1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • May 24, 2021 at 3:27 PM

To sve je irelevantno za postizanje (meni) najbolje cijene prodaje. Prije vjerujem kamataru iz kvarta nego bilo kojem bankaru (moja ex je ex bankar :D ). kamatar je pošteniji. slomi samo ruku. bankari te objese tvojim konopcem i na tvojem stablu i pošalju račun za manipulativne poslove i čuvanje leša.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nemo
    • May 24, 2021 at 2:13 PM

cijela država poćiva na špekulacijama. jbt tko da smo virtualni planet u računalnoj igrici , a ne tu. hebes drzavu koja zivi od krede i 90 (??) dana rentanja... <X

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• nemo
    • May 23, 2021 at 9:56 PM
    Quote from zlocesti

https://www.novilist.hr/ostalo/sci-tec…kriptovalutama/

Rizik je vaš, novac i naš- svugdje isto

niš novoga. bude brzo porez na zrak.

• nemo
    • May 23, 2021 at 6:13 PM

ma štancat ce se pare. u trilijunima bezkorisnih papirića. do prvog asteroida. nakon toga ce biti bogat tko bude imao toljagu i pećinu... :D :D :D

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • May 23, 2021 at 4:13 PM
    Quote from Ledica
    Quote from nemo

Kilo...svaka cast i slava🤣🤣🤣🤣

Pa naravno da treba uzeti odmah kilogram, veći pakung je jeftiniji pa tako u stvari štediš.😂😂😂

I omekšivač za veš je jeftiniji od tri litre nego onaj mali od litre.😂😂😂

problem je u kili, kako ces prodat kilu...meni su naj unce. uzmes dve tri u gepp, i mozes po Evropi...

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • May 23, 2021 at 1:07 PM

Kilo...svaka cast i slava🤣🤣🤣🤣

• Što smo danas tržili

• nemo
    • May 21, 2021 at 8:56 PM

+BNB

+XRP

+ADA

a da ne bude message too short, pozz i zarada svima a ne samo NJIMA

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • May 21, 2021 at 8:14 PM

Dobro Zekica zbori.

Kupi zlato.

Uncu, dvije.

Ostavi sebi, ili za najmilije.

(Uz gusle🤣)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • May 20, 2021 at 6:16 PM

Od privatizacije, preko šverca i preprodaje oružja,HT PTT, otkup odkupljenih i kupljenih stambenih prostora, Kutle, banke, Borg...nastavi niz. Što očekivati u ovoj oazi balkanske gospodarske demokratije. Bitno da porez platim. makar i na minus. pljuc Vam pleme i sjeme do stoljeca sedmog...

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• nemo
    • May 20, 2021 at 1:49 PM

ma nije dobro već 10 godina najmanje. što još ima ovdje klase optimista u DDJH? inati se Slavonijo... :D

• nemo
    • May 20, 2021 at 1:03 AM

htijo sam uplatit miljon kuna bnb i eth a mi neda...kurc šlus😪😪😪

• nemo
    • May 19, 2021 at 11:46 PM
    Quote from Kayser Sose
    Quote from barbosa 2.0

po meni, teško, nakon ovoga danas jako teško bar u skorije vrijeme, danas je jako puno njih izgorilo u nepovrat i jako puno nih lupalo glavom o zid a u većinu se ono najmanje, uvukao nemir i nespokojnost, iliti po onoj narodnoj "škrgut zubiju" ^^ ...danas se to još ne osjeti ali u narednim danima bude svakako što će u bitnome reducirati dotok sviježeg novca na tržište i prije da će kripto tržište nastaviti korekciju nego okrenuti u rast

Tko im je kriv...mogli su trenirat na ZSE pa ne bi bili tako osjetljivi...

lajkam korekcije...bit(c)e više za nas :D :D :D

• nemo
    • May 19, 2021 at 10:05 PM

ja razmišljam sto cemo pričati o svemu ovome za 10 god. uzbuđen sam unaprijed. nije stvar zarade nego mogućnosti. ah da, da više nema ustasha i partisans. na globalnom nivou :D :D :D

• nemo
    • May 19, 2021 at 2:21 PM
    Quote from st-brajo

evo sad i na Croatia Airlines

- transakcije ili nalozi za trgovanje bez bilo kojeg drugog očitog opravdanja osim u svrhu povećanja/smanjenja cijene ili povećanja volumena trgovanja, i to blizu referentne točke tijekom dana trgovanja, npr. prilikom otvaranja ili blizu zatvaranja trgovanja;

kako je ovo krenilo, još će nam "pump&dump" ministar Horvat "svršit u pržun" :S

Dezerter? Jna kaplar? Grlatoglavi daždevnjak (sorry životinjice), je iskovan u loncu poslije titatito, skhhdz; prije ću ja završiti za klevetu i drukanje i trolanje i doživotni lokot na dionice.hr.🤮

• nemo
    • May 19, 2021 at 12:38 PM

čekam nisko da se potriplamo...pa nek bude ili pukovnik na shitoinu ili pokojnik na zse🤣

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• nemo
    • May 19, 2021 at 12:18 PM
    Quote from Jubito
    Quote from StatusQuo

Prevladavajuce raspolozenje je jednako kretanju cijene dionice cista psihologija, da vam danas skoci na 7 prevladavajuce raspolozenje bi bilo ohohoo pozitivno u roku odma.

Ništa čudno, niti neobično, raspoloženje/neraspoloženje je proporcionalno broju preostalih dana do srpnja i kretanju cijene dionice do srpnja. Što je manje preostalih dana, to će i reakcije biti burnije.

A raširiti šator, uzeti par eko plinskih boca, transparente i zahtievati naših 12,5 kn po dionici OPTE. Jamac: Vlada Republike Hrvatske.

• nemo
    • May 19, 2021 at 12:13 PM
    Quote from Kayser Sose

meni bi odgovaralo i dno na 1-4k...

a kad bude uzlet, pokrpat rupe pa u zlato i beton...ajde malo plastike i telekoma ovo malo homoljublja sto je ustalo🤑

• Birtija

• nemo
    • May 19, 2021 at 11:13 AM
    Quote from Miron

Samo da na kraju balade ne ispadnemo budale.

možda sam osim zekice ovdje među starijma pa ću reći: budala sam vec decenijama, i žalosno je što mi se povraća na sve jer nisam 91 htio u beo svet, nego sam ostao. Najbolji savjet mlađahnima, pokupi se i odi, život je samo jedan. Svijet je veliki i lijep, o priča o djedovini i domovini i stoljeću sedmom, okači o rep. Kad poslijednji Hrvatski uhljeb (političar sa 7578787487 nekretnina )pojede pretposlijednjeg, onda će ovdje zavladati mir i blagostanje.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• nemo
    • May 19, 2021 at 10:46 AM

meni je dno 0.00. pa sad neka idemo ispočetka ili buffetu na raport🤣🤣🤣

• Birtija

• nemo
    • May 19, 2021 at 10:40 AM

Ma nema tu nervoze. pišivih par stotina milja nije deseti dio onoga sto sam pofumao na zse u 10 god. pa mi je svejedno. hebo ja ovakvu burzu, regulatore i drzavu. necu vrijedati banana drzave. vise smo cargo cult otocic.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt