1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. nemo

Posts by nemo

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• nemo
    • April 15, 2021 at 9:19 AM

Za deset godina tko ce se vise sjecati Plenkovica, Marića (ovaj mali, ne fudbalski sudija), grlatog dezertera Horvata, viteza groba jeruzalemeskog Reinera, etc. etc.

Malobrojni prezivjeli imati ce nove gadgete i memeove, nove neke viceve i jos koju stotinu milijardi spaljenih u privatne oaze za krkanluk. Mozda vise ne bude turizam prvi. Možda taxiranje i razvoz hrane dronovima. DROTAX, idem praviti coin😆

• Birtija

• nemo
    • April 14, 2021 at 6:26 PM
    Quote from st-brajo

Zapljena 575 kilograma kokaina u Pločama među najvećima u hrvatskoj povijesti

Z.M. likes this (ubacite svog omiljenog šmrkavca

omiljeni sportaši, političari, cajke radodajke, novinari, glumci, odvjetnici, brokeri, seljoberi krkani sa lovom, zlatna mladež i starež

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• nemo
    • April 14, 2021 at 6:23 PM
    Quote from Paulie
    Quote from nemo

Cromaris radi nikad bolje.🤑

Istina, ali je nažalost veličinom, prihodima i s dobiti komarac naspram Maistre i CROS-a.

i cros radi. mislio sam reći da je za razliku od ostalih turista, adrs ima i proizvodnju hrane i osiguranja...zato je firma ok.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• nemo
    • April 14, 2021 at 5:21 PM

Cromaris radi nikad bolje.🤑

• CORONA virus

• nemo
    • April 14, 2021 at 12:47 PM

Ne može i neće biti promjena dok se ne promjeni mentalni sklop. Grubo ali istinito: velika većina nas su Mamići, Ćaće, pituri tunela, načelnici, pročelnici (plus supruge koje naslijede uvijek 2-3 nekretnine), Plenki Moon, uljanikovcu, ddjh varioci, graditelji mostova i cesta, vikendice, roštilji, podrumi i privatne mulje sa strane dok radim za firmu...dokle god mi sami sebe muljamo i ne radimo ništa za promjenu prvo u sebi, a onda kroz porodicu, djecu i svoju okolinu i društvo. Mozda jednom djeca djece nove hrvatske dijaspore dodu doma. Ali ce morati ponovo kupovati djedovinu. Propast Rimskog carstva, je omogucilo procvat drugih plemena...ni hrvatska od stoljeca sedmog nije tu iznimka.

• CORONA virus

• nemo
    • April 13, 2021 at 3:17 PM
    Quote from Moller
    Quote from etoimene

Sumnjam da bi se nekome od nas dogodilo da nam navedu krive članke Zakona u optužnici.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…zakona-20210413

ne bih ja u ovome slučaju sitničario, ali ne ponovilo se

Ubiti ne, čekati. Ubiti, ne čekati. :D

• nemo
    • April 13, 2021 at 1:22 PM

Sve je balon sapunice. I Jamnica je bila. I nafta. I zlato. I mi smo balon sapunice dok ne puknemo. Komentar se odnosio na zaostalu zemlju, zaostalu burzu, krkanski mentalitet izvlacenja javnog novca i transformacija drzavnog bogatstva u privatne prćije. Mi nismo kapitalisticko gospodarsko ekonomska drzavica. Ne znam definirati što smo. Ok, vani na US berzi ili krypto i sl. mozes izgorjeti brzo ko meteorit ali mozes i zaraditi. Ovdje se izgara pomalo. Ali sigurno. Hebes drzavu u kojoj ne mozes nista, ama bas nista bez partijske knjizice i kuma. Cast izuzecima na kapaljku. Ovo nije kmecanje ni plakanje ni nagovor na selidbu. Samo konstatacija veterana burze i vetrana svega u RH. Sretno!

p.s. onoliko koliko sam podudao na zse i u nasoj lijepoj nam jedinoj hrvackoj, nikad neću na krypto da lopatom bacam...

• OPTE prodaja - kladionica

• nemo
    • April 12, 2021 at 9:27 PM
    Quote from Jubito
    Quote from dionicar

kakav druk pa se predje na A1...

https://telesport.telegram.hr/partneri/hnl-slijedi-rasplet/

To nije druk, to se u svakodnevnom svijetu zove promotivni oglas ili reklama i legitimni je način privlačenja korisnika. ;)

Ili su oni dosadni spotovi svakih 20 minuta usred filma na RTL i NOVA TV zapravo drukanja ? :/

Jedino mi ovdje ne možemo drukati. A i bas se mene sluša...odavno sam kupio tvornicu lokota. Drukam optimu na 11 pa ništa. Ajde miljunaši, kupujte. Ajmooooo!

A znam, nisam pridonio temi, nije ni ministar mariĆ pa što.

• Brokeri i brokerske naknade

• nemo
    • April 12, 2021 at 6:06 PM

hita. nemam problema sa cijenama usluge jer kupim ili prodam na veliko par puta godišnje. ne radim za burek nego prije Božića podvučem crtu i izračunam si božićnicu ili ubožnicu... :D

• Što smo danas tržili

• nemo
    • April 12, 2021 at 5:49 PM

zlato, krypto mi proslo 3 naloga, adpl cekam 175...opte cekam 11. ddjh daj sto das samo vise daaaj

• nemo
    • April 12, 2021 at 1:04 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

samo strpljivo, sada će ulagači pohrliti dok im bledoliki podijeli covid dodatak, jer se uredno cijepe prema preporuci generalštaba

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…0-kuna-15064729

Eh, kada bi covid dodatak zavrsio na ZSE😂

Eh, kada bi svi ovdje meni ubacili samo 10% OPTE u ETH. Obećajem, ne vidite me više.🤑

• nemo
    • April 12, 2021 at 12:12 PM
    Quote from plavi05

Umjesto da se najavljuje val privatizacije, država usisava pod svoju ovisnost i ono malo neovisno i slobodnog stanovništva. Uzori su nam Turska. Rusija, Srbija, Mađarska.

Stanovništvo bira...ili m.....bira😆

• nemo
    • April 12, 2021 at 10:27 AM

zekica <3 rules

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• nemo
    • April 7, 2021 at 3:30 PM
    Quote from Barikb

Bavarska je naručila 2.5 milijuna doza Sputnjika V. Znači razmišlja se i poduzima neophodno. Ovdje očito i samu upravu Valamara boli briga, a zašto i bi ? Prikapčanjem na državnu sisu bankrot nije moguć. A od državne sise ljepše i izdašnije sise nema shvatili su i oni, osim toga dionica raste. Win-win 8) . Međutim iskustvo nas uči:

a) No free launch i

b) Tko zadnji magarac.

E sad ako Bavarci Austrijanci i drugi svi dozvole putovanja u Hrvatsku gdje je stanje sve gore i gore i biti će jer nema mjera i svi se ponašaju po starom i tako počnu uvoziti covid 19 doma, onda su oni magarci, a Hrvatska će obrati vrhnje u sezoni.

Kod komentiranja dati konkretan doprinos temi. Iznesene tvrdnje elaborirati!

• nemo
    • April 6, 2021 at 7:48 AM

Optima kladionica : 50% u plastiku, 30% krypto market, 20% dobri stari štek🤑

• nemo
    • April 5, 2021 at 5:27 PM
    Quote from vladimir

Koji od ova dva ?

main1eurosmall.jpg :?: main2eurosmall.jpg

Osoba b)...🤑

• nemo
    • April 5, 2021 at 3:26 PM
    Quote from zlocesti

-------When I was just a little girl I asked my mother, what will I be

Will I be pretty will I be rich

Here's what she said to me

Que sera, sera , whatever will be, will be................ :S

Istina je da još uvijek ne znamo. Sve između 7 i 12 kn je moguće.

Posljenja velika transakcija je IMHO definirala najnižu cijenu na cca 7 kn, pa je kupnja na 6,50 prilično sigurna investicija.

Al' da se oteglo, je.

Da se moglo bolje drugdje, je. Ali i da čovjek zna gdje će poginuti, nikada tamo ne bi krenuo.

A meni je čak i samo 7 kn nice :) , i ovo nije nagovor na kupnju.

Display More

7,58 da zaokružim zbog poreza. Pa ne može uvijek biti 300% zarade...🤑

• nemo
    • April 2, 2021 at 11:56 PM

Kad se sve završi, neki će orgazmirati, a neki će poricati što su uopće pisali i prognozirali. Koga će onda više Opte zanimati. Naravno, biti će kao u kladionici; navoditi će se većinom dobitci a ne gubitci. Ki bi da bi i baba sa kolačima...10,50 +-10% i srce ponosno.

• Ulaganje u zlato

• nemo
    • April 2, 2021 at 8:03 PM

Znači čekamo. Ma zlato mi je hobby. Nesto kao sakupljanje sličica. Tnx🐰🥰

• CORONA virus

• nemo
    • April 2, 2021 at 6:42 PM
    Quote from zlocesti

Prošlogodižnju je sezonu dokrajčio jedan tenis open, ako se ne varam ?

ili vas pamćenej kratko služi ?

Što li će ovu ? :S

Štab za odbranu od posljedica covida?

Andrej and co.?

Nemci aka gasterbajteri?

Nemo?

Quote from Barikb

Iznosite neistinite podatke. Zašto ?Zaraženih na toj lokaciji je 30-ak % od testiranih prošlih dana. Ravnatelj bolnice u Rijeci je izjavio da ovakav priljev pacijenata mogu izdržati još 40 sati :!: Oprostite, ali jeste li vi gospodine laudator pri sebi. Dopuštam da ne znate ili ne razumijete ali otkud vam pravo iznositi neistinite podatke ? Pumpanje testiranja, strašno. Je li vama jasno što su pacijenti kojima pada kisik u krvi. Imate li koga svoga bližnjega čovjeka, psa, hrčka ?

Njemački turisti u Istri su otpisani, oni koji se nalaze tamo su u velikm poteškoćama. Morat će u karantene. Članak u SDalmaciji govori o post covid pacijentima uzorak 50.000 ljudi u Britaniji, rezultati porazni. Bolest uzrokuje osim umrle puno invalida. Turizam se čini sve daljim i daljim. Dionica možda bude rasla unatoč tome. Na ZSE smo.

Psa, hrčka, dva mačora i dvije mačke.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt