Mislim, ako si otisao, unovcio, zaradio, super. Meni jako drago. Ali kakati u zdjelu iz koje si jeo...ego čuda radi😎
Posts by nemo
-
-
Gospodin diokidina je kupio Atpl na 150, lagao na forumima da kupuju dva kejpa i onda se iskrcao na 190. Od tada crnjaci. Just for the record.
Ima jos takvih
Sjetite se Barika kad je bio in, i kad je sada (navodno) out...😆
Ima jos takvih
Sjetite se Barika kad je bio in, i kad je sada (navodno) out...😆
Mislim na RIVP, ne Atpl...sorry
-
https://www.poslovni.hr/strane/ovo-je-…-je-309-4285596 oporavak ide, mislim da je ova dionica trenutno nije u fokusu, ali idućih dana sljedi rast po meni, nece još dugu biti na ovim razinama....
na zalost mene, da. čekao sam malo veći ulet na 175 ali...mislim jedina dionica koja ce mi uz ht ostati na ZSE
-
Skromno . sa 3,5 na 7,5 !
ni vladajući ni bjegunci ni posrnuli nisu skromni. zasto bi bijo ja.
-
po po po7,55
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Flight crta i pokazao se duhovitim, zloćka je počela investirati, umjesto špekulirati...
Mada sve to nije ohrabrujuće
Bolje je imati dana današnjih bilo kakav papir, nego cash
Sjećam se Kostolanija, piše da je tako i početkom rata burza rasla. I onda su mislil da je bolje imati bilo što umjesto novca koji je svaki dan gubio na vrijednosti.
Treba dakle kupiti i malo zlata
-
ajde miševi mali van. spremam miljon ali ne za iznad 3,50
-
čestitke na optimizmu, ali niti da mi poklone pola Broda...općenito industrija osim nesto IT i končara. sve drugo drek na šibici
-
gredelj nema veze đurom
-
Kupio.
Kupio sam.
Kupio sam dionice.
Kupio sam dionice opte.
Kupio sam dionice opte prosječno.
Kupio sam dionice opte prosječno 5.
Kupio sam dionice opte prosječno 5,5.
Kupio sam dionice opte prosječno 5,58.
KADA ĆU IH VIŠE DO VRAGA UTOPITI???
-
Osobno, kad se ovako ili onako riješim Opte, priča sa ZSE ili bilo kakvo ulaganje u RH game over. Mogu se igrati sa nekom sićom, ali that's all folks☹
-
Kojim godinama ?
U kojim to godinama više ne prljamo ruke , a ?
Prljam gdje me volja. Ovo je preser na Jaguar i gefufnu 😆
-
Gradski baciklo vam je najbolje. Čemu kmečanje. Sjedim na dugoj kavi nasuprot marine i gledam...čačkaju mi oko broda, jer se meni ne da prljati ruke u ovim godinama. Sunce, more, burin...što ćeš više. Fale gusle i Zeka 🤑😎🛥
-
doge uzeo iz zeza, sad mi je ćetvrtina spota🤑
-
iz shitcoina preko ade u eth
-
meni je to divljanje sasvim ok. Hold. Gold.
-
A kakvi ste vi to, cura vas čeka na bidu, a vi ništa
Ovdje smo toliko dojadili sebi i drugima da nema više ni komentara.
Iscrpljeni .
A voljela bih ovdje zaraditi hefty, koliko zbog novaca, toliko i da mi se frendovi ne smiju. Ili da me ne žale, što je još gore
Nije dakle sve u novcu, nešto je i u parama
Priznajem da lakše popratim bitcoin, nego trgovanje na Optimi
Opet gusle rade i gledanje u ekrane🎡
-
Nije mi trebalo za auto, ali sam prodao ptk.Izgubio živce zbog nelikvidnosti i kupio atpl. Obično u tim situacijama krivo napravim, možda ovaj put upali. Molim mišljenje cijenjenih kolega s foruma.
Ja svoj Jaguar uskoro vozim na prvi servis, pa mi trebala lova i prodao TPNG. Sprzio sam lamelu vozeci uzbrdo i u pokušaju driftanja i bas me zanima koliko ce me opandrčiti za to .
Ajd ne kaki
-
Ovdje je puno nagađanja, činjenica malo ili ništa.
Možda zbog toga što se pregovara iza zatvorenih vrata ureda u Švicarskoj ? Oni su naime poznati po pričljivosti
Sve se na koncu svede na Kostolanija. Za uspjeh u ulaganju potrebni su Spoznaja, Sredstva, Strpljenje i Sreća
Pa ili vjeruješ da će se prodati, ili ne vjeruješ
Ili imaš novaca to popratiti na rok čekanja predugačko i jednako toliko strpljenja, ili nemaš
Sreća... Bože od Burze tebi se molim daj da ne izgubim, ako već ne zaradim
Sada će na scenu stupiti Bargain Hunters.
Sada nije vrijeme za prodaju, nego za kupnju, al' mi ko' leminzi.
BTW, čekam vas na biduuuuu . Imate date
Koji jaki začini se rabe? Preporuka? Pitam za frendovog dealera...
-
PRFC? Prokleta žgadija, prevara stoljeća. Neka ima bude za zadnji aspirin. Najgora investicija mog života. Cak i od DDJH🤮