Naravno da treba uzeti 8 kn. I poslije na ljeto uzeti kad se spusti cijena zbog vrućina na asfaltu. ADPL je moja najbolja kasica prasica ever. Za baćuške se ne brinem. Sve se to iznivelira do slijedeće godine. Svjedoci smo doticanja 200 ke pa pada na 135 i jopet na 180 i dalje. Život bi bio dosadan da nema ruskih planina🤑
Posts by nemo
-
-
po meni u ovoj firmi nije problem sezona manja 30% od recimo 2019god kako ja predviđam za 2021, ono sto mene svrbi su dugovi koji su dosta veliki a sad sa odgodama placanja i gripom jos povecali.. cuo sam da sve sto je odgođeno kamata se dodaje a treba pripremiti sezonu sto isto košta.. tak da divke vamo nema bar 2 godine sto nekima nece pasati pa ce izlaziti cim vide bolju sansu.. a i dosad su takoreci dizali kredit da isplate divku..
Nekada sigurna dionica sa stabilnim rastom je u zadnje 2 godine postala jako rizicna i drhtava.. a to ne odgovara mnogima (KOJI SU ULAGALI ZBOG SIGURNOSTI I STABILNOG RASTA) i samo je pitanje vremena veceg izlaska. Ja sam to osjetio kada je onaj fond izlazio cijelu zimu sam bio u debelom minusu jedva ceko izaci kad je osla u pozitivu nisam dvoumio.. ali uvjek ce ostati dobra za trejdanje ako te ne zalomi tobogan..
Postavili ste dobru tezu a istovremeno pitanje i odgovor sebi. Osobno sam unutra od stare rivjere i korfa pa me dozivljene oscilacije u cijeni nisu brinule. Da, na vrhuncu cijene sam razmisljao o izlasku 50% u nesto drugo kao npr plastiku,ali onda se desio borg i tobogan svega🙄. Dividenda je moguća ne prije '23, ali i to mi nije glavna preokupacija. Čekati ćemo da ova sezona projde pa na jesen budemo pametniji. Ne bih izlazio ispod 45 a ne isplati mi se ulaziti iznad 15. Posjedujem solidnu količinu dionice koja predstavlja obiteljsko srebro vise nego predmet trgovanja. Pa neka potomci sutra odluče: beton, znanje ili par godina putovanja oko svijeta🤫
-
Sutra bi moga bit mali rikverc, zalet pa preko 7..
U ponedjeljak tek 7. Pomalo, bez žurbe. Sad neka izlaze drhtave ručice ili niski ulazi koji gripu nokte
-
ja sam reko na 10 ide 50% i dva audija i ostatak na 13 ili više za brod. Ili cekati sve za veci brod. I suton u 8.mj.😎
Ako bude preko 15 onda rabljenu dizelsku podmornicu kupi
Eh da smo u nekoj normalnoj državi...za nju stavit na vez bi trebao biti u hdzsdpidshnshssbanderas partijii da mi Barilović i Bujas budu kumovi
-
ja sam reko na 10 ide 50% i dva audija i ostatak na 13 ili više za brod. Ili cekati sve za veci brod. I suton u 8.mj.😎
-
U petak je nitko neće htjet po 6 kao da je šugava
-
Barikb, daj molim te kupi nesto turista, draži si mi bio ranije😅... Kad o mraku razmisljas, u mraku živiš. Isto je sa strahom.
Izađi na svjetlost(suncana plažica) budi svjetlost. Samo pozitiva, pa makar i ovdje.
Nista a i ni mi sami nije zauvijek, ali trebamo proživjeti najbolje sto mozemo. Rezultati ce biti kakvi budu , bez obzira što mi pisali. Nije smak svijeta ako si popljugao na rivp. Vjerojatno si ušao u nešto bolje. Sve ce biti u redu👍
-
drzava je izašla vec odavno, ovo je samo ddjh asteroidna prašina
-
Već vidim kako će uzjebani biti komentari nakon prodaje..."rekao sam, znao sam, zaradio sam xx 000, ja sam xxx 000, di si ti bija 2021?? ja kupio za 1,05, ja kupio za 1,07"...etc etc😂😂😂
Pesimisti ce biti ubijeni a optimisti uhljebljeni👍
-
Odusevljava me šekpirovsko hrvatski deseterac izricaja zekice zloceste.
Pače, sliči mi na poetsko izražavanje Servatesa iz Malog mista.
Sa indignacijom odbacujem sve negativnosti i moguće adminove sankcije.
-
Ja nisam bankar. Pošteni sam ulagač.
-
Ja sam prosli tjedan banirana jer sam odgovorila na ovo sto pise Barikb, a pisao je to i prosli tjedan.
Ne umanjujem cinjenicu da je netko umro ili se teze razbolio od korone. Niti prva niti zadnja bolest koja ima svoje zrtve.
Ali pricati da su Europljani danas invalidi pa vise nece ici u hotele nema veze sa zdravim razumom.
Treba pogledati statistike. Prosjecni umrli od korone ima u EU 80 godina, i u vecini slucajeva je korisnik doma umirovljenika.
Oni nisu niti isli u hotele. Gledam oko sebe. Zdravih i radnosposobnih ljudi jos hvala Bogu ima.
Uopce ne negiram da je hotelska, kao i cijela hospitality industrija, dozivjela tezak udarac. Niti ja sada ne kupujem turiste, ali ne volim citati niti nepotrebna zastrasivanja.
I to po principu, nemam vise dionicu,
čovjek voli dramu u životu😅. Corona došla ko narucena. A tek potres, rat, tsunami...taman sam kupio zlato kad ono Biden pobijedio...a fak Nemo, star si za ovaj net.
-
Na 10 izlazim, ma kakve 2 god, platim sve sto treba i plovidba u suton. Znam da sve nas pljackaju svim mogućim nametima, ali; neka im. Neka Luka dobije još malo, a i prascoglavi politicari ( neka svinjice oproste) Ionako neće zauvijek a ni sobom odnijeti.
Livin ' in a moment😎💶🏄
Ja poznam jednog kapitalca.
Kaze da mirno spava..
Ulaz do 1.80
Brojka impresivna.
i ja poznajem jednog , to su već 2 medvjeda😅😅😅
-
E sada sam se ufrfala.
U navedenom kontekstu ne mislim da će se to dogoditi.
Whoops.
Draže mi je malog gramzivog srca ne vidjeti dalje od svog nosa. Keep it Simple.
- živa lova je ona koja je zarađena na tuđim tržištima i kao investicija unesena u Hrvatsku..to je za nas grmszivog srca najbolje i cijenom OPTIME, a i dodanom vrijednošću s novcem koji unose u Hrvatsku
- A1, HT, Adris koriste novce koje su zaradili na nama i nema investicije i dodane vrijednosti, jednaka se svota novca " vrti "
who cares? nobody cares.
-
ovo nije točno. Mnogi umirovljenici ne troše cijelu mirovinu nego "upumpavaju" u obitelj djecu, unuke i sl. fiksni dohodak. Sada odjednom ih nema jer su umrli pa je takvoj obitelji dohodak nestao ili su na tisuće njih postali lakši ili teški invalidi. Mnogi mladi su djelomično sposobni za rad. Invalidnost jako puno košta. To što Hrvatska nije velika nit gusto naseljena pa nisu umrlo 89.000 kao u Italiji druga stvar. Svi broje umrle, a nitko invalide, invalida nakon covida ima puno više. Svi umrli bi živjeli netko 10 dana, netko godinu, netko 10, netko 20 godina duže da nisu umrli od covida. Da ne govorimo da su najbolji turistički gosti u pre i po sezoni umirovljenici iz EU. Smanjit će putovanja preživjeli.
Mislim da previše katastrofične gledate na hrv turizam i općenito na stanje u ekonomiji. Eto i sami ste rekli da niste više dioničar, pa dijelom i razumijem ovo što pišete
kad je kolega barikb bio u dionici svojedobno je pisao hvalospjeve i pozitivni druk...eto ko bi gori, sad je doli. Dopušteno je sve sto nije moguće sankcionirati. The Rivp is dead. Long live the Rivp!
-
Jbg, sad triba tražit ratnu odstetu kroz Sputnjik😎
-
Nama treba još par komora i turistickih zajednica. Uhljebistan Hrvatistan.
-
Vjerujem da je većina ovih koji su danas prodali mislila da ćemo nazad ispod 5 kn...
a ovi koji su ušli na 2,00?😅
-
To se događa na dosta dionica. Posljedica nelikvidnosti i dosade. Nitko ne reagira, ostane sam i makne se bez rezultata.
jutros je to bilo na 6-7 dionica i ne vjerujem da to radi jedna osoba, to je neka sinkronizirana ekipa koja očito sjedi negdje zajedno, ali pronaći će njih Hanfa, samo da im netko pokaže gdje su
Ha Ha Ha Hanfa
-
Jutros na otvaranju opet maneken na asku sa 26 tisuća komada.
Ovo je stvarno sve dojadilo.
Hanfa mora imati pune ruke posla 🤔
skoro će dva desetljeća od kada sam na burzi a hanfa djeluje poput partijske kritike. Brzo i efikasno. 😂😂😂