ma nisam se nešto uzrujo, možda ispane i dobro.
srednje prugaški sam trejder pa možda tu zatrejdam koju.
ovako sam metno 5300 kn u đep.
đe ste cure prodo sam puževe!
tak se nekad u mom kraju govorilo.
Džep
ma nisam se nešto uzrujo, možda ispane i dobro.
srednje prugaški sam trejder pa možda tu zatrejdam koju.
ovako sam metno 5300 kn u đep.
đe ste cure prodo sam puževe!
tak se nekad u mom kraju govorilo.
Džep
na sjeveru regije trave na jugu kamenja...da se ne miješamo😂😂😂
Nije još vrijeme. Doci ce kad budemo jeli travu i kamenje. Tek onda ce doći iz guzice u glavu. Pasivni narod sa lokalnim šerifima na čelu, za razliku od banana državama nemamo banane ni cocu...
Vidim kako se crvene u saboru. Sve ih je sram. Mislim na sve vlade i sve sabore. A ovčice bleeje i nose brnjice.
Stoka sitnog zuba nije ni svjesna kako je Petrokemija došla do USPJEŠNE i PROFITABILNE firme. Micanje fokusa na nevazne stvari. Korona im je došla ko kec na desetku. Privatizacija 3.0
Ako naslijedi dugove, nije jeftino.
Ako drzava plati dugove, a on dobije za DŽ, onda je jeftino.
Tako će i biti. Uvijek isti modus operandi.
Nije sve crno.
Moglo se zaraditi, i zaradilo se.
Bilo je sjajnih prilika, Hupz, Maestrali, Vern, Opte, Vlen
Kodt kojem je cijena popratila sjajno poslovanje
To sam sve odradila , i zaradila, a sada šmrcko, moramo čekati dobru priliku
Zarađujete zapravo na klasicnom rentijerskom poslu. Ovo je sasvim druga prica. Zezancija za kratit vrieme, da ne kazem Zaje...cija.
kakva drzava takva burza. Jad i bijeda.
NEOzbiljni ste. Plastika je vječna. Tj bar 100 god poluraspada😂😂😂
HANFA- prve dvije rijeci sve govore...ha ha ha ha(nastavi niz)
kupujem na 95
vezano za dd, kad sam na PD pisao da je to Uljanik br.2, i da ce biti 0,50lp/kom, ili su me bacali u smeće ili sam bio demantiran kao " nece politicari dopustiti kraj slavonskog diva i tipo djuro je strateska firma..."pa eto. Živi bili pa vidjeli. Mozda sutra budu proizvodili vrhunske express lonce ali bez malih dionicara koji su tesko zaradeni novac ulozili u ovu firmu. I sam imam odredeni iznos ddjh, ali sam ih nakon CrNoG CeLIKa sam sebi proglasio nulom i maknuo iz portfelja(makar su i dalje tu materijalno). Izgubio sam ono što sam mogao podnijeti a ulagao sam vjerujući u dokap i promjenu svijesti. Nažalost, RH i dalje je močvara i suosjećam sa malim obespravljenim i prevarenim dionicarima. Makar je sve po zakonu. Gdje su vam drugovi sad plinske boce. Gdje je sad slavonski inat. Neka je laka zemlja Đuri Đakoviću d.d.
Ili ipak Socijalizam.
A dođe na isto...
Kako to? Pa HDZ je pobjedio socijalisticke crno crveno zelene belosvetske vragove?!?
Ako ste me pratili ne govorim o trenutnom stanju stvari. Sve ovo grozno strasno pustoš...i sam vidim. Neki prosto uzivaju prosipati crnilo i zazivati apokalipsu. Neka im. Ja vozim svoj film...ego rasprave i mjerenje kyte na dnevnoj traderskoj osnovi me ne tangiraju. Svatko ima vlastitu pamet i odluke iza kojih stoji. Bar uživajte u pustosi ljeta, ovih godina nije bilo moguće. Kad opet budu gužve, zaliti ćete. Priustite si svaki svoj bor i cvrčka...malo hlada i brčkanje. Brzo će jesen. Endžoj jorself 😎
Sve to stoji, cak sam i ja malo usao na 26. Sad sam na malom otoku ima ljudi, svi Slovenci dosli jahta, jedrilica...jedan restoran radi punom parom drugi zatvoren. Izgleda mi cca 30% losje nego inace. Nije nikakav uzorak ali midseta radi, ljudi se odlucuju na godisnji, lezerno to izgleda. Maske nisam vidio osim na brodu.
Kontao sam ova sezona 20-30% lanjeske a sljedeca 80% 2019. Sad mi izgleda da ova bude 40-50% lanjske ali sto sa 2021? Cini mi se da najgore od korone nismo jos vidjeli, nisam siguran da mozemo reci da je najgore iza nas i moze postojati ispred nas event ili dva koji ce se jako negativno odraziti na turizam.
Ako rivp prezivi a trebao bi, onda je to dobra kupnja ali po kojoj cijeni? Sto kada bi imali 300 dnevno?? Jesen mi mirise na to.
Zato i kazem da gledam profit tek u '23. 21. ce biti izazov, 22. neko liveliranje...
To mi govori intuicija. A sad, kako bude bude. Nisam ja Neo😎
moj target je nesto nizi. Zapravo na 20 i donji ispod 15. Imam solidnu kolicinu (u gornjem dijelu knjige dionicara jesam) ali bi dokupio rado. Horizonti su mi vec u 2023 god. Kao sto se ljudski rod prilagodio i bolestima i ratovima i kl.promjenama, tako ce i Korona lagano u korunu. Biti ce uvijek sa nama kao i svi virusi, ali nece biti top vijest. Moje promišljanje.
posjedujem 2 (dva) III stupa već 14.tu godinu. Trebao sam uzeti i treći👌
ZSE=Super Sport, Germania...eurojackpot
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ha ha ha
Ja ne spavam godinama od lopova & lažova politicara, a imam par miljona u hrvatskim dijonicama. Za zlato se ne brinem😅
Da...ja bi se na tvom mjestu više brinuo za papirnati portfelj...hahah
Dugorocno imam betona i cigle u turizmu, te jedan rasklimani oklopnjak. Vjetroelektrane cekam a telekom repetitore imam u tragovima. U tragovima i text industrije i medikamenti. Papirići toliko da se pokrije mjesec...nema puta u Peru za sad pa se uštedjelo😨
Mislim da ne bih spavao kao beba već bi stalno bio u strahu od lopova. A problem je i što je velik spread kod kupnje i prodaje ovog fizičkog zlata, barem kod nas kolko sam ovlaš gledao.
Ja ne spavam godinama od lopova & lažova politicara, a imam par miljona u hrvatskim dijonicama. Za zlato se ne brinem😅