1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. overgame

Posts by overgame

• OPTE prodaja - kladionica

• overgame
    • February 10, 2021 at 9:10 PM
    Quote from Optimistcro

Kad budeš išao na NYSE onda moraš kupiti lijepo brioni odijelo, jer stara newyorška kaže:

Tko nema para za brioni odijelo nek se vraća u svoje selo.

Lijepo i pohvalno da netko zna stare seoske uzrecice sto su ih njihove babe sa sela učile :)

no ja bum nekak ipak ostala vjerna svom Chanelu....tak da ja se vracam svom Chanelu a netko svom selu

a to tada lijepi pozdrav od GSAT sa NYSE

• OPTE prodaja - kladionica

• overgame
    • February 10, 2021 at 3:35 PM

kako će nekima za koji dan biti žao što nisu kupili optimistično Optimu po ovoj cijeni koja je trenutno.

jedva čekam trenutak kad prvo probije 10 kn, pa 15 kn...

A to tada prebacujem se na NYSE....na malo veće postotke

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• overgame
    • February 10, 2021 at 1:53 PM

Pozdrav, imam pitanje za iskusne korisnike koji trguju na platformi Interactive Brokers, može li se trgovati u Pre marketu. Hvala

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• overgame
    • February 2, 2021 at 12:23 PM

Pozdrav, samo da pitam ako netko slučajno zna da li se može trgovati u premarketu i after marketu na Interactive brokers platformi?

Hvala

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• overgame
    • January 28, 2021 at 10:02 AM

ok, imam još jedno pitanje, klijent sam za račune ispod 25000$ da li to znači da u jednom danu mogu provesti 3 trgovine (kupi + prodaj i tako tri puta bez nekakvog vremenskog ograničenja) u protivnom mi slijedi sankcija od 90 dana.

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• overgame
    • January 28, 2021 at 8:57 AM

Pozdrav znalci, imam pitanje da li itko trguje preko Interactive brokers?

Zanimam me koji je minimalni ulog, navodno je nekada bio 25.000 USD i postoji li razlika za fizičke osobe i firme.

Dosta mi je trgovine na ZABAtrade.

Hvala

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• overgame
    • January 21, 2021 at 3:42 PM

Pozdrav,

pokušavam otvoriti account a Ineteractive brokers ali bezuspješno. Ne želi mi autorizirati Identity Verification Selfie Photo cijelo vrijeme je u statusu Received - Being Processed.

Ima li itko ikakva iskustva oko otvaranja računa?

Da li ima neki broj telefona ali na koji se javljaju da ih mogu kontaktirati.

Hvala

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• overgame
    • December 14, 2020 at 10:55 AM

kad bi sakupili sve postove u jednu knjigu baš me zanima od koliko stranica bi ona bila

Optima vrijedi

Optima će se prodati

Optima ima više kupaca

Po kojoj cijeni, to se još ne zna, ali sigurno po većoj nego što sada vrijedi.

A ovi koju kupuju na njuškalu neka se cjenkaju jel ako propuste ovu priliku/kupnju druge neće biti.

• overgame
    • November 19, 2020 at 3:19 PM

što mislite (teoretski) da li bi se mogao dobiti neki odgovor od AZTN-a kad bi sve male ulagače zastupao neki odvjetnički ured i tražio neko službeno očitovanje.

Ne vjerujem da se baš niti jedan info NE SMIJE objaviti po pitanju Optime...

Naravno da AZTN nas male ulagače koji pojedinačno šaljemo upite vrlo elegantno riješi.

Čisto razmišljam na glas

• overgame
    • September 8, 2020 at 7:30 PM

Stvarno puno Vas iznosi svakakve scenarije.....ali jedino je sigurno da prodaja se odvija normalno....jedino HT se ne žuri jer ima još zakonski vremena da koristi Optimu....do 31.07.2021.Investicijska banka će prodavati sada Optimu i sigurno će se i saznati koja je to banka. A onda će biti takeover bid.

Sigurno će biti nadmetanja sa cijenom...ali treba još malo vremena...možda i puno ranije od gore navedenog datuma.

Uz ovo što spominjete i sa ovim zakonom i izglasavanjem...sigurno se i to očekuje.U svakom slučaju će sigurno izači i neka konkretna obavijest za dioničare... Nikakva panika, suprotno imam dojam da sad kupuju ljudi koji se razumiju u ovaj proces...samo je teško skupiti puno dionica.

A mi koji smo ušli davno .... nama je već muka od čekanja...ali ja ću čekati jer se ipak prodaje firma koja ima cc 200.000 korisnika i po ovim parametrima 4.70 - 5.00 kn je stvarno jeftina.

Tako barem ja na to gledam.

• overgame
    • April 17, 2020 at 5:32 PM

Zasigurno uskoro mora doci dobra vijest ( iduci tjedan...nadam se )....promet i kupnja danas jako dobra...po meni namjerno u zadnjoj sekundi vraćeno na 6.00 kn. Ali što je najbitnije a mnogi to nisu baš ni popratili... HT je dao 4.mil kn pomoći za Coronavirus ( Zaraznoj bolnici ) a HT je najveća kompanija u HR i zaradila je ogromne novce na građanima HR... ( sve po zakonu ) a A1 je dao cc. 1.5 mil kn ( izuzetno skromno ) koliko dugo zarađuje jako puno novaca na našem tržištu...

A UG je dala samo pomoć Hrvatskoj za Coronavirus borbu 500.000 US $ ( a to je cc. 3.5. mil kn ). A uz to je dala još dodatnih 2.500.000 US $ ostalim zemljama u susjedstvu ( Slovenija,Srbija,Rumunjska...). A kod nas su na tržištu jako kratko....samo da imate usporedbu koliko je jaka ta firma.

Oni su organizirani i jaki da se mogu mjeriti i sa jačima od HT.

Čekam dobru ponudu za dionice Optime.

• overgame
    • March 30, 2020 at 8:33 PM

Baš si siguran.....razmisli malo bolje

• overgame
    • March 30, 2020 at 7:41 PM

UG donirao Hrvatskoj za Coronavirus 500.000 US $....to mi dobro izgleda...slaže se sve po planu

• overgame
    • March 23, 2020 at 10:01 AM

sad kad je prilika treba sve unistiti....podrzimo zagrebacku burzu jednim pljeskom

ajmo još malo urušiti burzu pa da se ukine trgovanje...ajmo malo nam fali

• overgame
    • March 23, 2020 at 9:36 AM

Kad su vec pametnjakovici otvorili burzu onda neka ljudi iskrite priliku...ne znam sto drugo reći

pametnom dosta

• overgame
    • March 20, 2020 at 8:02 AM

da li netko možda zna...otprilike...koliko se takvih operatera u svijetu ili Europi prodavalo a da nije bilo ponuda...čisto informativno pitam tko je malo više i detaljnije pratio prodaje/kupnje takvih firmi.

Mislim da bi više se trebali koncentrirat na cijenu a ne dali je bilo ponuda ili nije...ponuda je bilo!!!

• overgame
    • March 19, 2020 at 11:17 AM

ako nekome AZTN odgovori neka javi ... hvala

• overgame
    • March 18, 2020 at 1:32 PM

Ajmo sad da potvrdimo ako netko zna....da li su u obvezi objaviti koliko je pristiglo ponuda?

• overgame
    • March 18, 2020 at 10:21 AM

mislim da smo mi jedini u dobroj dionici i da ne moramo uopće strahovati.....

cijena i situacija na burzi nema nikakve veze s cijenom koja ce biti u ponudi

• overgame
    • March 17, 2020 at 1:29 PM

zamislite da nema korone a da je cijena ova koja je danas odnosno ovih dana

Ovako nije lako gledati ali znamo što je uzrok a ovo je posljedica

Ali kako svi znamo nema brige oko cijene, tako i tako prodajemo po ponudi...ovo je dobra prilika za zaradit ili za povećati poziciju...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt