PRFC? Prokleta žgadija, prevara stoljeća. Neka ima bude za zadnji aspirin. Najgora investicija mog života. Cak i od DDJH🤮
Posts by nemo
-
-
u sve u sve samo u zse ne
-
hebo onog sa tim 25 kom. kad ce 0,50lp i da odu i česi u 3pm
-
5.000.000 evra
Ja sam svojevremeno razmisljao o 3m eura - 1m kes, 1m u dionicama i 1m u nekretninama koje rentas. Mislim da je to vise nego dovoljno da se mozes smatrati bogatim. U ovo ne ubrajam nekretninu u kojoj zivis, mozda vikendicu, auto i ostale tekuce stvari.
ali nemoj me pitat otkuda mi prvi miljon
-
Treba pitati Budya kada proda diinuce AP a i onda ostaje samo još sposobnost
Uf, udarci ispod pojasa
5.000.000 evra
-
Imam novu knjigu.
Ironija je da je nemam vremena pogledati.
Nitko tako ne uživa u Ironiji kao Sudbina
ako se nema vremena, kakav je to zivot...djaba bilo opte i atpl
-
Kolegica danas kupuje, mada nije razumno to izreći. Prodavala je neki dan.
Vi ste mi svi ovdje neprijetelji !!!!!!!
Kako na to uvijek zaboravim
Prodaje se u euforiji, kupuje u beznađu. Obzirom da je to protivno ljudskoj naravi, trgujemo onako kakvi smo. Dok ne naučimo bolje.
Ajde, sve će svima biti dobro.
Ako ne bude, zloćo sucker samo takav. Muzejski primjerak.
Nista nisam razumio sto je pisac htio reći
-
Uz kuhaču
Gola i bosa odoh se primiti kuhače .
O kuhači pak uz gusle . To je priča za jedan drugi dan.
Gola...i bosa...a stavit čarapice 😛
-
Gledajući u retrovizor, a svi smo generali nakon bitke, ovo mi je najveći promašaj Ever.
Ogroman oportunitetni gubitak.
No, novac se ne broji dok su karte još na stolu.
Oprostiti ćete mi, ja se trenutno bogatim na HT, ako ih ne možeš pobijediti pridruži im se, i na sapunima. Pa bi se reklo da ne ide bez Money Menagment. I Risk Menagment.
Razmišljam o tankerima, čekam ljeto i idu dani pod kapom nebeskom.
Al' da se oteglo, je. Da kemijaju, kemijaju. Da mi je znati što kuhaju za posljednju večeru.
Mora da u hodu mijenjaju jelovnik.
Je ovo bilo uz gusle?😆
-
Nek vidi kako je Gazdi i Ćaći...
-
pad broja korisnika (5,4%)
pad prihoda od telekomunikacija (6,2%) u rezidencijalnom segm.
pad EBITDA i EBITDA marže za 2 p.p.
gubitak (4,57 mil kn)
mislim da što više HT odugovlači, to bolje za njega
jer ovo teško budete skupo prodali
plus kaj je ovo Hrvatistan
Čemu tuga ako ih nemaš. Ja sam krcat pa sam hepi...ma neka si uzmu sve...i svi manageri u uprava ce na kraju gdje i ja.
-
izgleda netko sprema lovu tj. čara picu i čeka
Ta sam.😂
Picu čeka. 🍕
-
Solidno. Jos malo na ZSE ostanem samo u ADPL.👌
-
Apropo, mislio dokupiti OPTE, skurio i stavio ETH u saving do kraja srpnja. E da vidim ko će kupit audi. Ja ili adiko. 🤑😎
-
ovaj mjesec tri dana zasjedanja taman da se približe načoj točci i onda idući mj. 5,6 i 7. su mi sumnjivi.
Ministrica je 15.03. ispalila da će drugo čitanje biti na dnevnom redu za 2, 3 ili 4 tjedna.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hrvatska je banana zemlja negativne selekcije. Partitokracija i rodijaštvo su srozali sve kriterije. Onih famoznih pet do podne, nama je odavno pet poslijepodne. Game over.
-
Utjecaj ovoga što mi ovdje pišemo, prepisujemo, sheramo, copyramo, hranimo ego, mjerimo kyte; ima utjecaj na "tržište" ko prdac od mrtvaca. I baš mi lokot puno znači. Isto toliko.😷
-
A baš drhtim zbog toga. ZSE, igracka drzave i mirovinaca, postavljena da bi kao bilo sve legala...nema tu vise puno kruha. Samo ukruha.
-
Čekati, ne kupiti BTC.
Čekati ne, kupiti BTC.
-
Da Hong Kong nije bio 99 god. pod Krunom, kytu marjanovu bi bili...
-
Lipi moji,
Htjela sam vas zamoliti za sudjelovanje u anketi, ako ste u prilici i ako se mozete pronaci u temi.
Tema je „Povezanost emocionalne inteligencije i eticnog ponasanja u poslovnom pregovaranju“.
Zamoljena sam podijeliti jer je potreban veci broj ispitanika. Svrha je istrazivanje za potrebe izrade diplomskog rada.
Dakle, ako mozete izdvojiti 10ak minuta i u poslu se bavite pregovaranjem u bilo kakvom obliku, diplomantica bi nam bila zahvalna za pomoc.
Ujedno, budite slobodni link ankete podijeliti svojim kontaktima za koje mislite da se u ovome mogu pronaci. Anketa je potpuno anonimna.
Link za anketu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAI…F0AuAw/viewform
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ajmo joj malo pomoci.
Jesam...✌