1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • May 27, 2021 at 10:44 PM
    Quote from MickeyM

Evo sada pogledam u top10 i do sada nikada nisam komentirao tko što prodaje ili kupuje... to je stvar svakoga ulagača!

Ali sada moram reći da u ovim vremenima rajfica zajebava svekoliki narod svojom prodajom 1000 komada... to nije fer i nije ljudski, ja bi to nazvao

zločestim drukom i plašenjem neupoznatih u situaciju... da ih još nekako ne nazovem pogrdno, završavam....

pravno dozvoljeno, morala odavno nema na ovim prostorima. island je jedini pokazao bankama. nas banke posjeduju. tj.državu. amen

• Birtija

• nemo
    • May 27, 2021 at 9:53 PM

htio sam reč, kako je svemir postavio igru: oni koji imaju, financijski su nepismeni ili ne znaju ili ne žele investirati u neke druge klase, ne znaju vozit brod, a na putu oko svijeta bi se zgubili. A i nema cajki na Tajlandu.

i oni koji znaju ili su dovoljno hrabri i otvoreni pa nemaju novca, pricaju i kineski, cijeli svijet im je selo, a fora je pjevat japanske karaoke u 5 ujutro 8)

• Birtija

• nemo
    • May 27, 2021 at 8:41 PM

Krkan gazda (građa beton armirno da ti je Bem we ) slucajno ga poznajem, je prosle godine vrtija 3 milje. Ove godine je na 15. Naravno, višak ulaže na zse i volstrit. Nakon praseta jagnjetine i noći cajki ipak opet uloži u četverokatnicu kraj mora 🤣🤣🤣

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nemo
    • May 27, 2021 at 3:36 PM

5 god X 100.000 kn, pa to je skoro svaki drugi u mojem kvartu...hahaha, misliš da se drugovi nisu dubinski pozabavili sa tim kako bi opet izbili koju kunu poštenim špekulantima? Mislim sasvim ok ali kod nas uvijek neka septička smrdi. bolje da me nemci kradu 5 god nego da me Naši NAGRADE za ulaganje. mrš stoko 👎

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • May 27, 2021 at 3:10 PM

eto. prebijem taj miljon u optimi pa uzmem plastiku. pošteno i bez krzmanja🤑🤑🤑

• Birtija

• nemo
    • May 27, 2021 at 3:08 PM

Jednom mi je jedan direktor turističkog naselja (ex KPH, tadašnji HDZ, of course) rekao: " Ja sam bija NAJPRVIJI !" Sasvim slučajno porijeklom Vlaj, a naravno, za njega je to bilo Dalmatinac fetivi.... Teško sam komunicirao na hrvatskom, a strane zaike su govorile jeb...tajnice. Onako kerumovski. Kad se sjetim a prošlo je 30 god od tada, vidim da se ništa nije promijenilo. samo umjesto nekog partijskog sekretara, imamo plen ki moon CKEU.

<X

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• nemo
    • May 27, 2021 at 10:01 AM
    Quote from bjane

Danas prijedlog za dividendu:-4 kn bi bilo primjereno.

Ja bi radije +4🤑

• nemo
    • May 27, 2021 at 9:33 AM

Kako Niko ne piše? Eto jutros mi se javio kartulinom!😎

• nemo
    • May 27, 2021 at 8:30 AM

I do not give a shit 8)

• nemo
    • May 26, 2021 at 3:02 PM
    Quote from NaBiduAsku

https://www.poslovni.hr/vijesti/domaci…a-burzu-4289292

dobit ćemo novu dijonicu na burzi, samo što nam to vrijedi ako se njome ne bude trgovalo kao što je slačaj s velikom većinom izlistanih u posljednjih godinu dvije dana.

s obzirom na iskustvo i nikadboljom situacijom u društvu, a najviše na ZSE, trgovati sa novom dionicom? Neću.

• nemo
    • May 26, 2021 at 2:51 PM
    Quote from zlocesti

Moller, Vi ćete pod ključ zbog delikta, verbalnog :S

Koje cigarete pušite, da znamo donijeti na ulaz :)

Cubane :D

• nemo
    • May 26, 2021 at 12:40 PM

EUROPSKA PRAVNA STEČEVINA. Sad to stalno slušam. Kao dijete sam slusao UNUTARNO VANJSKI NEPRIJATELJ. Dobijem proljev zajno.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• nemo
    • May 26, 2021 at 11:13 AM

Barikb ponovo krca...🤑😆

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • May 26, 2021 at 11:12 AM

meni je zlato ostavstina i ako pobjegnem u bih, mijenjam desetinu godisnjeg viška. Ne zamaram se kupoprodajama, anunakijima, gramima i polugama. Kupim, zakopam, zaboravim

• nemo
    • May 25, 2021 at 10:58 AM

sad sam nazvao...ako budu od volje, će odpustiti dve-tri. Zeka rules🤩

• Što smo danas tržili

• nemo
    • May 25, 2021 at 9:31 AM

Pržili smo danas/noćas/jutros

+xlm

+ada

+xrp

+one

+vet

Quote from Kivi
    Quote from baggio89

Svaka cast, nagradeni ste za hrabrost 👌

od par miljuna nečega do par miljuna ničega.. tanka je granica.. sretno!

Od miljon necega uz krv i znoj na zse, do miljun ničega na zse. Za 10 god. U ameriki bi bar svake godine ubo 10% necega. Ovdje sam ubo prstom u .....pekmez🤮

• nemo
    • May 25, 2021 at 12:28 AM

hebo tetku🤑. I strica.

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • May 24, 2021 at 10:28 PM

mislio sam na trzenje...pa nečeš kilu uvijek iskoriztiti? Svaka cast ako vam trožkovi ili kupovine iznose u kilama zlata. Kapa dolje.🤑

• Što smo danas tržili

• nemo
    • May 24, 2021 at 9:12 PM

+ SHIBA, par milijuna komada🤑

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• nemo
    • May 24, 2021 at 9:09 PM

Može. Može. Može.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt