To sve je irelevantno za postizanje (meni) najbolje cijene prodaje. Prije vjerujem kamataru iz kvarta nego bilo kojem bankaru (moja ex je ex bankar ). kamatar je pošteniji. slomi samo ruku. bankari te objese tvojim konopcem i na tvojem stablu i pošalju račun za manipulativne poslove i čuvanje leša.
Posts by nemo
-
-
cijela država poćiva na špekulacijama. jbt tko da smo virtualni planet u računalnoj igrici , a ne tu. hebes drzavu koja zivi od krede i 90 (??) dana rentanja...
-
https://www.novilist.hr/ostalo/sci-tec…kriptovalutama/
Rizik je vaš, novac i naš- svugdje isto
niš novoga. bude brzo porez na zrak.
-
ma štancat ce se pare. u trilijunima bezkorisnih papirića. do prvog asteroida. nakon toga ce biti bogat tko bude imao toljagu i pećinu...
-
Kilo...svaka cast i slava🤣🤣🤣🤣
Pa naravno da treba uzeti odmah kilogram, veći pakung je jeftiniji pa tako u stvari štediš.😂😂😂
I omekšivač za veš je jeftiniji od tri litre nego onaj mali od litre.😂😂😂
problem je u kili, kako ces prodat kilu...meni su naj unce. uzmes dve tri u gepp, i mozes po Evropi...
-
Kilo...svaka cast i slava🤣🤣🤣🤣
-
+BNB
+XRP
+ADA
a da ne bude message too short, pozz i zarada svima a ne samo NJIMA
-
Dobro Zekica zbori.
Kupi zlato.
Uncu, dvije.
Ostavi sebi, ili za najmilije.
(Uz gusle🤣)
-
Od privatizacije, preko šverca i preprodaje oružja,HT PTT, otkup odkupljenih i kupljenih stambenih prostora, Kutle, banke, Borg...nastavi niz. Što očekivati u ovoj oazi balkanske gospodarske demokratije. Bitno da porez platim. makar i na minus. pljuc Vam pleme i sjeme do stoljeca sedmog...
-
ma nije dobro već 10 godina najmanje. što još ima ovdje klase optimista u DDJH? inati se Slavonijo...
-
htijo sam uplatit miljon kuna bnb i eth a mi neda...kurc šlus😪😪😪
-
po meni, teško, nakon ovoga danas jako teško bar u skorije vrijeme, danas je jako puno njih izgorilo u nepovrat i jako puno nih lupalo glavom o zid a u većinu se ono najmanje, uvukao nemir i nespokojnost, iliti po onoj narodnoj "škrgut zubiju" ...danas se to još ne osjeti ali u narednim danima bude svakako što će u bitnome reducirati dotok sviježeg novca na tržište i prije da će kripto tržište nastaviti korekciju nego okrenuti u rast
Tko im je kriv...mogli su trenirat na ZSE pa ne bi bili tako osjetljivi...
lajkam korekcije...bit(c)e više za nas
-
ja razmišljam sto cemo pričati o svemu ovome za 10 god. uzbuđen sam unaprijed. nije stvar zarade nego mogućnosti. ah da, da više nema ustasha i partisans. na globalnom nivou
-
evo sad i na Croatia Airlines
- transakcije ili nalozi za trgovanje bez bilo kojeg drugog očitog opravdanja osim u svrhu povećanja/smanjenja cijene ili povećanja volumena trgovanja, i to blizu referentne točke tijekom dana trgovanja, npr. prilikom otvaranja ili blizu zatvaranja trgovanja;
kako je ovo krenilo, još će nam "pump&dump" ministar Horvat "svršit u pržun"
Dezerter? Jna kaplar? Grlatoglavi daždevnjak (sorry životinjice), je iskovan u loncu poslije titatito, skhhdz; prije ću ja završiti za klevetu i drukanje i trolanje i doživotni lokot na dionice.hr.🤮
-
čekam nisko da se potriplamo...pa nek bude ili pukovnik na shitoinu ili pokojnik na zse🤣
-
Prevladavajuce raspolozenje je jednako kretanju cijene dionice cista psihologija, da vam danas skoci na 7 prevladavajuce raspolozenje bi bilo ohohoo pozitivno u roku odma.
Ništa čudno, niti neobično, raspoloženje/neraspoloženje je proporcionalno broju preostalih dana do srpnja i kretanju cijene dionice do srpnja. Što je manje preostalih dana, to će i reakcije biti burnije.
A raširiti šator, uzeti par eko plinskih boca, transparente i zahtievati naših 12,5 kn po dionici OPTE. Jamac: Vlada Republike Hrvatske.
-
meni bi odgovaralo i dno na 1-4k...
a kad bude uzlet, pokrpat rupe pa u zlato i beton...ajde malo plastike i telekoma ovo malo homoljublja sto je ustalo🤑
-
Samo da na kraju balade ne ispadnemo budale.
možda sam osim zekice ovdje među starijma pa ću reći: budala sam vec decenijama, i žalosno je što mi se povraća na sve jer nisam 91 htio u beo svet, nego sam ostao. Najbolji savjet mlađahnima, pokupi se i odi, život je samo jedan. Svijet je veliki i lijep, o priča o djedovini i domovini i stoljeću sedmom, okači o rep. Kad poslijednji Hrvatski uhljeb (političar sa 7578787487 nekretnina )pojede pretposlijednjeg, onda će ovdje zavladati mir i blagostanje.
-
meni je dno 0.00. pa sad neka idemo ispočetka ili buffetu na raport🤣🤣🤣
-
Ma nema tu nervoze. pišivih par stotina milja nije deseti dio onoga sto sam pofumao na zse u 10 god. pa mi je svejedno. hebo ja ovakvu burzu, regulatore i drzavu. necu vrijedati banana drzave. vise smo cargo cult otocic.