Neo- matrix; virtualni portfelj...možda su i novčeki (ca$h) oni iz monopolya? Opet javno mjerenje milokliza. Nazalost, Poslovni br.2 ali jako dobro štivo za razbibrigu do špice sezone😄
Posts by nemo
-
-
pa i sad imaju filtere sa aktivnim ugljenom. Najbolje da se rade mali oklopnjaci sa ABKO zastitom. LOL
-
Ajde ajde, nakon izbora poteći će medeno mlijeko. Pa i u Zagrebu.
-
Kakav narod takvi politicari. Mislio sam na Krampa i amere...
-
Nikako narodu ugoditi. Nije dobro kad ima virusa nije dobro kad nema. Zelenjava zabavlja, crvenilo nas ljuti...
Mozda je ta wc školjka na potonulom brodu?😅
-
Za inače jako financijski obrazovano stanovništvo prave smjernice
-
ovo više nije ni agonija. Ovo je loš vic koji i dalje puse hrvati
-
Točno tako. Uljanik br.2. Kad sam to govorio prije godinu dana ljudi su me smatrali ludim. Horvat je bolji spin doktor od Sanadera. Đuro je ping pong loptica do poslije izbora. Onda slijedi indijanski bubanj.
-
Mala djeca se hvale tko ima bolju igračkicu...baš za zabavu. Mogli bi staviti post : Velicina milokliza u trejdera
Ovo ovdje sve više liči na poslovni br.2. Fejsbuk iskompleksiranih vučića na ZSE...
Svatko radi najbolje za sebe boli me tko je koliko zaradio ili izgubio. Taj netko ne plaća ni moje račune ni servis automobila.
A bogami ni porez. Želim dobru zabavu dečki u virtualnom svijetu, zovu me šume i brda. Izađite malo na svježi zrak i saberite se. Dok ste još u mladosti i snazi. Na jesen cemo izmjeriti kyte😎
-
Zovite Klausa & comp.
-
Jeli to spada u drukanje cijene? Nemam ptkm od kada sam popljugao kao mali dioničar
-
pravi fuc...i se nikad ne hvale ispucanim metcima. Pravi igrači zapravo nikad ne otkrivaju karte. Bez uvrede, ego vučića sa wallstreeta.
-
Ne mogu se oteti dojmu bez obzira na koronu, vas je netko tesko povrijedio.l u proslosti. Nadam se, kad se situacija posloži u mjestu i drzavi gdje živite, i da vam se sve investicije i materijalno poslozi i umnoži, da budete sretni i zadovoljni. I jedan vedri post pun sunca& ljubavi. Od srca Vam želim da pronadete nacin da uživate u životu☺
-
rivp se ceka na 15 i manje...ni kune iznad toga ne da nemam, nego NE DAM
-
nemam opt ali me zanima vise kakav ce biti rasplet; veselje ili škrgut zubi i plač...
kladim se da ce se vecina pohvalno izjasniti o investiciji. Ovdje minusima nije mjesto
-
kakva država, takva burza, kakva burza takav promet, kakav promet takve i promjene vrijednosti...sic!
-
kupoprodajnik : kolega, moze jedno pitanje?
prije svega svaka Vam cast na toliko zaradi na ZSE. ( mozda sveukupna zarada i na ostalim burzama)
No mene bi zanimalo odakle Vam toliki poöetni kapital za ulaganje?
Pa vi kolega kao da ne znate da se o Prvom Milijunu nikad ne pita...a o drugom, trecem....etc. vec bi mogli razgovarati😂
-
i dalje je cijena previsoka...120kn još bi mogao razmisliti. Ovako i 113 kn nije nedostižna. Znam da sam neshvatljiv i nezanimljiv jer kupujem pa držim. Op, trop. Razmišljam o 2025god, a živim sad, dok imam za režije i hranu...😎
-
vodeći se logikom porasta cijena koje tu neki zastupaju , onda isto možemo očekivati kavu na 15-20kn, pivo i sokove 30, pizza od 100, a o glavnim jelima, pogotovo ribi se ne usudim špekulirati...
pa u Dubrovniku su popularne cijene godinama. I u Dubaiu. Točno tako. Ko voli nek izvoli. Smanjiti cijenu da bi dobio vecu kolicinu gostiju...ne dobro. Ok, neki popust, ali kvaliteta za kvalitetu. Ne nužno za turizam na moru.
-
mislio sam da ovdje neće biti ego rasprava na nivou moje dionice bolje tvoje su sra..e, ja sam dobro prodao, ti si lose kupio i sl. Zbog toga sam i otisao sa poslovnog...
kako god; totalno je nebitno tko ce i sto biti u pravu za 365 ili 750 dana, tko ce kome reci; eto vidiš da sam JA imao pravu prognozu...najjednostavnije će biti pogled na vlastiti racun ili štek pa samom sebi priznati gdje smo. Papir trpi sve pa i ovdje. Istina je uvijek negdje između. Jos nitko nije priznao debeli minus samo pluseve i sitne ubadalice. U rivpu sam od korfa, tamo oko 13,50. Mozda sutra bankrotiram, mozda arapi kupe cijeli poluotok. Tko zna što nam nosi buducnost. Jedino mogu živjeti i disati SADA, i željeti pozitivan rasplet. Bez strpljenja i hladne glave nemate što raditi na burzi. Isto kao u kladionici ili u kockarnici. Pozz svim imaocima turistickih dionica i nekretnina😎