija

Preslikano iz udžbenika

HODL.

Pogriješiti znam i sama :S

Files

TANKERSKA NEXT GENERATION d.d. - redovne dionice.png 93.12 kB – 0 Downloads
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• zlocesti
    • November 17, 2021 at 8:52 PM

Ti dam, ti ne dam......, swing trade ili day trade

Day trade je video igra.

As first, ni na trenutak ne smijemo pomisliti da na stolu imamo novac. Kamenčiće imamo, sa njima se igramo

Moramo imati Stock in Play, veliki volumen i volatilnost, i igramo ili na rast ili na reversal. I najspretniji uhvate samo cca 20 % dnevnog pomaka u najboljem slučaju.

Bez stop naloga ni u toalet.

Moramo biti iznimno brzi, u računjanju. Omjera rizika i zarade, i udaljenosti stopa.

I jako jako spretni u rukovanju platformom, ovdje je brzina iznimna vrlina. Radi se često o sekundama. Kada je gruba igra

Swing je pak priča za sebe, i isto se neće sam. Prednost mu je sporost, mana dulja izloženost marketu.

• zlocesti
    • November 17, 2021 at 8:28 PM

Genijalne ideje i traljave izvedbe

Imala sam ideju SHS na minutnom na LCID-u, i bio je .. samo preko trnja do zvijezda

Dosegnuo je na koncu moj target, al' me izbacio na stopu, na onom duuuuuugom nosu

Short dakle ne svima, samo njima

Ne možeš protiv mašine

Da ne bi mislili da je short lako

Files

LCID_2021-11-17_20-24-11.png 80.28 kB – 0 Downloads
  • Što smo danas tržili

• zlocesti
    • November 17, 2021 at 12:22 PM

Podravku.

Defanzivno.

Jučer toalet papir, danas Podravku, tankere imam, još petrolejku i dobiti ću poziv od ravnozemljaša :S

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• zlocesti
    • November 17, 2021 at 12:10 PM

Izgleda da će biti ubrzo

HT vodi prilično agresivnu kampanju privlačenja korisnika mobilne telefonije iz mreža drugih operatera

Mene su nagovorili, prijenos iz Telemacha u HT

Korisnik sam Tele2 mreže još od Gregora i bila sam zadovoljna.... dok se nisu dosjetili povisiti iznos mjesečnog računa.

Plus što su mi se zamjerili na Optimi :S

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• zlocesti
    • November 17, 2021 at 9:50 AM

Ovo je ružno za gledati.

A sentiment se prelio na ostatak burze.

Što vas je spopalo osim pada BDI ?

Pa još uvijek plove sa zaradom.

Na 180 kn se tržilo uz minus u poslovanju, popriličan

• zlocesti
    • November 17, 2021 at 8:51 AM

Tri života imate svi vi kada to sve stignete pratiti,

Pogledala sam ponovno ZIM, po definiciji uptrenda papir još nije u padu, nego u povlačenju. Dip

Dok cijena ne padna ispod prethodnog HL

Al' mi se ne sviđa ta nesposobnost cijene da premaši prethodni vrh

Files

ZIM_2021-11-17_08-47-04.png 78.88 kB – 0 Downloads
  • CORONA virus

• zlocesti
    • November 16, 2021 at 6:37 PM

Što smo danas tržili ?

Ja toalet papir.

Pa mi smo pred građanskim ratom. ;(

Nečuveno je dokle su nas doveli, da krene čovjek na čovjeka.

Obzirom na broj cijepljenih koji obolijevaju, i šire boelst, a njih nitko ne testira dok ne razviju simptome, covid potvrde i testiranje necijepljenih se doimlju kao represija. Zagorčavati ću ti život dok se ne cijepiš.

A iz prve ruke mogu reći da je istina da cijepljeni obolijevaju, u velikom broju

Ali obole blago. Nikom nije trebalo bolničko liječenje.

Iz tog se razloga držim razumnim cijepiti.

I ne, neću se cijepiti četvrti put.

Tri put je i više nego dovoljno :S

Toalet papir, dakle

• zlocesti
    • November 16, 2021 at 6:27 PM

Scorpio pak ima snažnu potporu na ovim razinama, pod uvjetom da je graf ažuriran, i da sam ga naučila koristiti . Ha ? :/

Files

STNG_2021-11-16_18-24-36.png 133.1 kB – 0 Downloads

• zlocesti
    • November 16, 2021 at 6:03 PM

Malo je još rano

Možda pričekati do 47 dolara, pa onda vidjeti hoće li se odbiti ili dovršiti SHS

I to je moguće

Prekinut je uptrend, ovaj leg je podbacio

Files

ZIM_2021-11-16_18-01-56.png 79.07 kB – 0 Downloads ZIM_2021-11-16_18-14-44.png 60.16 kB – 0 Downloads
  • PVCM (Pevex)

• zlocesti
    • November 16, 2021 at 3:27 PM

Očekivano uvrštenje na Burzu ?

• AGROKOR

• zlocesti
    • November 16, 2021 at 2:43 PM
    DORH povukao optužnicu protiv Ivice Todorića u aferi Agrokor! Ima li ovo veze s današnjim uhićenjima? - Novi list
    Državno odvjetništvo izvijestilo je da je radi boljeg razjašnjenja stvari povuklo u utorak optužnicu u slučaju Agorkor kojom se tereti bivšeg vlasnika Agrokora
    www.novilist.hr

A je to ???????????

• zlocesti
    • November 15, 2021 at 7:01 PM

Još bi se graf i pogledao da nije " kolačića"

Maknula sam ih barem 200... a onda mi naravno nisu dopustili - spremi i zađi

Kao vi sa time izlazite na kraj ?

Danas vani crveno, a na Scorpiu se netko dobro stresao.

Nikome više nije za vjerovati.

Nigdje bez stop naloga

• zlocesti
    • November 15, 2021 at 12:35 PM

Pot stocks

Objavljen je članak na Motley, mislim nešto o mogućoj zabrani trgovanja

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 15, 2021 at 10:34 AM

---------U riječkoj bolnici crni rekord – deset preminulih od bolesti COVID-19 u 24 sata što je najviše od početka pandemije. Osim toga, jedna je preminula osoba imala tek 22, a druga 37 godina.

Na razini statistike reklo bi se iznimke.

Na ljudskoj razini tragedija. Nečiji sin, nečiji brat, nisu pravo ni počeli živjeti.

Ostaje nam još suočiti se sa računom za okupljanje 30 tisuća ljudi u Splitu koji su se grlili, ljubili, pjevali i pritom proizvodili velebnu količinu aerosola. Uz prešutni blagoslov nadležnih koji eto traže testiranje ljudi koji idu na posao ili u poštanski ured. .

Nem'reš vjerovati da gledaš vlastitim očima

Kako bi nakon ovoga običan čovjek trebao misliti da je potrebno nositi masku i kada ide kupiti kruh ?

• zlocesti
    • November 14, 2021 at 4:35 PM

To je naš Crobi VIX, ili uvezen ?

Odakle nama VIX , odakle crpite podatke ?

• CORONA virus

• zlocesti
    • November 14, 2021 at 4:33 PM
    Stanje je ozbiljno: Vojska opet diže šatore ispred bolnice u Dubravi
    Na temelju odluke ministra obrane i zapovijedi načelnika Glavnog stožera OS RH, a sukladno zahtjevu Ministarstva zdravstva, pripadnici Zapovjedništva za…
    dnevnik.hr

I najveći korteo u povijesti Hrvatske .

U istoj državi.

U isti dan.

Lud, zbunjen.... normalnih nema :S

O licemjerja, o vremena.........

A najkonstruktivnije bi bilo da moderator zatvori temu, ovo je sve kolosalni gubitak vremena

Files

korona.jpg 367.61 kB – 0 Downloads
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt