Zašto kad ja stavim cijenu moje željke za dionicu koju nesmijem spominjati, dobijem lokot, jer nisam dao konkretan doprinos temi a moju želju(ne tvrdnju) od 11,55kn ne mogu elaborirati? A gore ekipa želje, poruke i pozdravi od 11-12 i više po dionici, pa se lajka,smješka i titra sa blagoglagoljivim humorom i roza mašnicama. Why me? Why they? Dvostruka mjerila ili je na Blagdan sve dopušteno?😒
Posts by nemo
-
-
trebalo je biti na burzi u vrijeme Sanadera, to su bila vremena.
nešto kao Nikkei 80-ih, nekad bilo, sad se spominjalo.
ja sam tada kao klinac čitao dnevne izvještaje s burze u Slobodnoj Dalmaciji
da bar Vujčić i Marić zveknu jedan dobar money printing kao i Ćaća svojedobno pa da opet gledamo slične brojke
Jeli se napokon Ćaća vraća?😂
-
kolege, g. Krešo kupuje kao da nema sutra...
Baš mi je drago zbog njega.
zašto kupuje g.Krešo? Jer može. Kama Sutra💶
-
Ako nešto napišem, ići ću pod lokot. Ako komentiram i koristim se humorom, opet ću pod lokot( vidim da mnogi forsiraju zdravohumorsku zahebanciju, valjda ja nisam u tom izabranim kružoku )Nemam formalno obrazovanje iz branše, a trgujem na burzi od 2006. Radim po osjećaju bez puno analiza i gledanje u knjigu dioničara. Ako kazem da poznajem nekog iz vrha firme, opet lokot. Zato kažem; kupiti i čekati. Ako nisi strpljiv i plan ti je belo i ferari, promijeni trgovinu. A sad mogu pod lokot jer nisam doprinjeo temi i nisam argumentirao moje navode. Prc.😒🔒
(posjedujem stanovitu kolicinu dionica, ako Univerzum da, još ću dokupljivati, nije nagovor, koristite svoju intuiciju.)
-
Fer cijena moja nije fer cijena njima. I obrnuto😅
10,55 - 11,55 i mirna Hercegovina😎
-
Fer cijena moja nije fer cijena njima. I obrnuto😅
-
nakon akvizicija u Bugarskoj i Grčkoj. - OPTE - šećer na kraju , ubrzo uz CSBa
Naravno po višljim cijenama, inače ne bu dobro
tko je ušao jako nisko, svaka cijena je dobra😎
-
Po intuitivnim saznanjima najvjerojatnije ce slijedeća sezona biti mozda malo bolja. Valamar je interesantna dionica na svim razinama ovisno o kolikoj se kolicini radi, odnosno jesi li trader ili kolekcionar😀
-
Zaokružimo na 11 i to je to.
-
Ja nudim jednu (1,00kn) za cijeli đđ holding. Sa time da država restruktuira i plati dugove. Lijepo i slatko ko 90 tih. Obećajem 5 god necu otpustat radnike i ostavim isto ime.(op. Imam dvojno državljanstvo).😎
-
Meni je naglo zamirisalo na 10+😂
Nije još gotovo, dok Debela žena (opte) ne zapjeva😎
-
Koja su vaša očekivanja vezana za restrukturiranje? Tko će podnijeti najveći teret? Porezni obveznici ili dioničari. Slijedi li cijepanje Đure ili nastavlja dalje kao holding?
Ako vas toliko loži đđ, ili imate neki udjel ili cekate na sto niži ulaz. Restruktruiranje ce zavrsiti slicno ostaloj hrvatskoj industriji od strateskog znacaja. Cekat 0,50lp ili novu firmu ako danas sutra preživi. Češki Čelik bar malo drugacija taktika od Crnog Čelika i nema grlatog Horvata da palamudi. Mozda ste uvjerenja da ce scenario biti poput ptkm, ali mislim da nema šanse zbog totalno razlicitih okolnosti. Naravno, sve je ovo samo moje mišljenje. Kako neki kazu; burza=kladionica. Pa neka favorit zabije. Sretno ☺
-
Nema besplatnog ručka. Pa ni kod opte. Plati pa klati.
-
Jea, đđ leti visinom ranjenog goluba sa jednim krilom. Još malo pa će preletit Mount Everest. Vec sam spomenuo ranije moje misljenje da na 7,5-8kn / komad, otvaram skuplji pjenušac🍸
-
tužno da nije smiješno Sose, trebalo bi ti bar 20 Debeljakovih kuna po dionici da zatomiš negativne osjećaje😮
-
A što još tu ima razvodniti...najtanja bevanda sa još vode😑. Meni bi bilo ok da se u dj dj radi, makar i visoko komplicirani vijci. Za razliku od uljanika koji mješa vodu za gore navedenu bevandu. Kraj će biti ili ovako ili onako. Mozda ova tema bude zanimljiva sutra novim ulascima nakon (ako) resetiranja. Za stare ulagače/vlasnike/radnike ovo je odavno game over.
-
kako stvari stoje i kako se razvijaju, još je Debeljak najmanje zlo
-
"Rat" u HrVaTa I.covidski 2020.😂😂😂
-
4lp na ovakav promet...wtf???😮
-
Da mi je znati koji Smart- Ass baca papir na 4,90?
Nikada se neću ljudima načuditi
ne očajavajte, uvijek možete iskoristiti svoje pravo i
https://zse.hr/hr/otvoreno-glasovanje-za-dionicu-godine/2024
jednostavno i beskorisno, ali barem neka zanimacija u ova šugava vremena dok se Zemlja još okreće pa ne možemo iskočiti
nažalost na popisu nema dionice koja zadovoljava moje kriterije, npr čemu rivp na popisu? Ostatak je ionako nezanimljiv. Mozda ernt uvjetno.