Pa i Tuđman je obećao švicarsku pa...prc štrc
Posts by nemo
-
-
ajmo drukanje da naraste kao brodari...veseli se rajo burecima
-
to nije dobro, neki dan je bankarica podijelila "bosancima" 9mil. kradita, zato nemoj nikada držati preko 5mil. na računu kod brokera
Vi se kolega uvik zajebajete. Do zajebancije mi nije trenutno.
Ulaganje na uređenim tržištima vrijedonosnicama, pod kontrolom državnih institucija je visokorizično. Dugoročno i često neisplativo. U Republici Hrvatskoj.
-
Pravi hrvat ne če kupovati neki tamo Bit coin. Kad bude Cro coun, e tade ču kupit. I Modričevu Optimu. Pravo ulje za vaše motore.
-
Divim se klasi optimist koja plovi još UVIJEK hrvatskom burzom, unatoč malo vitra. ✌
-
dobro ekipa, da budem jasniji, da li si je itko isplatio, tj povukao sredstva sa binancea na drugi račun i u čemu, u parama ili u kriptu, u stvari na što je manji trošak
također, zašto plačati porez, nije mi jasno, ako uplačuješ na revolut onda ti porezna ne vidi ništa također niti sa binancea, drugo je dionice jer ti vidi skdd pošto se bilježi na oib a kripto i tako nije reguliran u hr, to je najbliže kao da plačaš porez na konverziju a to nisam čuo da podlježe porezu
Nisam još ništa povukao novca ni trenutno ne mislim,imam neki cilj kad budem to napravio,kako novac ili kripto stavljaš na binance tako i povlačiš samo obrnutim putem.
-
100 godina samoće
-
Jednostavno je prebaciti preko deviznog računa,još jednostavnije je trgovanje.
I još nešto, ima li kakvih naknada za trgovanje, provizija i sl.
ima, ovisno o količini. na kupnju, prodaju, porez kao i sve klasične burze...ali preporučujem na sitno dok ne skužis kako to ide. manji su lopovi od zse, rh i brokera definitivno. nađi nekog sa kime možes o svemu u živo, ovako je tlaka...mentora.
-
+BNB manja količina zaradom na -TLM
-
Nemam pojma o čemu nemo priča, smajlić mu je na ton, ajde nek i njega vidim ljutog
I ne želim ni znati o čemu priča .
PP Zadraveca
-
Plava Pica svršava na ministarsko mjesto a ne na rješavanje problema koje nitko nije niti neće riješiti do 3 milenija. klitić joj treperi na vlast i moć. isto kao i tć i dečkima se diže na min funkcije i trpanje javnog novca kroz 1-2 ili više mandata. Mi smo nakaradni nastavak yu real socijalizma, ali umjesto republika imamo regije sa svojim šerifima i uporima kroz podjelu kolača u firmama pod državnom kapom. HEP, VODE, ŠUME i da ne nabrajam dalje. Rezultate nastavka gospodarskih temelja prvog hrv predsjednika i prvih hrvatskih vlada kao i privatizacije se nastavlja i dalje. i poslije tita, tito. Imate praznu Slavoniju i punu Irsku i Njemačku. Mi smo smijeh i para država koja se gura u briselski shupčič. Izlazim na izbore ali nemam naći boljeg od goreg. Makar ga poništim, za razliku od mnogih koji tu nedjelju nemaju vremena pa mi kakaju po fejsu. A pošto imam tvornicu lokota(propalu), svejedno mi je, Nemam bmw koji se može zapaliti. A ulazak u moje prostore ne bih IM preporučio. Apsolvirao sam JNA diverzansku "kuharicu".
-
Nakon što sam odgledao sve sezone "NOVINA" nemam potrebe gledati ni čitati a ni slušati od naroda preplaćenike. Još mi se fotošupirani krevelje pored ceste. Mamu im bahatu nezasitnu fotošupiranu.
-
Eto, upravo se čuo sa Šokre, sve šest, sedam👌
-
Kad nema Barikab, onda Yube crnjak pesimism😝
-
Molim kolege, prijedlog/savjet preko koga najbolje kupovati kripto?
Sviđa mi se ovaj "pseći" coin😊
Koliko sam ga ja proucavao, ima potencijala. Kupio sam ga onako, iz zeza za 3x puta manje nego tekuća cijena🤑🤑🤑.
Osobno sam na Binance, ali sami odaberite ili se raspitajte. Ulaganje je visokorizicno. Ali...bar je zabavno i dinamicno🙃
-
prava tema za birtiju...
poštovane kolege, što mislite, onako nepristrano, kako npr. procjenjujemo dionice, trendove, dakle tehnička procjena uzevši u obzir i radnike i gospodarstvo, o aktualnoj najavi zabrane rada nedjeljom osim u 16 nedjelja u sezoni
Predizborno kakanje bez nekog uporišta. Treba ljude platiti koji rade nedjeljom a ne zabranjivati rad. Ili nismo u kapitalizmu?? Mislim, znam da smo u prvobitnom, crony, ali ovi su pogubljeni u prostoru i vremenu. Ah, da. Nedjeljom ce svi na misu pa na rucak. Mo'š mislit.🤮🤮🤮
-
pre pre izraubana roba za mene🤮
-
nesto malo eth i puno shitcoina...čekamo na valovima sreće, otok koji nitko neće
+ATPL ufff, jedva se dočepao kakva je bila gužva
oće netko moj kaić kupit???
-
Dogecoin (DOGE) 3,85 HRK -10,47% uz pad ovo je otišlo nebu pod oblake. liči mi na jedan od mojih većih promašaja. nema friškog keša, a nema smisla neke stvari prodavati 5 do 12.
hodl kolega...samo hladne glave. ovdje ima nevidljivog potencijala. ako kruha ne jede, hodl.
-
Što je gefufna
Na kataklingeru, ono pokraj cincilatora...👈