cekam ovih dana priljev, pa uzimam veću količinu OPTE. Strong buy. Imam dobar feeling.
Posts by nemo
-
-
Svi smo mi, NB😎 (Neno Bijelica)
-
http://arhivanalitika.hr/?email_id=219&…p=subscriptions
Zanimljiv članak, ako netko prati. Zanimljiva usporedba crobexa i drugih...😮
-
Djuro Djakovich = Uljanik 2.0
NB = Horvath, samo što ovaj drugi nije svoja kohonas stavio u škrip. Puno ega puno priče na kraju najpametniji ispali ulagači u cigle i beton. Ovdje ni Krona nije pomogla a neće ni polovno novi mlaznjaci. Aaaako kojim slucajem se i proda tu na 7-8 kn, otvaram skuplji pjenušac☺
-
Best buy: vart, ddjh, vindija?😮
-
Plavi čelik? Baš Čelik? Aluminij Mostar? Željezara Sisak? Soros? Trump? Decki kaj su prodali Nanobit mejbi?
-
Pa da HDZ izgubi Slavoniju? Si lud?
https://www.izbori.hr/sabor2020/rezultati/1/
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mogućnost da HDZ izgubi Slavoniju poradi mogućeg stečaja ĐĐ ista je kao što je IDS izgubio nešto zbog Uljanika....znači šipak
pakŠu 😂😂😂
birači glasači i ostala stoka sitnog zuba...kako se zovu clanovi HDZSDPIDS? -Partijaneri😁
-
Favbet, Bet i ZSEbet i u svijet...😂😂😂
-
bit će burze još par godina a nakon toga ključ u bravu za male investitore... pa s čime će se trgovati? Par blue čipova tek toliko da fondovi mogu pravdati svoje plaće i tek toliko da uhljebi sa ZSE, Hanfe i inih pravdaju svoje fotelje i plaće.
pa to i sada rade. Ključić je u bravi od 2008, a Agroborg ga je samo zakrenuo...mozda ljude zabavlja ta svakodnevna burekana, ja sam tu vecinom iz hobija. Zao mi je ako su ljudi uzimali kredite ili jos gore margin kredite i popljugali u ovoj vladavini PRAVA😂😂😂
Tuga, zalost i gorka istina Hrvatistana
-
biti ce dobro kad optima bude optimalno 10,50 😅
Jel bi prodao da sad ode na 10 kuna?
sad ne, ali u ponedjeljak da😅
-
biti ce dobro kad optima bude optimalno 10,50 😅
-
Stecaj đ.đ. dali je moguc?
u ovom svemiru sve je moguće. Ali stečaj je kraj za sadasnje imaoce dionica. Uljanik 2.0
-
jema jema puno lipih stvari...ali ih nesmin kazat
Ovo je ipak ozbiljno mjesto. Ne poput eclectice ili pd. Odmah te stave u pržun🔒
-
Može jedan post jedna kuna?😏
-
Gdje su sada plinske boce& šator? Aloooo? Slavonski inat? Smijeh od drzave i naroda. Kakvi smo takvu i vlast i gospodarstvo imamo. Nadam se bar u 99 toj zapaliti svijecu za kraj ovog kurbinog pira u Hrvatistanu. Nama treba corona na kvadrat da se satre sve. Do dode do guše jer narod puši i dalje spike yugoslavije i partizana i ustaša. Neka nam je!
-
Ima li koja firma u ovom bananistanu da nije neka afera?😨
ljudi plaču zamnom u Corku a ja i dalje bludim ođe...😂😂😂
-
tvrdo stojim na 7,58. Ni centa dolje. Ili bojnik ili pokojnik.
-
Steta. Čekao na 5...ma ici ce na gore bar do 7,50. Ili ce potonuti do dna. E sad nemojte me pitati na čemu baziram svoje brojke. Tehnicke analize i stanje u glavama ekipe koja radi sa sudbinom ddjh prepuštam educiranoj ekipi. I'm just a little cook.
-
-
Puno kvalitetnih dionica ce danas trpjeti zbog spekulacija oko Djurice. Onda ocekujem suze kupaca "Djure velicanstvenog"!
Koja navlakusa moze u ovoj firmi proci vec XX puta je za ne povjerovati!
Ingra, Dalekovod i Iga se unovcuju, valjda da se s tim novcem "suplji vagoni" kupe.
Do kada ce kod nas postojati takvi lumeni?
koje su to kvalitetne dionice na zse? Sve je dobro na cemu se moze zaraditi. Zar ne? A sto USA burze ne kupuju/ prodaju suplje vagone? 90% burze im je napuhani helij baloon. Kupujem skupo prodajem jeftino...bitno da se vrti😂😂😂