ja sam rekao da je opte moja zadnja investicuja (kupnja/prodaja) na zse. stvarno nemam namjeru čekati i gubiti još dragocjenih godina života. ja nemam mandat 4-8 god da se nafutram. kad radim, ako radim to je hebeno realan sektor.
Posts by nemo
-
-
PECUNIA NON OLET🤑🤑🤑
-
zanimljivo mi je ovo a cijena se krece sukladno ponasaju nekih ovdje, koji bez osnove, kao slonovi u staklarni tumace situaciju, ali ono sto me zanima vise je vase spominjanje algoritma, imate li nekako sistematiziran uvid u knjige koji pokriva ovu tezu...
ne znam ali sam pričao sa ljudima vani koji znaju da brokeri koriste skupe programe i algoritme koji automatski reagiraju. nešto tipa umjetna inteligencija. im nekih koji očitavaju naloge i informacije prije nego što je došlo do transakcija. SEC je to čak htio i zabraniti. ja sam inače matematika vječna dvojka pa nisam baš pravi sugovornik za tu temu. za naše brkere znam već dugo jer sam primjetio kako te preskaču kad to upale. automatski nalozi. ti ukucaš on preskoči i tako do limita koji odrede.
mislim da mom brokeru na ovakvoj burzi sa ovakvim VOLUMENIMA ne treba skupi program, nego tetris da ubija dosadu...
-
Hrvatska je u korekciji već 30 god. Najviše sam zaradio 94' na......, pa sam ulozio u Agrokor, izašao na Jamnici i Ledu, ubacio se u KORF i Uljanik. Zaradio na Uljn prije potopa, potriplao rivp i zaigrao sa ddjh. Pa beton, bazen i app, pa malo ohladit glavu na putovanjima i gledanje prave Europe. Svevišak koji sam spasio od Agroborga sam utukao u shitcoine, nesto bakra, i narancinog soka te soyu.
Kad umrem koga će boliti milokliz.🤑🤑🤑🤑🤑
-
+XLM
+TLM
+ADA
i tako, čekam ...prodam tek kad budem htio. 2023. u travnju.
-
Moj milja je spremna na 4,80. znam...nemam što Agumentirati i potkrijepiti. Mokri snovi. Pa i meni su rekli 91 da cu živjet (ko) u Švicarskoj.
Pa možda i dočekaš. Ne bih se kladio da nećeš.
a kupim prodam platim...sto evropskih keka ce bit u ghepu. prie lieta🤑
-
Moj milja je spremna na 4,80. znam...nemam što Agumentirati i potkrijepiti. Mokri snovi. Pa i meni su rekli 91 da cu živjet (ko) u Švicarskoj.
Pa možda i dočekaš. Ne bih se kladio da nećeš.
za švicu ili za 4,80?
-
Prosli tjedan sam prodala i kupila atpl,planiram se vratiti, planirala sam to mjesecima u cekanju sam dosta propustila.sretno
NEMA POVRATKA NA STARO!!!
-
-
po izlaznosti je jasno da smo mi daleko od građanskog društva. partije ce preko svojih clanova i hljeba te clanova porodica opet učvrstiti vlast. nemojte mi srat sutra na kavama i praviti se pametni. što želite, to ćete dobiti. Žive Joe Biden!
-
Da se prikljucim, šalu na stranu, nisam ni nervozan ni nestrpljiv a cijena neka bude srednja 10,50 i koja lipa gore, sasvim korektno. Nisam ni puno izložen, nego imam tu novca koji stoji. A vec sam imao 2-3 prilike preprodati, uloziti dalje, mozda i vise i sigurnije zaraditi. A ta naknadna pamet...
Sad, izaći ili čekati. Kao Hugo. Sigurno ću pogriješiti. Ako ne izađem u tom famoznom srpnju 2020, onda cu ostaviti do sudnjeg dana. Neće mi više kruha jesti. Ali baš sad...uff
-
misliš da ONI tako računaju ili će presuditi tržište nakon nekakve, možebitne, bilo kakve granične cijene? pitam za frenda.
"onu da se nakon 10.07. neće ništa dogoditi, nego da će ZABA nastaviti prodaju i upravljati Optimom umjesto HT-a." - ovako je i meni doslo u misli. ovdje na balkaniji je svasta moguće.
-
Gledam sad da je onaj Vivacom otisao njima za 6.5 ev/ebitda. Zasto mislis da nece manje od 7?
Ne drukam, nego smo zelim cuti misljenje.
Nisam napisao da neće nego da se nadam da neće.
A razlog je jednostavan,
6,5 x EBITDA (127.600.000) = 829.400.000,00
829.400.000,00 - neto dug (423.825.000,00) = 405.575.000,00 = 5,83 kn/dionici
829.400.000,00 - 2/3 duga (282.550.000,00) = 7,87 kn/dionici
misliš da ONI tako računaju ili će presuditi tržište nakon nekakve, možebitne, bilo kakve granične cijene? pitam za frenda.
-
+VET
+DOGE
+XLM
+ETH
Da ne bude too short, pozz ranoraniocima na forumu😴
-
Zato i jest svakog dana sve više malih špekulanata, poreznih muljatora, daily tradera i kratkovidnih vlasnika dionica na ZSE
-
Koga boli milokliz što vi mislite o Varteksu. Imate tamo Gjuru Gjakove pa se sa njim titrajte Kao i obično.
-
iči češ u rešt a kad bitkonj još zaroni, za papati ćemo imat samo suvu manistru....
Gle, ni ja ni moji do pradjedova a za kasnije ne znam tj. znam jer nije postojala; nisu bili članovi PARTIJE. dok većina ovih izbjeglica u adeze jesu. Koje fakseve i di su radili i što u Yugi a sad mi prodaju domoljubno briselsko sranje. Branitelj sam i dragovoljac 91 ali ne stavljam značku na rever niti pišem moj CV di sam bija niti to nabijam nikom na nos. Sam pao sam se ubio. Inače sa guštom idem u rešt barem mi ne skaču njihove fotošopirane face iz reklama. jbg, nisam bija u Sarajevu ko pilipović ali ni u jeruzalemu ko vizet širomstva aka Reiner grave keeper.
apropo, ADA nikad bolje,,,
-
ma gori im pod guzom, SVI SVE ZNAJU daj čovječuljak ne kaki. Sad kad je Banderas kod svetog Petra sad svi goluždravci dižu vrat, ma skidam kapu Mamić brothers...ja bi htio da me Musk podplaćuje i Trump. kaka mi se od ovakvog lažnog domoljublja. A Olujić Smradito u klasi Reiner vitez groba Jesus Bandito
iči češ u rešt a kad bitkonj još zaroni, za papati ćemo imat samo suvu manistru....
Gle, ni ja ni moji do pradjedova a za kasnije ne znam tj. znam jer nije postojala; nisu bili članovi PARTIJE. dok većina ovih izbjeglica u adeze jesu. Koje fakseve i di su radili i što u Yugi a sad mi prodaju domoljubno briselsko sranje. Branitelj sam i dragovoljac 91 ali ne stavljam značku na rever niti pišem moj CV di sam bija niti to nabijam nikom na nos. Sam pao sam se ubio. Inače sa guštom idem u rešt barem mi ne skaču njihove fotošopirane face iz reklama. jbg, nisam bija u Sarajevu ko pilipović ali ni u jeruzalemu ko vizet širomstva aka Reiner grave keeper.
-
Super da se još uvijek može kupovati po 30 budući da je sezona pred vratima a korona pri svom (ovog puta konačnom) kraju.
sve iznad 23 ne igra for me. znam da je SF ali to je tako. necu si razbijati prosjek. za 23 i ajde pol, rado cu potrosit novi audi...
-
Nema teme za naše lokalne izbore? Ah, to je nebitno ...
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…egalno-20210513
Gdje su bili do sada?
Iako, vjerojatno se i oni tako financiraju pa češu gdje i njih svrbi.
ma gori im pod guzom, SVI SVE ZNAJU daj čovječuljak ne kaki. Sad kad je Banderas kod svetog Petra sad svi goluždravci dižu vrat, ma skidam kapu Mamić brothers...ja bi htio da me Musk podplaćuje i Trump. kaka mi se od ovakvog lažnog domoljublja. A Olujić Smradito u klasi Reiner vitez groba Jesus Bandito