ulaganje u zlato je dugorocno kompa...kupoprodavanje se ne isplati. Desetinu godišnjeg profita u žuti metal. Ne u papiriće ( keš). Zlato (dukati) su mi porodični tamo negdje od kraja 1920. Probati cu izracunati profit ako nađem cijenu iz tog doba😎. Bolje visak u zlato nego u armirani beton.
Posts by nemo
-
-
+10g žutog 999/1000
-
apropo, sveukupno ili samo u jednoj dionici?
-
veliki se igraju sa malima. Zelenilo na dnevnom prometu kumica na Dolcu.Smijeh.
-
Pa na to je i mislio. Budite duo/trio partijski uposlenici i uhljebi pa vam ne trebaju dodatni poslovi ili mesetarenje sa dijonicama ili štednja u III.banderi
-
manje zrća vise koke😁
-
od toga mi je vrh kad od HaNfE dobijaju "javne opomene". A što? Pred isključenje iz tekme? Novčana kazna?😂😂😂
-
Radim u .... u kampu...usporedujući sezonu 2019 i isti period ove godine, znakovita je promjena u popunjenosti kapaciteta. Uprkos lijepom vremenu i cistom moru, a pače i vanpansionskim ponudama svih boja i okusa, nažalost uslijed Korona ugroze i stanja u drzavama u okruzenju lijepe naše, moje skromno mišljenje je da smo ispod 30%. Toplo se nadam last minute 7. i 8. mjesec kako bi se nekako bilo na pozitivnoj nuli. Prezivjeti sada je imperativ. Jalne su samo plitke osobe.
-
taman razbio kasici prasicu...kad ono
-
a da...dokupim na 1,00. Za Patriju😂
-
Sezone 2019 kyta mi je iznosila 20. U isto razdoblje ove godine manja je za 7.
Informacija obogaćuje😂
-
Da ne bi završili ko vučići na ZSE...(bumtras)
-
Na jesen dokup. Ali ne iznad 13. Sve dolje može. Dokupit jos 2 app u Poreču ili koji glamping u Lanterni😎
Slijedeće godine u ovo vrijeme smo miljunaši. Sa maskom u Singapuru😷
-
Sad, meni kao prosjecnom ulagaču što bi ta informacija trebala značiti??
Vama nista kolega. A meni mirovina 20g prije roka
😂😂😂evo ovo isprintam i ovjerim. Stavim u vremensku kapsulu pa se cujemo za 20 god.
-
Sad, meni kao prosjecnom ulagaču što bi ta informacija trebala značiti??
-
Rijetki peku kruh. Ako budemo gladni necemo guzicu brisati. Uložio na jal i negativu i pametovanje hrvata. Zarada 200%
-
Mogu ja ovdje napisati svasta. Tko moze provjeriti? Koliko kupio preprodao zlata, koliko imam plusa minusa na apartmanima, kolika mi je prinos maslina? Sto i koliko kom u 000 imam hrvatskih dionica...ovaj forum je osnovan u drobroj vjeri ali se gubi smisao. Rekla kazala plus egomanija i mjerenje kyte u javnosti. Evo: imam zlata imam keša imam dionica imam 3 treća stupa, radim sa turistima neposredno. Koga briga i kako će onaj tko zeli nesto saznati imati koristi od moje malenkosti? Živi bili😎
-
Ja sam u jednom kampu. Kiša pada, trava raste i zeleni se
-
ne znam čemu plakanje i kukanje ako ne ulazete ili nemate turiste? Mislim da je ovaj forum pun figa u džepu...smiješno mi je do bola😅...kupujte vani, ulazite u platinu, raskuživače, maske, ..nije Burza jedina na svijetu
-
industrijska proizvodnja sa vlastitom pameti i inovacijama sa druge strane održavanje polovnih oklopnjaka. Duro djakovic (sutra mozda Prvi hrvatski Čelik) ce prvo na NULOVANJE a onda mozda kroz neku drugu branšu ili takozvanu proizvodnju egzistirati kao firma sa profitom. Ili ce se ugasiti. Trenutno ulaganje i kupovanje dionica kao sutra ponovno pokretanje Uljanika. Utopija u skladu sa izborima koji nam slijede.