1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • May 10, 2021 at 7:35 PM

Pa i Tuđman je obećao švicarsku pa...prc štrc

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • May 10, 2021 at 1:29 PM

ajmo drukanje da naraste kao brodari...veseli se rajo burecima :D :D :D

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nemo
    • May 10, 2021 at 12:07 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

to nije dobro, neki dan je bankarica podijelila "bosancima" 9mil. kradita, zato nemoj nikada držati preko 5mil. na računu kod brokera

Vi se kolega uvik zajebajete. Do zajebancije mi nije trenutno.

Ulaganje na uređenim tržištima vrijedonosnicama, pod kontrolom državnih institucija je visokorizično. Dugoročno i često neisplativo. U Republici Hrvatskoj.

• nemo
    • May 10, 2021 at 11:32 AM

Pravi hrvat ne če kupovati neki tamo Bit coin. Kad bude Cro coun, e tade ču kupit. I Modričevu Optimu. Pravo ulje za vaše motore.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • May 10, 2021 at 11:26 AM

Divim se klasi optimist koja plovi još UVIJEK hrvatskom burzom, unatoč malo vitra. ✌

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• nemo
    • May 9, 2021 at 4:13 PM
    Quote from Sony
    Quote from barbosa 2.0

dobro ekipa, da budem jasniji, da li si je itko isplatio, tj povukao sredstva sa binancea na drugi račun i u čemu, u parama ili u kriptu, u stvari na što je manji trošak :?:

također, zašto plačati porez, nije mi jasno, ako uplačuješ na revolut onda ti porezna ne vidi ništa također niti sa binancea, drugo je dionice jer ti vidi skdd pošto se bilježi na oib a kripto i tako nije reguliran u hr, to je najbliže kao da plačaš porez na konverziju a to nisam čuo da podlježe porezu :?:

Nisam još ništa povukao novca ni trenutno ne mislim,imam neki cilj kad budem to napravio,kako novac ili kripto stavljaš na binance tako i povlačiš samo obrnutim putem.

https://www.adriankezele.com/kriptorevoluci…u-kriptosvijet/

• Što smo danas tržili

• nemo
    • May 9, 2021 at 12:33 AM

100 godina samoće

• nemo
    • May 7, 2021 at 8:28 PM
    Quote from zm1
    Quote from Sony

Jednostavno je prebaciti preko deviznog računa,još jednostavnije je trgovanje.

I još nešto, ima li kakvih naknada za trgovanje, provizija i sl.

ima, ovisno o količini. na kupnju, prodaju, porez kao i sve klasične burze...ali preporučujem na sitno dok ne skužis kako to ide. manji su lopovi od zse, rh i brokera definitivno. nađi nekog sa kime možes o svemu u živo, ovako je tlaka...mentora.

• Što smo danas tržili

• nemo
    • May 7, 2021 at 8:02 PM

+BNB manja količina zaradom na -TLM 8)

• Birtija

• nemo
    • May 7, 2021 at 7:57 PM
    Quote from zlocesti

Nemam pojma o čemu nemo priča, smajlić mu je na ton, ajde nek i njega vidim ljutog :)

I ne želim ni znati o čemu priča .

PP Zadraveca :D

• Birtija

• nemo
    • May 7, 2021 at 7:34 PM

Plava Pica svršava na ministarsko mjesto a ne na rješavanje problema koje nitko nije niti neće riješiti do 3 milenija. klitić joj treperi na vlast i moć. isto kao i tć i dečkima se diže na min funkcije i trpanje javnog novca kroz 1-2 ili više mandata. Mi smo nakaradni nastavak yu real socijalizma, ali umjesto republika imamo regije sa svojim šerifima i uporima kroz podjelu kolača u firmama pod državnom kapom. HEP, VODE, ŠUME i da ne nabrajam dalje. Rezultate nastavka gospodarskih temelja prvog hrv predsjednika i prvih hrvatskih vlada kao i privatizacije se nastavlja i dalje. i poslije tita, tito. Imate praznu Slavoniju i punu Irsku i Njemačku. Mi smo smijeh i para država koja se gura u briselski shupčič. Izlazim na izbore ali nemam naći boljeg od goreg. Makar ga poništim, za razliku od mnogih koji tu nedjelju nemaju vremena pa mi kakaju po fejsu. A pošto imam tvornicu lokota(propalu), svejedno mi je, Nemam bmw koji se može zapaliti. A ulazak u moje prostore ne bih IM preporučio. Apsolvirao sam JNA diverzansku "kuharicu".

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nemo
    • May 7, 2021 at 12:34 PM

Nakon što sam odgledao sve sezone "NOVINA" nemam potrebe gledati ni čitati a ni slušati od naroda preplaćenike. Još mi se fotošupirani krevelje pored ceste. Mamu im bahatu nezasitnu fotošupiranu.

• nemo
    • May 7, 2021 at 12:31 PM

Eto, upravo se čuo sa Šokre, sve šest, sedam👌

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • May 7, 2021 at 1:21 AM

Kad nema Barikab, onda Yube crnjak pesimism😝

• nemo
    • May 6, 2021 at 10:31 PM
    Quote from zm1

Molim kolege, prijedlog/savjet preko koga najbolje kupovati kripto?

Sviđa mi se ovaj "pseći" coin😊

Koliko sam ga ja proucavao, ima potencijala. Kupio sam ga onako, iz zeza za 3x puta manje nego tekuća cijena🤑🤑🤑.

Osobno sam na Binance, ali sami odaberite ili se raspitajte. Ulaganje je visokorizicno. Ali...bar je zabavno i dinamicno🙃

• Utjecaj zabrane rada nedjeljom na gospodarstvo

• nemo
    • May 6, 2021 at 10:25 PM
    Quote from barbosa 2.0

prava tema za birtiju...

poštovane kolege, što mislite, onako nepristrano, kako npr. procjenjujemo dionice, trendove, dakle tehnička procjena uzevši u obzir i radnike i gospodarstvo, o aktualnoj najavi zabrane rada nedjeljom osim u 16 nedjelja u sezoni :?:

Predizborno kakanje bez nekog uporišta. Treba ljude platiti koji rade nedjeljom a ne zabranjivati rad. Ili nismo u kapitalizmu?? Mislim, znam da smo u prvobitnom, crony, ali ovi su pogubljeni u prostoru i vremenu. Ah, da. Nedjeljom ce svi na misu pa na rucak. Mo'š mislit.🤮🤮🤮

• Što smo danas tržili

• nemo
    • May 6, 2021 at 3:11 PM

pre pre izraubana roba za mene🤮

• Što smo danas tržili

• nemo
    • May 6, 2021 at 2:49 PM

nesto malo eth i puno shitcoina...čekamo na valovima sreće, otok koji nitko neće :D

Quote from Moller

+ATPL ufff, jedva se dočepao kakva je bila gužva

oće netko moj kaić kupit???

• nemo
    • May 6, 2021 at 2:47 PM
    Quote from verdi
    Dogecoin (DOGE)3,85 HRK-10,47%

uz pad ovo je otišlo nebu pod oblake. liči mi na jedan od mojih većih promašaja. nema friškog keša, a nema smisla neke stvari prodavati 5 do 12.

hodl kolega...samo hladne glave. ovdje ima nevidljivog potencijala. ako kruha ne jede, hodl.

• Birtija

• nemo
    • May 5, 2021 at 8:49 PM
    Quote from zlocesti

Što je gefufna :/

Na kataklingeru, ono pokraj cincilatora...👈

1. Privacy Policy
  2. Kontakt