burza pada, optima na nuli i jako malo trgovine
ovi cimaju s niskom cijenom a itko tko je pratio optimu zna da nije to cijena po kojoj bi netko prodao
vec su i naivci skuzili da to vrijedi i vise nitko ne prodaje svoje dionice i svi cekamo ponudu
burza pada, optima na nuli i jako malo trgovine
ovi cimaju s niskom cijenom a itko tko je pratio optimu zna da nije to cijena po kojoj bi netko prodao
vec su i naivci skuzili da to vrijedi i vise nitko ne prodaje svoje dionice i svi cekamo ponudu
mislim da polako istice prilika za kupnju...ako govorimo o solidnoj zaradi
jos koji dan ako se uspije zadrzati na ovako niskoj cijeni...
ima SDA...ako netko ide kupiti bilo bi lijepo da podijeli info i s ostalima
optima ide u prodaju i sad sretnici koji su tek nedavno usli u pricu imaju ovakvu priliku kupovat na ovim cijenama...a bili su spremni kupovat i na 8 i vise....
samo optima nece jos dugo biti na ovako niskoj razini
dobro to je nazalost normalno...ide korona, idu izbjeglice
ljudi sad koriste priliku i kupuju povoljno...razumljivo
mislim da je manji adrenalin da se stavi na crno ili crveno pa nek se kuglica zavrti
ali ono najbitnije za Optimu se zna da vrijedi i zna se da je sigurno nece prodati po ovim cijenama...ovo je sad kompletni pad svjetskoga trzista
NE PADA OTPIMA ZATO STO NE VRIJEDI
Mislim da nismo do kraja vidjeli što nam nosi ovaj virus po pitanju burze ali ne treba panicariti barem ne po pitanju optime
Treba u ovome izvuci prednost...kupit sve sto se kupit da po ovako dobroj cijeni
o coroni se sada toliko pise kako bi se elegantno skrenulo s teme aktualnih politickih dogadanja...klasika...
ovo je sve sada psiholigija...
jedino sto znam biti ce kako nisam kupovao na 6 a bilo je prilike i znao sam da vrijedi vise
Mislim da svi znamo da ne vrijedi 1 a ne vrijedi ni 30...puno puta su rađeni izračuni i znamo u kojim se gabaritima kreće cijena...naravno uvijek postoji taj faktor iznenađenja oko kojeg se i vode sve ove rasprave na forumu...ali još jednom kažem svi znamo da nije 1 niti da nije 30
Da li Optima vrijedi...HT je se zestoko bori da je zadrzi, A1 je svim silama zeli za sebe, UN se baca u baze s krokodilima da bi je dobio...hm, da li vrijedi!?
zatišje pred buru...ide plan B...
zadnji trzaji za dobru kupovinu