1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nimimada

Posts by nimimada

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nimimada
    • January 19, 2022 at 9:03 PM

Marine isprika, nije ništa osobno, tek sitno trolanje na nešto što i nije bila poanta posta.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nimimada
    • January 19, 2022 at 7:33 PM

Molim da se ne omalovažava ispijanje piva ispred raznih prodavaonica :) Često sam se i sam lijepo baš tamo podružio a obišao sam skupih restorana i hotela izvan lijepe naše.

A sad što je malograđanština... mislim da nije određeno mjestom ispijanja piva.

• LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

• nimimada
    • January 7, 2022 at 9:24 PM

Sretno u dokupu Marine :thumbup:

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nimimada
    • January 7, 2022 at 3:44 PM
    Quote from deny_09

A jos kad dividendu objave...😉

Po meni nije nužna dividenda ali ako krenu dalje s prodajom nekretnina što nam preostaje nego se pripremiti na plaćanje poreza na dividendu ;)

• nimimada
    • January 7, 2022 at 11:11 AM

Dojam je da netko na ovoj slabo likvidnoj dionici dobro brine da cijena ostane tu gdje Je.

Prošle godine kada su i purani letjeli i kada je zabilježen rekordan rast dobiti i poslovanja općrnito ovdje pozitivna nula.

Ova godina krenula u istom tonu. Vidjeti ćemo kako će završiti, važno je da se radi kako se radilo posljednjih sezona.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nimimada
    • January 5, 2022 at 3:43 PM

Rivo se vraća na predpandemijske razine.

Demonstracija moći.

• nimimada
    • January 4, 2022 at 12:57 PM

Danas promet na lplh vrijedan spomena, pogledao sam unazad 4 godine jednom je bio veći.

Brodogradilište u prošlom kvartalu puno, tako je počela i godina.

Od PU ni čestitke ni objave za male dioničare.

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• nimimada
    • December 20, 2021 at 3:03 PM
    Quote from plavi05

Pritisak obitelji kod ulagača na burzi je prava tema koju je spomenuo kolega Parica. Odmah sam se sjetio svog primjera iz Ožujka 2020 početka korone, imao sam portfelj sa 40% Adrisa. Objavili sa desetak dana ranije odličan godišnji izvještaj za 2019. i onda kolaps na tržištima. Cucurin prodao pozamašnu svotu dionica po 320 kuna, a desetak dana prije trgovalo se po 500, gledam u obiteljskoj toploj atmosferi dvoje bezbrižne dječice od 7 godina. Te dane treba preživjeti, pritisak bez riječi, pa netko kaže zarađuje na burzi bez znoja?

Još nekako s bezbrižnom dječicom, što s brižnom ženicom!? :/

• nimimada
    • December 14, 2021 at 2:30 PM

Brodogradilište u ovom kvartalu puno kao kutija šibica. . Nadam se rekordnim rezultatima kao prošli kvartal u turizmu.

• nimimada
    • December 7, 2021 at 12:34 PM

S Apple marine INC prebačene dionice na Sven Delija. Zna li se tko je gospodin?

Ima li kakve veze s prethodnim preslagivanjima?

• nimimada
    • November 1, 2021 at 10:29 AM

Slažem se sa svime Mark.

Bilo bi dobro otići na skupštinu i pitati neke stvari, tu se može puno vidjeti. Bio sam na nekoliko skupština ali ne Lplh, daleko mi je.

• nimimada
    • November 1, 2021 at 9:19 AM

https://www.lp-holding.hr/datastore/filestore/13/LPLH-fin.2021-3Q-NotREV-KD-HR.pdf

Odlično izvješće. Dovoljno je usporediti rezultate s 2019. da vidimo o kakvom se napretku radi u svim segmentima.

https://www.lp-holding.hr/datastore/filestore/13/LPLH-fin2019-3Q-NotREV-K-HR.pdf

Turizam napokon profitabilan na način na koji bi i trebao biti. Investicije u LPLH nisu više prazna prića nego nešto što se

dešava i što daje opipljive rezultate. Najavljuje se i daljnje proširenje kapaciteta kampa Lopari.

Brodogradilište je bilo prazno ljetos, sada vidimo da se radilo na plutajućem doku i obnovi Svjedodžbe.

Unatoč tome rezultati na nivou 2019.

Najave Uprave za četvrti kvartal su optimistične a koliko sam primjetio prilično su konzervativni u prognozama.

Morus Alba d.o.o. mali prometi ali donosi milion kuna dobiti.

Nezahvalno je prognozirati cijenu dionice, trenutno je niža nego u istom periodu 2019. a o stanju tvrtke tada i sada

najbolje govori usporedba FI.

Ovo što je isporučila LPLH turizam u ovom kvartalu je samo komadić ogromnog potencijala imovine s kojom LPLH

raspolaže a koji nije vidljiva u bilanci jer ga vodi po nabavnim cijenama iz stoljeća sedmog.

• nimimada
    • October 7, 2021 at 6:55 PM

Dva Jadrolinijina broda su prekinula post u brodogradilištu. Nadam se većoj popunjenosti idućih tjedana. Godišnji odmori su završili.

• nimimada
    • October 5, 2021 at 8:27 AM

LPLH turizam u razdoblju od 01.01.2019. do 30.09.2019.g. je imala dobit 625.741 kuna.

5 miliona dobiti bilo bi im rekordno poslovanje.

Nije to bila neka dobro ustrojena tvrtka ali nadamo se da to postaje ;)

• nimimada
    • October 5, 2021 at 7:54 AM

Broj noćenja u kampovima na Lošinju utrostručena u odnosu na Rujan 2020.

Ukupno skoro udvostručeno u odnosu na 2020.

Kampovi LPLH turizama bi tu trebali izgledati i bolje jer su prošle dvije godine ulagali u unapređenje i proširenje infrastrukture.

Treći kvartal 2020 je imao 18 miliona prihoda i 2,50 miliona dobiti.

Sve ispod 5 miliona dobiti i najave novih investicija bilo bi razočaravajuće.

• nimimada
    • September 27, 2021 at 2:22 PM

Samo pozitivno.... i zračna luka je opet aktualna.

[VIDEO/FOTO] Otok vitalnosti 'razvalio' ovogodišnju sezonu. U rujnu ima deset posto više turista nego famozne 2019., a na razini cijele godine debelo je nadmašio hrvatski prosjek
    Mali Lošinj jedan je od šampiona ovogodišnje turističke sezone. Na razini cijele godine imat će čak oko 85 posto turističkog prometa u odnosu na…
    www.tportal.hr

• nimimada
    • September 24, 2021 at 6:54 AM
    Kampovi briljirali u rujnu: Gosti sve bogatiji, uključujući i domaće
    www.poslovni.hr

Dobar razlog za daljnje investicije u kampove,

• nimimada
    • September 6, 2021 at 8:44 AM

Kampovi u Lošinju u Kolovozu 101% više dolazaka i 93% više noćenja.

Rujan odlično krenuo.

Rekordna godina u Lplh turizmu čekamo da vidimo što se zaradilo i najavu daljnjih ulaganja u kamp Lopari.

Možda postane uzbudljivo u Lplh :)

• Best buy

• nimimada
    • August 11, 2021 at 9:25 AM

uhvatiti se špahtle kolege i sve će vam biti jasnije :)

• nimimada
    • August 6, 2021 at 10:16 AM

U brodogradilište uplovio Moonray, AV je tamo već tri mjeseca, tko zna što mu rade. Neka bude bez minusa ovaj kvartal i biti će dobro.

Turizam, kampovi na Lošinju u Srpnju skoro 50% popunjeniji nego 2020, Kolovoz im je trenutno valjda pun kao i cijela obala.

Ako ne dođe do nekog naglog egzodusa biti će zanimljivo vidjeti koliko mogu zaraditi u turizmu s postojećim kapacitetom i ustrojstvom.

Marža im je do sada bila tuga s juga.

Malo o cijenama zemljišta na Lošinju, tek da se podsjetimo koliko LPLH podcjenjuje svojih cca 500.000 m2 u bilanci.

JAVNI NATJEČAJ GRADA MALOG LOŠINJA ZA PRODAJU NEKRETNINA U GRADSKOM VLASNIŠTVU, OBJAVLJEN 01.08.2021., OTVOREN DO 09.08.2021. - Grad Mali Lošinj
    Temeljem čl. 391. Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima (NN 91/96, 68/98, 137/99, 22/00, 73/00, 129/00, 114/01, 79/06, 141/06, 146/08, 38/09, 143/12,…
    www.mali-losinj.hr
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt