Hm.. zato ona priča s vodikom.
Sretno im bilo s vjetrom, suncem i vodikom.
Zatrpali nas člancima o planovima, suradnji, eu fondovima i onda Deban ispali " Možda smo malo presamouvjereni, ali ..."
Ako on sumnja tko smo mi da vjerujemo.
Hm.. zato ona priča s vodikom.
Sretno im bilo s vjetrom, suncem i vodikom.
Zatrpali nas člancima o planovima, suradnji, eu fondovima i onda Deban ispali " Možda smo malo presamouvjereni, ali ..."
Ako on sumnja tko smo mi da vjerujemo.
Koji posao, koji stručnjaci? Ja si ne mogu dočarati stručnjaka koji je spreman ( koliko, 10- 15 godina) ne raditi posao za koji je stručan. I tko će dati posao tvrtki sa takvim stručnjacima? Mislim ozbiljan posao. Tko je želio raditi taj je Ingru već davno zaboravio.
Ne ulazim u njihove vratolomije u fin. Izvještajima i koliko će se izvući iz Arene. Taj posao ih je iz Ingre kakva je bila i možda mogla biti pretvorila u rentijere.
U izvještaju nabrajaju turska remontna brodogradilišta em na putu bez gubljenja vremena i novca, em povoljnija. Doznajemo i da su marže na poslovima remonta američke flote niže. Čeka ih i taj dok...Pročitao sam i neka ranija izvješća, nije tu nikada bilo napucavanja optimizma, međutim očito bi poslovanje u idućem periodu moglo biti volatilno a takva i cijena dionice. Mali free float tu sigurno ne pomaže. Kako god uzmete lijepa prilika da jurišnici, neupućeni a povodljivi pogube nešto novčića.
Čudo od dionice i firme , onda mjesec dana posustanu i nastane bježanija kao da im je onaj nosač eksplodirao na doku.
prava je šteta za ingru da se to ne izlista na nekoj ozbiljnijoj burzi. S takvim izvješćima taj bombončić bi popapali u minuti.
Svaka čast kupcima po ovim cijenama ako znaju što rade. Možda se pokaže da su u pravu. Površno gledajući nema logike.
Malodušnost nas uhvatila Marine. Predugo čekamo da se i nama nešto lepo desi
A vijesti nikako da krenu u tom pravcu.
Situacija s Rivp ni meni ne izgleda sjajno u ovom trenutku ali ovoliko ljubavi pa zlobe nema ni u meksičkim sapunicama
Pitam se čemu uopće burza kod nas u RH? Da se mali 'obogate' trgovinom? Nije.
Da društva skupe dodatni kapital? Nije ni to.
Da država ubere silni porez od kapitalne dobiti od novaca koji se slijevaju s tekućih računa? Ha ha ha ahha
Da nove prilike, tipa Rimac, budu izlistane? Neće sigurno, bez brige.
Jesu li god. skupštine kako Bakić kaže festivali dioničarstva? Gdje se slave uspjesi, poslovi, akvizicije? Gdje direktori veselo i spremno, s voljom odgovaraju na silna pitanja ushićenih dioničara? Nisu.
Bravo accountant, lijepo ste to pobrojali. I meni to prolazi kroz glavu kada pomislim uložiti li još nešto ozbiljnijih novaca za svoje standarde.
Kakav kapitalizam takva i burza,
Kampovi na Lošinju skoro 50% više noćenja u odnosu na Lipanj 2021.
chrome-extension://mhjfbmdgcfjbbpaeojofohoefgiehjai/index.html
Ako ne krenemo dalje s grčkim alfabetom biti će to top sezona u LPLH
https://www.visitlosinj.hr/hr/
Možda ovo otvara ,,,
Često od šume ne vidimo drvo, ne gledamo širu sliku. Tržište je maleno, nelikvidno i onda daj što daš. Zaboravimo osnove a to je tko je ili tko stoji iza večinskog vlasnika s kakvim interesima. Ako tu promašimo dalje logika nema smisla, ne računajte na institucije,
U recentnoj prošlosti gomile primjera.
Ovo što navodi mariv002 je prava slika stanja i vrijedan doprinos forumu. Imao sam i sam sličnih trenutaka.
Nevjerojatan je onaj rugalački osmjeh Dinka Novoselca dok nas je gleda kako vodimo unaprijed izgubljenu bitku, a pritom ignorira da "svojih" 15m dionica svodi na 150.000. Bilo bi zanimljivo vidit ga s njegovim privatnim novcima u ovoj situaciji
Teško je znati kuda će cijena ali čisto s psihološke strane ako se sezona pokaže dobra moglo bi to poskočiti. Budemo vidjeli.
Na otoci.net sponzorirani članak o obnovi kampa Lopari
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j…gZLJOn1XR7GJUfi
Mogli su i malo više uložiti u marketing mada koliko sam pogledao kapaciteti su im u top sezoni poprilično rezervirani.
Nadam se da će kada krenu rezultati cijena dionice popratiti poslovanje.
Bilo bi mi drago zbog mene naravno ali i zbog nekoliko ljudi s foruma koji imaju i prate ovu dionicu.
Dojam je da nas ima manje nego prstiju na jednoj ruci
Na otoci.net sponzorirani članak o obnovi kampa Lopari
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j…gZLJOn1XR7GJUfi
Mogli su i malo više uložiti u marketing mada koliko sam pogledao kapaciteti su im u top sezoni poprilično rezervirani.
Nadam se da će kada krenu rezultati cijena dionice popratiti poslovanje.
Vreća suza, šaka smija...ova "naša" ZSE.
A kao da nas netko drži ovdje
A osim toga premalo se educiramo i premalo koristimo institucije ma kakve one bile.
Tek kada dobijemo po kostima se malo ritnemo u mjestu pa vozi Miško dalje.
Moj je dojam da je bio plan za tješnju suradnju s Talijanima a sada nakon korona krize i dolaska nove uprave možda su se stvari promijenile. Možda Talijani više nisu voljni toliko uložiti a možda ni većinskim vlasnicima uvjeti nisu po volji. Hotel su najavljivali i planirali 10 godina i onda odustali.
Display MoreDisplay MoreEto budem ja kada na forumu nikoga ova dionica baš previše ne interesira ....
Lplh ima i cca 48% vlasništva u kampu Poljane. Kamp vodi talijanska grupacija sa kampovima u Italiji i nešto u Francuskoj mislim.
4 zvjezdice, puno uteđeniji nego dva lplh kampa, 100tinjak montažnih kućica, nešto bungalova, bolja pozicija, otprilike 200.000 m2 ...
Zemljište vode u bilanci za 2019 po 17 eura kvadrat ( i tata bi sine ), ukupna dugotrajna imovina 65 miliona kuna. duga praktično nema, kratkoročni
prema bankama 800.000 kuna.
Prihodi bili 19 miliona kuna što je OK ali zaradili 50.000 kn.
Usporedbe radi kum ima kuću sa tri apartmana na puno lošijoj lokaciji i bavi se time jednom rukom a premašio ih u dobiti.
Što reći nego imaju potencijala za bolje
Ako je tako kako kazes postavlja se pitanje je li moguce da tu dobit koja bi morala biti visestruko veca izvlace na nekakav nacin ili je gube na drugim operacijama ?
Tako piše u izvještaju za 2019. Svatko osobno može pogledati. Samo sam prepisao.
Jedino ovo za kuma sam ja osobno dodao.
Kuda je otišla lovica ne piše. Nadam se da su ulagali u kamp.
Pogledao sam kako to izgleda, čini mi se da jesu. Ti Talijani su najavljivali one turbo investicije u LPLH neposredno prije korone.
Eto budem ja kada na forumu nikoga ova dionica baš previše ne interesira ....
Lplh ima i cca 48% vlasništva u kampu Poljane. Kamp vodi talijanska grupacija sa kampovima u Italiji i nešto u Francuskoj mislim.
4 zvjezdice, puno uteđeniji nego dva lplh kampa, 100tinjak montažnih kućica, nešto bungalova, bolja pozicija, otprilike 200.000 m2 ...
Zemljište vode u bilanci za 2019 po 17 eura kvadrat ( i tata bi sine ), ukupna dugotrajna imovina 65 miliona kuna. duga praktično nema, kratkoročni
prema bankama 800.000 kuna.
Prihodi bili 19 miliona kuna što je OK ali zaradili 50.000 kn.
Usporedbe radi kum ima kuću sa tri apartmana na puno lošijoj lokaciji i bavi se time jednom rukom a premašio ih u dobiti.
Što reći nego imaju potencijala za bolje
Slažem se sa Zvjezdanim, ovakvu transparentnost imovine nemamo ni kod ministara. Ipak neki okvirni postotak bi imao smisla kada se već naglašava transparentnost. Sve s rezervnom jer smo ovdje manje više anonimni.
Dobiveni investicijski sudski spor u Americi daje portfelju bez obzira na iznos jedan fini svjetski štih